درسته پينگ خوبه ولي تايم اوت هر 10 ثانيه دارم.
مركز آزادگان - خط هم فيبرنوري هست.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
درسته پينگ خوبه ولي تايم اوت هر 10 ثانيه دارم.
مركز آزادگان - خط هم فيبرنوري هست.
دوستان
لطفا هر روز یا هر چند روز یکبار از طریق قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام بفرستید براشون تا ساعت شبانه را به1-9 افزایش بدهند و برای ارائه ندادن سرویسهای نامحدود برنزی از طرف شیراز شکایت بفرستید
من که هر روز پیام را میفرستم براشون
این طرفی که شکایت را پیگیری میکنه و تماس میگیره میگه هر چی درخواست ها بیشتر باشه بهتره و زودتر اعمال میکنن
شیراز نامحدود برنزی نمیده چون به ضررشون هست و میخوان سرویسهای گرون نامحدود طلایی را بکنن تو پاچه ملت! یا برای مشترک جدید ارائه میده!
Last edited by ahriman323; 16-09-2012 at 18:36.
اینجا که همش شده بیست نت و مخابرات....
خب یکی بیاد از بقیه سرویسا بگه چیجوریه؟
مثلاً این صبانت کسی میدونه شبانش چنده؟
یا همیار سرعت شبانش چنده؟
فکر می کنم یکی از دلایل کم بودن سرعتتون همون تایم اوت هست.
زنگ بزنید به پشتیبانی مشکلتون رو بگید، راهنمایی می کنن. شاید پورت ریست کنن ...
سلام
کسی اینجا از سرویس نامحدود طلایی آسیاتک که جدیدا گذاشته استفاده میکنه؟یا خبر داره سرعتهاش چطوری هستند؟
طبق سوالی که من از قسمت صدای مشتریان کردم و اونم از قسمت پشتیبانی آمارشو گرفت یه پله بالاتر می بندن مثلا 128 را 256 می بندن
ولی برنزی را همون میبندن که به صرفه تره
Last edited by ahriman323; 17-09-2012 at 01:01.
زنگ زدم شیراز برای سرویس نامحدود برنزی گفت ارائه نمی دیم گفتم شما خانوم؟ یک چند ثاتیه مکث کرد گفت هنرور منم زنگ زدم تهران اسمشو گفتم شماره تماسمو گرفتن گفتن تا ظهر نتیجه اشو خبرم میدن و گفت مکالمات ظبط شده و پیگیری میکنیم که چرا با شما اینجور صحبت کردن
دوستان شما هم زنگ بزنید تهران بگید با خانم هنرور صحبت کردید برای سرویس برنزی برای مشتریک جدید گفتن ارائه نمی دیم
اینا فکر کردن ملت خرن هر سرویس که به ضرر خودشون هست را ارائه نمی دن
دوستانی که شیراز پارس انلاین دارن لطفا سرعت شبانشون رو اعلام کنند.ممنون
الان رفتم همیار نت سرویس 1 مگ یه ماهه رو ثبت کردن ...
گقت مخابرات دستغیب خر تو خره !!! تا 2-3 هفته باید صبر کنید !!!
عجب شانسی داریما .... ای کاش این دستغیب هم میرفت توی طرح کلا با حاک یکسان میشد.
یعنی خوشم میاد که ما ایرانی ها اخر نون بری هستیم
اخه برادر من یه اپراتور که مثل یه روبات هست چیزی که بهش گقتن رو میگه رو کاغذ براش نوشتن این هم خونده لطفا نام این خانوم رو حذف کنید شاید دوست نداشته باشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)