والا چه عرض کنم اینم حتما قانون مسخره ی جدیدشونه.نمیدونم اگه قانونه پس چرا همه جا عملی نشده
والا چه عرض کنم اینم حتما قانون مسخره ی جدیدشونه.نمیدونم اگه قانونه پس چرا همه جا عملی نشده
من اولین امتحانم هفته دیگه است 24 ام ولی فکر نکنم تو امتحان دختر و پسر رو جدا کنن هاشاید اتفاقی دور و اطرافت دختر نبوده
اگه اینجوری باشه که اکثر هم کلاسی های دختر دانشکده مون این ترم افتادن
چون اکثرا از روی ورقه من مینویسن
آخر سر هم یه تشکر خشک و خالی نمیکنن
فکر کنم شماره های صندلی بر اساس حروف الفبا باشه
اگه واقعا این جدا سازی درست باشه که سن ازدواج خیلی میره بالا من که سر از کارهای احمقانه اینا در نمیارم![]()
ديروز تموم شد! امروزم الاف بودم نمونه سوال و اينا حل ميكنم. ولي فكر كنم همشون از يادم رفتن :دي خوبه فردا ساعت 2 هست صبح پا ميشم يه مروري ميكنم همشون برگردن تو حافظم :ديساختمان تا کجا خوندی ؟![]()
اره ذخيره چون فقط 1 روز وقت دادن از قبل خوندم براي اولين بار!ذخیره که 7 بهمن امتحانش ... از الان خوندی ؟![]()
فعلا كه نيستن موشكلي نيستچرا دختر هم اینجا داریم ... sansi خانم![]()
راستي به دلم افتاده فردا سوال آخر تشريحي در مورد مرتب سازي درجيه! بخونيد الگوريتمشو
این چه وضعشه خدایی . نمیدونیم حرص امتحانات رو بخوریم یا جدایی دخترها
م م ل ک ت حساب و کتاب نداره که . شب میخوابی صبح میبینی از یه جا دیگه بیدار شدیهر روز یه قانون هر روز یه فشار به جوونا .... والا بخدا اسلام و قرآن اینجوری نیست .
پیامبر و امامان ما 10 تا زن داشتن هر کدوم.... نمیدونم بخندم به این مملکت یا بگریم ...
![]()
مُلتَمِسانه و با حسرت به انبوهی از دخترها نگاه میکردیم که میرفتن اون یکی ساختمون امتحان بدن
ولی پسرا رو انداختن ساختمون اصلی یا همون ساختمون آموزشی و دخترا رفتن تو سولهرفتن تو ساختمون ورزشی امتحان بدن
یه سوال همین الان به فکرم رسید این طرح جداسازی از زمان عوض شدن رئیس دانشگاه پیام نور کلید خورد یا قبل اونم حرف و حدیثش بود ؟ یه چند وقت پیش یه جا خوندم برای خواهرا () دانشگاه مجزا درست کردن !
یه وقتی هم میبینیم طرح جداسازی رو تو خونه ها هم اجرا کردن سمت خواهران سمت برادران
پاشم برم درسم رو بخونم![]()
Last edited by ittools; 05-01-2013 at 22:52.
میگم یه وقت کلاسارم جدا نکنن؟یعنی میکنن یه همچین کاریو؟اگه بکنن دیگه واسه چی بریم کلاس؟نکنه اینا فکر میکنن ما واسه کسب اون چیزی که از ثروت بهتره سر کلاسا میریم.بهتره براشون شفاف سازی کنیم اشتیاقمون برای حضور در کلاس هارووگرنه بیکارم پول کلاس بدم و کلاس برم و استاد درس نده؟چه کاریه خودخوان برمیدارم
بچه ها واسه امشب اسپم بسهبرید درستون رو بخونید که فردا بعد از امتحان قیافه هاتون اینجوری نباشه
![]()
مثل امشب شاد و پرشور باشید تا بتونیم اسپم بدیم دوباره![]()
جدی اینجوری که میگین؟ سگ بزنه به این دانشگاه!!دانشگاه خودمون خوبه.... اساتید مال پیامنور و ازاد و سراسرین ولی حوصلهی درس دادن ندارن و وقت ادمو با درسای مزخرفی مثل ادبیات و ذخیره و بازیابی و یا چه میدونم اون درسه... تجزیه و تحلیل تلف نمیکنن!! ولی سر برنامه نویسی و اینا گیر میدن و خوبه!!
خوب بالاخره تمومش کردم! ساختمان داده رو میگم...
چرت ترین فصلش فصل اوله اصن معلوم نیس چی میگه! متاسفانه آثارش هم داخل 7 فصل دیگه هست
کلا درس قشنگیه ولی خوندنش زمان بره
فردا زیر 12 نشم کفایت میکنه ولی بدون میان ترم همین 12 هم خیلی سخته
الگوریتم درجی هم کپی پیست زدیم تو مغزمون بلکم بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)