بهادر جان الان جام باشگاهای اروپام فعاله
پس کی بازیش میاد من که تو لیست نمی بینم
منظورم این قسمته
![]()
بهادر جان الان جام باشگاهای اروپام فعاله
پس کی بازیش میاد من که تو لیست نمی بینم
منظورم این قسمته
![]()
فعال که هست ولی باید توی لیگ فکر کتن 5 ام بشی تا توی اون لیگ بازی کنی.
صد در صد سيستم يا بازي شما يه ايرادي داره
به نظر من يا سيستمت خيلي ضعيفه يا يه Task مثل ويروس سيستم شما رو كند كرده. اين از ريموو نشدن بازي هم مشخصه چون من خودم تا حالا 2 بار بازي رو ريموو و دوباره نصب كردم
چون فقط شما هستي كه همچين مشكلي رو در مورد پاس مطرح مي كني
هر بازي ممكنه باگهايي داشته باشه و يه سري چيزاش با همه سليقه ها جور در نياد ولي اينكه يه بازي فوتبال دو تا دو تا پاس بده و ... ديگه از اون حرفاس.
من چند تا از پستاي قبلي شما رو اينجا ميارم تا ديگران قضاوت كنن:
- بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
- کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
- بازیکنای 16 تا 22 23 پیشرفت می کنن 23 تا 27 28 ثابتن 28 به بالا پسرفت می کنن تو واقعیتم همین جوریه ولی چه فایده که گند ردن به گیم پلی
- واقعا کونامی گند زد به این گیم پلیش واقعا مخرف شده همون گیم پلی 2009 بود سنگین تر بودن
پر از باگ
برای مثال وقتی توپ دست حریفه فقط کافیه دستتون رو دکمه s (پاس ) بزارین بعد از چند ثانیه توپ دست...
- حالا که بیشتر بازی می کنم واقعا گیم پلی بازی مزخرف و پر از باگ شده pes 2009 خیلی بهتر بود پسرفتم کردن
- بابا یکی پیدا نمی شه به ما بگه این مستر لیگ چرا اینجوری شده حالم بهم خورد
البته من نميگم شما منظور خاصي داري ولي قبول كن اينهمه ايراد گرفتن از اين بازي فقط شلوغ كردن تاپيكه و هيچ خاصيت ديگه اي نداره.
حالا هم اگه قصد كوبيدن الكي بازي رو نداري مشخصات سيستمت (سخت افزار و سيستم عامل ) و اينكه كارت گرافيكت آخرين درايور رو داره يا نه رو بگو شايد مشكلتو بچه ها حل كردن اگرم فقط مي خواي الكي بازي رو بكوبي بي خيال شو دوست عزيز
Last edited by hobgoblin; 26-10-2009 at 15:20.
آقا کسی این مشکلو داره هنگام گزارش بازی یه دفعه گزارشگر قفل میکنه (یعنی یدفعه 5 بار پشت سره هم اسمه یه نفره اعلام میکنه )؟
داداش از بازی خوشت نمیاد که نیاد ما چیکار کنیم.برو همون wnining eleven 6 رو بازی کن.این قدر الکی پست نده و تاپیک رو شلوغش نکن
حسین جان و بهادر خان و سایر دوستان این پچ رو تست کردید ؟ من نمیخوام بازی رو با تغییرات زیاد عوض کنه. این پچ فقط لایسنس تیم ها رو درست کرده یا کله بازی رو ریخته به هم ؟!!
![]()
دوست عزيز پچ كاملي نيست ولي خوبه
بازي رو به هم نميريزه مطمئن باش . فقط اسامي و لوگو و لباساي خيلي از تيما رو درست مي كنه
شما بازیتون تک دی وی دی هستش
اگه اینطرویه که باید بگم که مشکل حتما از دی وی دی بازی هست
باید بازی 2 دی وی دی رو بخرین!!!
این تک دی وی دی ها به خاطر نوع فشرده سازی باعث بهم خوردن و از بین رفتن فایلهای صوتی میشه
نه دوست عزیز بازی من 2 دی وی دیه . بطور کامل نصب کردم ولی وسط بازی گزارشگر یه دفعه قفل میکنه و دوباره درست میشه![]()
من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل میکنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)