پیداش کردم
این عکس دقیق اسپیلیتر منه
پایین سمت راستی
کسی تبدیلش رو جایی دیده؟؟؟
پیداش کردم
این عکس دقیق اسپیلیتر منه
پایین سمت راستی
کسی تبدیلش رو جایی دیده؟؟؟
واسه مودم حتما بذار . چون ممکنه شما به نت وصل باشی ولی نویز کاملا روی کیفیت سیگنال های تاثیر داره. واسه تلفن هایی که نویز دارن باید Splitter بذاری. ممکنه یکی بخواد یکی نخواد.
تا حالا بهش فکر نکردم. ببینم چه میشه کرد.
اینو از کجا گیر آوردی؟ تو جعبه بود؟ یه زنگ بزن از جائی که خریدی بپرس.
سلام من همین مودم رو از نمایندگی (لاوان) گرفتم 81 هزار تومان , خوبه , خوشگله, 4 تا Ethernet می خوره
سلام
من مودم وایرلس گرفتم ولی حالا موتوجه شدم که مادر بردم کارت شبکه onboard نداره .
الان می خوام بدونم که کارت شبکه قیمتش چنده و مدلی دارن که هم وایرلس باشه هم کابلی (rj45)???
استاتید شبکه
من یه مودم وایرلس دیتاشین دارم که میخوام قابلیت فایروالش رو ( همون NAT) رو غیر فعال کنم. فروشنده میگفت چیپش با D-Link یکیه . توی فروم آشیانه گفته بودن که NAT بهتره غیر فعال بشه . راستش من خودمم سر درنیاوردم برای چی؟؟؟؟اما فعلا فایروال روی سیستم هم فعاله هم روی مودم . راستش تا حدی از شبکه سر در میارم . پس اساتید محبت کنن اگر میخوان لطفشون رو شامل حال ما کنن تخصصی توضیح بدن تا ما هم دعاشون کنیم ( مثل این بنده خدا که دعاهاش مستجاب میشه تو دارا ندار
)
ممنون
1- الآن که Firewall روشنه مشکلی ایجاد کرده؟ چرا Firewall خاموش باشه بهتره؟
2- مدل مودم رو کامل بفرما ، تا عرض کنیم خدمتت چجوری مرخصش کنی.
ممنونم استاد
DATASHEEN D902
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza_farshid; 30-03-2010 at 17:48.
[QUOTE=a6l3i;4795705]سلام دوستان
[QUOTE=Nava4;4795533]
1- خط تون رانژه شده؟ وقتی مودم رو میزنی وضعیت چراغ ها چیه؟
2- این پست من رو بخونین ، مراحل رو توش گفتم. نشد ، دقیقا بگید چه ارورری میده یا مشکل کجاست؟
---------------------
کدوم پست ؟
رانژه شده
چراغ STATUS و LAN و POWER روشن میشن فقط
ACT روشن نمیشه
مودم هم یه جا دیگه امتحان کردم سالم بوده
دیگه نمی دونم باید چیکار کنم
سلام خدمت همه عزیزان
منم تازه میخوام کم کم adsl خریداری کنم...البته بعد از 1 سال انتظار تو منطقه مخابراتی ما هم راه اندازی شد
اما سوالات اولیش الان مطرح میکنم اگر چه شاید تکراری باشه ....................
خود شرکت به من قراره مودم Tp-Link بفروشه که قیمت 45 که خود مودم اسپلیتر داره و شرکت مودم خوب دیگه ای هم داره Tp-Link وایرلس دار که حتی میشه رو پشت بوم هم نصبش کرد 125 تومن نظر شما رو در این مورد میخوام به نظرتون مودم مناسبی که هم وایرلس داشته باشه رو بخرم و مدلهایی که شما پیشنهاد میکنید برای ADSL2+؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر از شما عزیزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)