تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 804 اولاول ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز این حرفت پایه و اساس نداره ها
    درباره این موضوع بحث زیاد شده
    میتونی تاپیکاشو بخونی خودت
    --------
    اتفاقاً ایشون کاملا درست گفتن و در مورد باتری و شارژ کاملا حق با ایشونه!
    به چه علت؟
    به این علت که گوشی که آدم نیست که وقتی ببینه شارژ شده برای همیشه جریان برق را قطع کنه! مداری که در شارژ به کار رفته هر چند وقت یک بار مقدار شارژ را روی باتری تست می کنه و جریان را وصل می کنه و در صورتی که باتری فول شارژ باشه باز جریان را برای مدت زمان خاصی قطع می کنه و همین کار را به طور منظم تکرار می کنه!
    و شما هم برای درک همین موضوع در حالی که گوشی داخل شارژ هست و فول شارژ شده با گوشیت شروع به کار کردن کن و مثلا بازی کن و متوجه می شی بعد از مدتی دوباره گوشی اقدام به شارژ می کنه!
    در نتیجه گوشی موجود هوشمندی نیست! و با همون تستی که به صورت جریان موقت به طور منظم انجام می ده متوجه فول یا غیر فول شارژ بودن باتری می شه! و همین تستهای مکرر که منجر به قطع و وصل شدن جریان به گوشی می شه, هم به باتری و هم گوشی به مرور زمان صدمه خواهد زد!
    موفق باشی

2. 5 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

توی قسمت بلوتوث گزینه ی Remote SIM Mode که میشه روشن و خاموش کرد برای چیه؟
    اين براي منم سواله .. اگر كسي جواب بده خيلي خوبه ...
    این گزینه به شما اجازه می ده با دستگاه های بلوتوث دیگه (مثل هندزفری بلوتوث، کارکیت و ...) کارهایی که مربوط به سیم کارتتونه انجام بدید. مثلاً شماره گیری. اگر این گزینه فعال نباشه نمی تونید از طریق هندزفری بلوتوث شماره گیری کنید.
    Last edited by mohsen_rkh; 18-09-2010 at 21:49.

4. 4 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

یک گوشی 5800 کارکرده!
    در حد تمیز
    ساخت چین
    چقدر قیمت میخوره؟
    تقریبا؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

--------
    اتفاقاً ایشون کاملا درست گفتن و در مورد باتری و شارژ کاملا حق با ایشونه!
    به چه علت؟
    به این علت که گوشی که آدم نیست که وقتی ببینه شارژ شده برای همیشه جریان برق را قطع کنه! مداری که در شارژ به کار رفته هر چند وقت یک بار مقدار شارژ را روی باتری تست می کنه و جریان را وصل می کنه و در صورتی که باتری فول شارژ باشه باز جریان را برای مدت زمان خاصی قطع می کنه و همین کار را به طور منظم تکرار می کنه!
    و شما هم برای درک همین موضوع در حالی که گوشی داخل شارژ هست و فول شارژ شده با گوشیت شروع به کار کردن کن و مثلا بازی کن و متوجه می شی بعد از مدتی دوباره گوشی اقدام به شارژ می کنه!
    در نتیجه گوشی موجود هوشمندی نیست! و با همون تستی که به صورت جریان موقت به طور منظم انجام می ده متوجه فول یا غیر فول شارژ بودن باتری می شه! و همین تستهای مکرر که منجر به قطع و وصل شدن جریان به گوشی می شه, هم به باتری و هم گوشی به مرور زمان صدمه خواهد زد!
    موفق باشی
    والا ما که خیلی جاها خوندیم الکیه
    از کسی هم که تو این موضوع وارد بود پرسیدم اونم گفت الکیه
    خودمونم برق میخونیم یه چیزایی میدونیم
    به حرف فروشنده ها هم زیاد اعتماد نکین ( یکی خودش تو همین فروم گفت ( فروشنده بود ) به یکی میگم شارژ اولو 6 ساعت بزن به یکی میگم 8 ساعت بزن ولی خودشم میگفت الکیه ! )
    این باتری ها لیتیوم هستند لیتیوم ها نیازی به این کار ندارن باتری های نیکل متال هیدرید ( که این روزا کمتر ازشون استفاده میشه اینجوری بودن و باید شارژ اول رو زیاد میزاشتی )
    تا چند سال پیشم چون شارژر ها به صورت ترانس بودن اینو میگفتن ولی امروزه شارژها ها دیگه به صورت ترانس نیستن و هوشمند شدن ( تو جریان دهی هم قوی تر شدن )
    دیگه فکر کنم لازم نیست تخصصی تر بگم
    اینم حرف من نیست که بگین داری از خودت میگی من درباره این موضوع زیاد مطلب خوندم و تو فروم های زیادی دیدم نظرات درباره این کار چی بوده
    بازم میل خودتونه
    اگه دوست دارین 16 ساعت بزارین شارژ اولو ...

7. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها من برای انگیجم یه برنامه نیم وجبی داشتم که از اس ام اس ها بک آپ مانند میگرفت روی فایل text سیو میکرد
    جلب بود

برای این ورژن سیمبین هم چنین چیزی هست؟

بک آپ خودش رو نمیخوام
    فکر کنم این برنامه ای است که میخواهی.5800 ندارم که تست کنم ببینم خودشه یانه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad8006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا ما که خیلی جاها خوندیم الکیه
    از کسی هم که تو این موضوع وارد بود پرسیدم اونم گفت الکیه
    خودمونم برق میخونیم یه چیزایی میدونیم
    به حرف فروشنده ها هم زیاد اعتماد نکین ( یکی خودش تو همین فروم گفت ( فروشنده بود ) به یکی میگم شارژ اولو 6 ساعت بزن به یکی میگم 8 ساعت بزن ولی خودشم میگفت الکیه ! )
    این باتری ها لیتیوم هستند لیتیوم ها نیازی به این کار ندارن باتری های نیکل متال هیدرید ( که این روزا کمتر ازشون استفاده میشه اینجوری بودن و باید شارژ اول رو زیاد میزاشتی )
    تا چند سال پیشم چون شارژر ها به صورت ترانس بودن اینو میگفتن ولی امروزه شارژها ها دیگه به صورت ترانس نیستن و هوشمند شدن ( تو جریان دهی هم قوی تر شدن )
    دیگه فکر کنم لازم نیست تخصصی تر بگم
    اینم حرف من نیست که بگین داری از خودت میگی من درباره این موضوع زیاد مطلب خوندم و تو فروم های زیادی دیدم نظرات درباره این کار چی بوده
    بازم میل خودتونه
    اگه دوست دارین 16 ساعت بزارین شارژ اولو ...
    من با توضيحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم اون باتري هاي نيكل بود
    واينو اضافه كنم كه مدار گوشي جرياني رو كه باتري ايجاد ميكنه رو تست ميكنه و وقتي كه به حداكثر خودش رسيد روند شارژ شدن قطع ميشه و وقتي كه شما با گوشي بازي ميكني يا كار ميكني بعد از 1مدت براي اين شارژ دوباره آغاز ميشه كه مقداري از پتانسيل باتري مصرف شده و مدار گوشي تشخيص ميده كه پتانسيل باتري از حد فول پايينتر اومده و مدار رو وصل ميكنه البته اينم اضافه كنم ك وقتي شما گوشيت كاملا شارژ ميشه ديگه برق قطع ميشه و گوشي از باتري استفاده ميكنه
    آيا اينطور نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

داریوش جان رفتار شما خوب نبود...
    شما میتونستی صبر کنی تا من انلاین بشم و به محض اینکه میدیدم برای بچه ها مشکل لود شدن صفحه ایجاد شده خودم عکسا رو ریسایز میکردم ....یا شما میتونستی به من پیغام خصوصی برای این کار بدی!
    من هم چون فرصت کافی نداشتم و هم میخواستم سریعتر اون دو عکسو برای دوستمون که خواسته بود اپلود کنم فرصت کم حجم کردنش رو نداشتم!!
    اما این طرز صحبت شما بسیار ناامید کننده بوداطلاعات شما هم درمورد فتوشاپ خیلی عالیه...!!
    باز هم متاسفم برای این برخورد...

شما کاملا درست می گی.
    من جلوی همه از arash banikarim بابت لحن بدم رسما پوزش می خوام. امیدوارم که بخشیده بشم

من با توضيحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم اون باتري هاي نيكل بود
    واينو اضافه كنم كه مدار گوشي جرياني رو كه باتري ايجاد ميكنه رو تست ميكنه و وقتي كه به حداكثر خودش رسيد روند شارژ شدن قطع ميشه و وقتي كه شما با گوشي بازي ميكني يا كار ميكني بعد از 1مدت براي اين شارژ دوباره آغاز ميشه كه مقداري از پتانسيل باتري مصرف شده و مدار گوشي تشخيص ميده كه پتانسيل باتري از حد فول پايينتر اومده و مدار رو وصل ميكنه البته اينم اضافه كنم ك وقتي شما گوشيت كاملا شارژ ميشه ديگه برق قطع ميشه و گوشي از باتري استفاده ميكنه
    آيا اينطور نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    آخه سیستمش که از سیستم مدار برق لپ تاپ پیشرفته تر نیست! خود لپ تاپ هم باطریش به هیچ عنوان با پر شدن شارژ جریان رو قطع نمی کنه؛ مگر برخی از مدل ها ( از جمله لپ تاپ های سونی ) که به صورت نرم افزاری یه همچین چیزی رو در نظر گرفتن. ( که اون هم تازه باید از درون ویندوز فعالش کنی )

شاد باشین

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

یک گوشی 5800 کارکرده!
    در حد تمیز
    ساخت چین
    چقدر قیمت میخوره؟
    تقریبا؟
    فکر کنم 180 اینا باشه

داره خودمونی میشه javad8006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من 1 سيمكارت ايرانسل دارم كه زماني كه در گوشيe250سامسونگ كه ميذارمش ميگه:پاك مسدود شد
    و وقتي كه تو 5800 ام ميذارمش ميگه:sim card rejected
    كسي براي حل اين مشكل پيشنهادي داره؟راسي هر دو گوشي سالمه چون با2سيمكارت ديگه امتحانشون كردم
    امكان داره سيم كارت سوخته باشه؟بايد چ كرد؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان رمز مموری فراموش کردم جطوری میشه "ه.ک" کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •