تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 1298 اولاول ... 1805806306706766776786796806816826836846907307801180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من اینا رومتوجه نشدم :
    -یعنی الان هم زرین داری هم طرح رو؟ نمیشه یکیش باشه؟
    -اگر سه ماهه بگیریم بعد سه ماه طرح رو برداشته باشن چه باید کرد؟

- قضیه ترافیک چجوریه؟ اگر سه ماهه بگیریم و تو ماه اول همش تمام بشه نمیشه یک گیگ خرید؟

Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
    بله من هر دو طرح را دارم ولی پشتیبانی گفت میشه زرین را انصراق بدی که برای اینکار باید حضوری بری مخابرات خرازی..

در مورد سوال دوم این را از پشتیبانی نپرسیدم ولی در پنل قسمت تمدید اعتبار وجود داره که باید بصورت اینترنتی پرداخت کرد و فکر کنم همیشه بشه تمدید کرد و کاری بودن و نبودن طرح نداره ولی باز باید پرسید.

قضیه ترافیک همین طور گفتم مثل طرح زرین امکان خرید تک گیگی در پنل وجود نداره و هر وقت تمام شد باید از نو یک طرح یکماه تا یک ساله را انتخاب و خرید اینترنتی کنی که حداقل یکماه بخری 4 گیگ درمیاد 17 تومن ..

با این حال برای اطلاعات دقیقتر بهتر بصورت تلفنی یا حضوری از مخابرات خرازی بپرسید ...

2. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

امروز رفتم توی خدماتی برای قبض گفتن چون پرداخت کردید نمیتونید قبض بگیرید .راه دیگه ای برای به دست آوردن شماره توزیع نیست ؟ خود مخابرات نمیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

امروز رفتم توی خدماتی برای قبض گفتن چون پرداخت کردید نمیتونید قبض بگیرید .راه دیگه ای برای به دست آوردن شماره توزیع نیست ؟ خود مخابرات نمیده؟
    بی خود گفتن. برو یه دفتر خدماتی دیگه. بگو قبض میان دوره میخام.

5. 3 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    بچه ها من چندسالی هست طرح زرین دارم
    می خوام این طرح جدید رو ثبت نام کنم...یکی از اون هایی که مودم رایگان داره
    طرح زرین رو هم غیر فعال کنم
    ایا حضوری می تونم همشو انجام بدم ؟ یا ثبت نام فقط اینترنتی هست ؟
    شبانش از چند تا چنده؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

طرح هایی که مودم رایگان داره شبانه رایگان نداره! فقط یکی از طرح ها هست با مودم رایگان که شبانش 90٪ رایگان داره
    الان کلا مخابرات اصفهان 5 تا طرح داره که 2 تاش رو حضوری باید ثبت نام کنید 2 تاش رو اینترنیت باید ثبت نام کنید و هزینه اون رو هم اینترنتی همون اول باید پرداخت کنید و اون یکی یعنی زرین رو میشه هم حضوری ثبت نام کرد و هم اینترنتی
    اگه کسی خطش رانژه مخابرات باشه حالا به هر علتی مثلا الان یه طرح داره (۹ر طرحی ) یا تازگی طرحش تموم شده یا ... خلاصه اگه خط رانژه باشه هر کدوم از طرح هایی که اینترنتی هست ثبت نام بشه بلافاصله میشه ازش استفاده کرد! اون طرح هایی هم که حضوری باید درخواست داد بستگی داره که برات ثبت کن ولی هر چی باشه از کسی که خطش رانژه نیست زودتر تحویل باید بدن

یه مورد هم در مورد طرح هایی که با سرعت بالا زده امروز رفتم مخابرت پرسیدم یه شماره داد مال مخابرات منطقمون بود گفت به این زنگ بزن ببین خطتت کشش 10 مگ داره یا نه زنگ که زدم گفت با توجه به اینکه خطت فیبر نوری هست نهایت سرعتش 2 تا 3 مگ هست و بیشتر راه نداره پس خواستون باشه بیخودی گول این طرح رو نخورید اینجوری هم که این یارو میگفت اگه اپ استریم رو هم 20 مگ بزارن باز همون 2 تا 3 مگ راه میده و علتش هم اینجوری که اون میگفت برا تجهیزات خاص فیبر نوری هست (یه قطعه نام برد گفت این بیشتر از 3 مگ ظرفیت نداره و این قطعه ظاهرا مدخل خروجی و ورودی هست

8. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان الان 1 هفته هست هر روز دقیق ساعت 12:20 و هر شب ساعت 9 صفحه تتظیمات مودم من باز نمیشه.
    یعنی اینترنت دارم اما 192.168.1.1 باز نمیشه باید چند بار مودم خاموش روشن کنم تا باز بشه.
    با 2 مودم دیگه هم امتحان کردم باز اینطوری بود....
    حالا سوالم اینه که آیا مخابرات میتونه کاری کنه که باز نشه کنسول مودم؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان کسی از کیفیت این مودم هایی که مخابرات میده خبر داره؟دیروز رفتم مخابرات برا سوال در مورد سرویس ها بهش گفتم چه مودمی میدید یه مودم مارک هواوی مدل HG532E نشون داد گفتم هر کدوم طرح ها که مودم داشته باشه همین مارک رو میدیم
    اول اینکه مخیواستم بدونم همه استان همین مدل رو میدن؟ یا مثلا جا تا جا فرق میکنه؟
    دوم اینکه این مدل چطوری هست کیفیتش؟ تو اینترنت سر نخی ازش پیدا نکردم ظااهرا سفارشی اومده و سایت خاصی نیست که اونو بفروشه اونایی هم که برا فروش گذاشتن کاربرایی هستن که از مخابرات گرفتن و دارن همون رو میفروشن!
    یادمه پارسال که طرح داده بود با مودم رایگان مارک های معرفوی مثل دی لینک هم میدادن ضمن اینکه اینجوری که بچه ها توی همین تایپیک اعلام کرده بودن هر کدوم یه مدلی گرفته بودن و فقط یه مدل تک نبود که به همه همون رو داده باشن

سلام
    دوستان الان 1 هفته هست هر روز دقیق ساعت 12:20 و هر شب ساعت 9 صفحه تتظیمات مودم من باز نمیشه.
    یعنی اینترنت دارم اما 192.168.1.1 باز نمیشه باید چند بار مودم خاموش روشن کنم تا باز بشه.
    فکر نکنم این مورد ربطی به سرویس دهنده داشته باشه
    باز بزار بقیه دوستان نظر بدن ضمن اینکه م همچین مشکلی ندارم
    مشکل اصلی من کیفیت خط هست که هم زیاد قطع میشه و هم وب گردی ازار دهنده هست ولی سرعت دانلود راضی کننده هست

11. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پس میشه هم زرین داشت هم این طرح را فعال کرد!؟؟!

1ماهه بزنیم ببینیم چطوره
    فقط چند سوال:
    1-نحوه سفارش آنلاین چطوریه!؟
    2-اگر این طرح فعال بشه-طرح زرین هم داریم-وقتی 2شب به بعد دانلود کنیم،خودش میفهمه از این طرح کم کنه!؟
    یعنی در اصل طرح نوروزی اولویت داره تا وقتی ترافیک تموم بشه!؟
    3-وقتی 4گیگ ترافیک نوروزی تمام شد،اتوماتیک از طرح زرین مجددا کم میکنه!؟
    4-زرین هر ماه یک گیگ خودش را اتوماتیک شارژ میکنه!؟
    ن
    ظر شما چیه!؟
    برم این طرح یا همون زرین باشیم

ممنون

13. این کاربر از jabera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

2-اگر این طرح فعال بشه-طرح زرین هم داریم-وقتی 2شب به بعد دانلود کنیم،خودش میفهمه از این طرح کم کنه!؟
    یعنی در اصل طرح نوروزی اولویت داره تا وقتی ترافیک تموم بشه!؟
    ممنون
    یوزر نیم پسوردشون فرق میکنه و ترافیک هر کدوم جداست

15. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    به نظر من که مخابرات میتونه اینکار رو بکنه
    برای من بعضی وقتها به جای صفحه ی مودم خودم صفحه ی یه مودم دیگه رو نشون میده.اون موقع اگر ping بگیرم از آی پی مودم پینگش 60-70 میشه.

دوستان کسی از کیفیت این مودم هایی که مخابرات میده خبر داره؟دیروز رفتم مخابرات برا سوال در مورد سرویس ها بهش گفتم چه مودمی میدید یه مودم مارک هواوی مدل HG532E نشون داد گفتم هر کدوم طرح ها که مودم داشته باشه همین مارک رو میدیم
    اول اینکه مخیواستم بدونم همه استان همین مدل رو میدن؟ یا مثلا جا تا جا فرق میکنه؟
    دوم اینکه این مدل چطوری هست کیفیتش؟ تو اینترنت سر نخی ازش پیدا نکردم ظااهرا سفارشی اومده و سایت خاصی نیست که اونو بفروشه اونایی هم که برا فروش گذاشتن کاربرایی هستن که از مخابرات گرفتن و دارن همون رو میفروشن!
    یادمه پارسال که طرح داده بود با مودم رایگان مارک های معرفوی مثل دی لینک هم میدادن ضمن اینکه اینجوری که بچه ها توی همین تایپیک اعلام کرده بودن هر کدوم یه مدلی گرفته بودن و فقط یه مدل تک نبود که به همه همون رو داده باشن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •