تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 1137 اولاول ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

این چیزیه که به چشم خودم دیدم .
    همه چیزو که نمیشه زیر سوال برد .
    وقتی یه چیزی رو همه میگن حتما دلیلی داره که کلیشه شده و الزاما هم دلیلش این نیست که یه مشت میخوان سر ما رو شیره بمالن !
    با کتاب درسی شما هیچوقت نخواهی تونست به اون سطح تسلطی که لازمه برسی . چرا ؟ چون اولا که کتاب درسی خیلی خیلی مختصر توضیح داده خیلی جاها رو
    دوما کتاب درسی 50 درصدش بر عهده ی معلمه که تمرینای کتابو حل کنه و جواب بده که معمولا نمیده
    سوما طراحای کنکور طراح های کتاب های درسی نیستن !
    چهارما خیلی از تست هایی که برای کنکور طرح میشه از همین کتابای کمک درسی ممکنه نشات بگیره ! نمونه : تستای زیست که از خیلی سبز طرح شدن یکی دو بار

نتیجه : تا وقتی چیزی رو ازش مطمئن نیستید نگید تا بقیه گمراه نشن . هر وقت شما با مطالعه ی فقط کتاب درسی شدی زیر 500 اونموقع بیا و بگو تا بقیه هم استفاده کنن

من قبول دارم خیلی از رتبه های اول کنکور میان و جلو تلویزیون میگن ما فقط کتاب درسی رو خوندیم
    اما همینا میرن پس فردا برای کتابای کانون و گاج تبلیغ میکنن ...
    مگه کنکور بر مبنای کتاب درسی نیست ؟ 100% باید از کتاب درسی بیاد پس !
    پس حفظ کردنی ها همه از کتاب درسیه ...

میمونه فیزیک که اکثرا تا جایی که من دیدم اکثر تمرین های آخر فصل فیزیک بدون هیچ تغییری جزو سوال بودند
    ریاضی هم که با 2 تا کتاب کمکی حله ...
    هندسه هم مثل ریاضی !!×

پس میشه زیر 500 شد !

درضمن، هر درستی 100 بزنی 200% حساب میشه ؟! ( از یکی شنیده بودم مطمئن نیستم ... )

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

میمونه فیزیک که اکثرا تا جایی که من دیدم اکثر تمرین های آخر فصل فیزیک بدون هیچ تغییری جزو سوال بودند
    هندسه هم مثل ریاضی !!×

پس میشه زیر 500 شد !

درضمن، هر درستی 100 بزنی 200% حساب میشه ؟! ( از یکی شنیده بودم مطمئن نیستم ... )
    بخدا همه ی اینا حرفه ! دوستان که تستای کنکور رو حل میکنن میدونن من چی میگم ! بعضی تستای کنکور واقعا سختن و به هیچ وجه هم تو کتاب نیستن .
    بعضی درسا رو خارج از کتاب درسی نمیدن مسلما ! مثل دینی و زیست و ادبیات ! اما اینا رو شما اگه کتاب کمک درسی بگیری که خودش نکته ها رو دراورده باشه واقعا بت کمک میکنه !
    بعضی سوال ها مهارتین یعنی با کتاب نمیشه حلشون کرد باید کلی تمرین حل کرده باشی . مثلا زبان فارسی یا مسایل شیمی یا قرابت معنایی یا ریدینگ
    اختصاصیا هم که وضعشون روشنه ! باید تمرین کنی تا مسلط شی و اگه در حد کتاب تمرین کنی نمیتونی حتی سوالایی که در حد کتاب میانو بزنی
    به قول یکی برای اینکه تیرت بخوره به هدف همیشه باید یکم بالاتر از نشون رو هدف گیری کنی
    زیر 500 هم به این سادگیا نیست ! رقابت زیر 2000 واقعا سخت میشه . همه هم کتاب کمک درسی میخونن
    در مورد اون 200 هم من پرسیدم از یه مشاور گفت اینجوری نیست
    گفت فقط بعضی وقتا که یه درس خیلی خراب میشه ممکنه ببرن رو نمودار و به درصد همه یه مقدار اضافه شه که خیلی کم پیش اومده

3. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

هندسه هم مثل ریاضی !!×

پس میشه زیر 500 شد !

بخدا همه ی اینا حرفه ! دوستان که تستای کنکور رو حل میکنن میدونن من چی میگم ! بعضی تستای کنکور واقعا سختن و به هیچ وجه هم تو کتاب نیستن .
    بعضی درسا رو خارج از کتاب درسی نمیدن مسلما ! مثل دینی و زیست و ادبیات ! اما اینا رو شما اگه کتاب کمک درسی بگیری که خودش نکته ها رو دراورده باشه واقعا بت کمک میکنه !
    بعضی سوال ها مهارتین یعنی با کتاب نمیشه حلشون کرد باید کلی تمرین حل کرده باشی . مثلا زبان فارسی یا مسایل شیمی یا قرابت معنایی یا ریدینگ
    اختصاصیا هم که وضعشون روشنه ! باید تمرین کنی تا مسلط شی و اگه در حد کتاب تمرین کنی نمیتونی حتی سوالایی که در حد کتاب میانو بزنی
    به قول یکی برای اینکه تیرت بخوره به هدف همیشه باید یکم بالاتر از نشون رو هدف گیری کنی
    زیر 500 هم به این سادگیا نیست ! رقابت زیر 2000 واقعا سخت میشه . همه هم کتاب کمک درسی میخونن
    گفت فقط بعضی وقتا که یه درس خیلی خراب میشه ممکنه ببرن رو نمودار و به درصد همه یه مقدار اضافه شه که خیلی کم پیش اومده

5. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

وقتی یه چیزی رو همه میگن حتما دلیلی داره که کلیشه شده و الزاما هم دلیلش این نیست که یه مشت میخوان سر ما رو شیره بمالن !
    با کتاب درسی شما هیچوقت نخواهی تونست به اون سطح تسلطی که لازمه برسی . چرا ؟ چون اولا که کتاب درسی خیلی خیلی مختصر توضیح داده خیلی جاها رو
    دوما کتاب درسی 50 درصدش بر عهده ی معلمه که تمرینای کتابو حل کنه و جواب بده که معمولا نمیده
    چهارما خیلی از تست هایی که برای کنکور طرح میشه از همین کتابای کمک درسی ممکنه نشات بگیره ! نمونه : تستای زیست که از خیلی سبز طرح شدن یکی دو بار

نتیجه : تا وقتی چیزی رو ازش مطمئن نیستید نگید تا بقیه گمراه نشن . هر وقت شما با مطالعه ی فقط کتاب درسی شدی زیر 500 اونموقع بیا و بگو تا بقیه هم استفاده کنن

من قبول دارم خیلی از رتبه های اول کنکور میان و جلو تلویزیون میگن ما فقط کتاب درسی رو خوندیم
    1- آزمونهای کانون مبنای کنکور نیست. اگر در آزمون کانون یک چرتی میدن، دلیل نمیشه که "اوه خارج از کتاب توی کنکور هم حتما همینجوری میاد کلاهمون پس معرکه ست بریم 100 هزارتومن توی جیب انتشارات مکتب النور بریزیم".
    2- کتاب درسی مختصر توضیح نداده، شما باید تک تک مثالها و فکر کنیدها رو بخونید و حلشون کنید تا همه ی کار دستتون بیاد. گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟
    3- گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟ یا کسی که کتاب کمک درسی رو مینویسه، توی مغز طراحان زندگی میکنه که بدونه چه "نـــکـــته"هایی رو بنویسه یا نه؟
    4- چه حرف زیبایی زدید من مانیتور رو پرت کردم حیاط. حتما یک نکته ای در بین متون کتاب بوده که هیچ بنی بشر حماری نتونسته پیدا کنه و شده "ورر سوال خارج از کتاب". اصلا سوال خارج از کتاب معنی نداره. همه چیز برمبنای کتابه، و باید کتاب رو تفسیر کرد تا به نتیجه رسید. و اگر کتاب رو نخونده برید سر کنکور همانا به که مستقیما برید یک مرغداری ای جایی برای کارگری ثبت نام کنید چون اونقدر در سن 18 سالگی به اون درک و فهم نرسیدید که وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست و اونها هم بدون تبلیغ نمیتونن کتابشون رو بفروشن. پس نتیجتا ختم میشه به پروپاگاندا و مافیای تحصیلی.

جواب به نتیجه (!) ی شما: رتبه ی 128 کنکور، سالی که من اول دبیرستان بودم، برارِ دوستم، فقط تست میزد و کتاب کمک درسی هم نمیخوند. و مطمئنما هزاران رتبه ی دو-سه رقمی کنکور در 20-30 سال گذشته اونقدر عاقل بودن که مثل آدم کتاب درسیشون رو بخونن و برای جلب توجه نرن کتاب کمک درسی بخرن و بیشنن در حین "اس ام اس بازی" با رفقاء و نشماء، هیچی ازش نفهمن.

فی الواقع سیستم آموزشی ایران به قدری ساده و استاندارد هست که حسنی که به مکتب نمیرفت هم توی کلاس مطالب رو به گونه ای درک کنه که احتیاج به بازخوانی حتی کتاب درسی نباشه.

سوال دوست گرام، اگر در کتاب نیستن پس کجا هستن؟
    هیچ درسی رو خارج از کتاب درسی نمیدن! همه چیز برمبنای کتاب درسیه.
    تمرین هم میشه با خود کتاب درسی کرد، نه سرسری خوندن متون کتاب! باید فعالیتهای کتاب فیزیک، فکر کنیدهای شیمی، مثالهای بلند حسابان و جبر، و و و رو به دقت بخونید!
    کتاب درسی رو هم باید با کتاب درسی تمرین کرد. کسی برای تفسیر قرآن نمیره صحیفه سجادیه بخونه.
    لازم هم نیست که جونتون رو پای کنکور بذارید، این چیزیه که کسایی که هوش کافی نداشتن بهش رسیدن و در موهومات به این خیالن که اگر "بیشتر" درس میخوندن، رتبه شون بالاتر میرفت.
    بله، همه کتاب درسی رو میخونن، چونکه رقابت برمبانی کتب درسی هست.
    مشاور؟ بگو مشکل از کجا نشئت میگیره. این "مشاورین" که با کنکور دوکون باز کردن، از قوم یزید هم بدترن. چرت پشت چرت پشت چرت پشت چرت. نمونش هم همین.

حقیقت مهم: اگر هوش کافی نداشته باشید در کنکور شکست میخورید، چه 24 ساعت در روز بخونید، چه 2 ساعت، و چه هیچی، و یا چه کتب درسی رو بخونید، یا کتب مبتکران رو، یا کتب گاج رو و یا همش رو باهم بخونید.
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 08-01-2011 at 09:16.

7. این کاربر از *PiNk PaNTHeR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کتاب فیزیک کم حجم کی میاد کتاب فروشی ها
    احتمال زیاد برای کنکور 90 نمیرسه!

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

هم حرف شما درسته هم حرف دوستمون ولي به نظرم در كنار كتاباي كمك درسي حتما كتاب بايد يه بار كتاب كامل خونده بشه راستش من خودمم تاثير كتابو تازه فهميدم و اي كاش قبلا ميفهميدم!

10. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اتفاقا ادبيات خارج از كتاب سوال مياد. بيت هاي قرابت معنايي خارج از كتاب هستن اكثرا
    ولي خب كتاب درسي در همه درسها لازمه . بايد كتاب درسي خونده باشه حالا زيست شناسي و دين و زندگي كه قطعا بدون كتاب درسي نميشه كاري كرد ولي براي شيمي هم كتاب درسي لازمه به نظر من خچون حتي خود كتابهاي تست هم گفتن كه كتاب درسي رو حتما بخونين
    بايد بهترين كتابهاي بازار رو خوند ولي كتاب درسي رو به هيچ وجه فراموش نبايد كرد

12. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خواهشن یه نفر بگه تو رشته ریاضی چه کتابهایی تغییر داشتن برای سال بعد
    مثلاً حسابان 87 دارم ولی انگار برای 88 تغییر کرده خب دیگه چه کتابهایی تغییر کردن؟ پیش دانشگاهی هم تغییر داشته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

1- آزمونهای کانون مبنای کنکور نیست. اگر در آزمون کانون یک چرتی میدن، دلیل نمیشه که "اوه خارج از کتاب توی کنکور هم حتما همینجوری میاد کلاهمون پس معرکه ست بریم 100 هزارتومن توی جیب انتشارات مکتب النور بریزیم".
    مگه من گفتم مبنای کنکوره ؟ :-؟
    2- کتاب درسی مختصر توضیح نداده، شما باید تک تک مثالها و فکر کنیدها رو بخونید و حلشون کنید تا همه ی کار دستتون بیاد. گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟
    ببینم شما اسم مختصر رو چی میزاری ؟ من از وقتی یادمه کتاب درسی تو خیلی از مباحث نیم صفحه هم توضیح نداده بعد تستای کنکور میاد ازش در حد لالیگا ! مثالش کتابای ریاضی و حسابان ... مثلا امثال تابع زوج و فرد یه صفحه هم نمیشه درسش ! یا تعیین برد و دامنه که دیگه شاهکاره ! شما اگه میخوای روی نیم صفحه بشینی وقت بزاری پیش خودت تخیلتو به کار بندازی از توش مفهوم در بیاری با خودته البته ! من ترجیح میدم 3-4 تومن بریزم تو جیب همون "مکتب النور" اما تو 3 ساعت به جای 1 مبحث 2-3 مبحثو بخونم !
    3- گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟ یا کسی که کتاب کمک درسی رو مینویسه، توی مغز طراحان زندگی میکنه که بدونه چه "نـــکـــته"هایی رو بنویسه یا نه؟
    مسلما کتاب آموزش پرورش ! اما طراح های کنکور خواب نیستن و از دنیا بی خبر ! هر معلمی هر سال کتابای مربوط به درسش که تازه اومدنو میخره و نگاه میکنه ببینه چه چیز جدیدی داره . برای همین خیلی وقتا از ایده های کتابای کمک درسی استفاده شده و مثال هم زدم ... مثلا سوالای زیست شناسی خیلی سبز ... بحث شبدر
    4- چه حرف زیبایی زدید من مانیتور رو پرت کردم حیاط. حتما یک نکته ای در بین متون کتاب بوده که هیچ بنی بشر حماری نتونسته پیدا کنه و شده "ورر سوال خارج از کتاب". اصلا سوال خارج از کتاب معنی نداره. همه چیز برمبنای کتابه، و باید کتاب رو تفسیر کرد تا به نتیجه رسید. و اگر کتاب رو نخونده برید سر کنکور همانا به که مستقیما برید یک مرغداری ای جایی برای کارگری ثبت نام کنید چون اونقدر در سن 18 سالگی به اون درک و فهم نرسیدید که وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست و اونها هم بدون تبلیغ نمیتونن کتابشون رو بفروشن. پس نتیجتا ختم میشه به پروپاگاندا و مافیای تحصیلی.
    مانیتور گرون شده نکن ازین کارا ! بعد میاین میگین فلانی بود ! : دی
    اینکه عقل من در چه حده خودم نمیتونم بگم ولی مسلما شما رو هم کسی نمیدونم که بتونید در مورد عقل من اظهار فضل و نظر کنید
    این جمله ی شما میتونی بگی چطوری ازین فرض به اون حکم رسیدی ؟ "وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست"
    به هر حال من اینو بسیار عاقلانه تر میدونم که تو این چیزا دخالتی نکنم . وقتی آدم کنکوریه فقط یه سال وقت داره اگه کسی بخواد وقتشو صرف بررسی این کنه که کی دزده و کی نیست و کی آدم خوبیه و کی بد فقط کنکور خودشو گند میزنه هیچ دزدیم نمیشه مسلمون ! من تا به حال اگه کتابی خوب بوده گرفتم . حالا مولفش دزد هم بوده به درک ! الان توی وضعیتی نیستیم که بخوایم با تحریم این مولفا یا امثالهم طرح براندازی نرم و سفت یا کودتا راه بندازیم ! به قول هرچی مشاور که دیدم شده ورد زبونشون : "خودتونو درگیر حاشیه نکنید !"

جواب به نتیجه (!) ی شما: رتبه ی 128 کنکور، سالی که من اول دبیرستان بودم، برارِ دوستم، فقط تست میزد و کتاب کمک درسی هم نمیخوند. و مطمئنما هزاران رتبه ی دو-سه رقمی کنکور در 20-30 سال گذشته اونقدر عاقل بودن که مثل آدم کتاب درسیشون رو بخونن و برای جلب توجه نرن کتاب کمک درسی بخرن و بیشنن در حین "اس ام اس بازی" با رفقاء و نشماء، هیچی ازش نفهمن.
    به برارِ دوستت سلام برسون! اولا که با یه گل بهار نمیشه . دوما من حرف شما رو باور کنم باید چرت و پرتای قلمچی هم که جون ننشو قسم میخوره که هر کی دو رقمی میگیره حتما از کتاب سبز و صورتی و سرخ آبی قلمچی استفاده کرده رو هم باور کنم .
    حالا اینم قبول . ما اصلا کتاب کمک درسیو میخونیم برای تثبیت مفاهیم . برار دوست شما مشکلی با مفاهیم نداشته یا خیلی باهوش بوده یا ... شایدم ایشون مفاهیمو با تست یاد میگرفته که خوب ... تست رو هم از کتاب کمک درسی میزده دیگه ...
    فی الواقع سیستم آموزشی ایران به قدری ساده و استاندارد هست که حسنی که به مکتب نمیرفت هم توی کلاس مطالب رو به گونه ای درک کنه که احتیاج به بازخوانی حتی کتاب درسی نباشه.
    بله این استانداردی و سادگی سیستم آموزشی منو خفه کرد !
    اگه سیستم آموزشی کارش عین آدمیزاد بود میانگین درصد داوطلبای رشته ی ریاضی تو خود درس ریاضی زیر 20 درصد نمیشد ! اینجوری نبود هرکی بخواد فرار کنه از درس بره رشته ی ریاضی . اصلا اینهمه فراری نبود

-----
    هم حرف شما درسته هم حرف دوستمون ولي به نظرم در كنار كتاباي كمك درسي حتما كتاب بايد يه بار كتاب كامل خونده بشه راستش من خودمم تاثير كتابو تازه فهميدم و اي كاش قبلا ميفهميدم!
    درون که هیچ شکی نیست ! من به هیچ وجه هیچ جا نگفتم کتاب درسیو بیخیال برین کتاب مبتکران بخونید ! اصل کتاب درسیه وقتی باید برید سراغ کمک درسی که واقعا نیاز بود یا جایی سخت بود یا تسلط نداشتید یا ...
    اتفاقا ادبيات خارج از كتاب سوال مياد. بيت هاي قرابت معنايي خارج از كتاب هستن اكثرا
    ولي خب كتاب درسي در همه درسها لازمه . بايد كتاب درسي خونده باشه حالا زيست شناسي و دين و زندگي كه قطعا بدون كتاب درسي نميشه كاري كرد ولي براي شيمي هم كتاب درسي لازمه به نظر من خچون حتي خود كتابهاي تست هم گفتن كه كتاب درسي رو حتما بخونين
    بايد بهترين كتابهاي بازار رو خوند ولي كتاب درسي رو به هيچ وجه فراموش نبايد كرد
    اگه پستمو کامل خونده بودی گفته بودم قرابت معنایی و یه سری چیزای دیگه مثل دستور استثنائن :

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام.
    کتاب فیزیک پیش 2 خیلی سبز رو مصلایی باز تالیف نمیکنه همون کتاب چاپ میشه و قرار نیست ویرایش بشه.
    بعد از تالیف فیزیک پیش 1 جلد دوم قرار هست فیزیک سال اول و دوم دبیرستان تالیف بشه (این طور که تو وبلاگشون نوشتن)
    حتی کتاب فیزیک کم حجم و قوی خیلی سبز رو اگه اشتباه نکنم مهندس نوکنده داره تالیف میکنه.
    موفق باشی

پس دوستان خواهشا بگید برای فیزیک 2 پیش چی بگیرم؟!!!!!

16. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •