تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 1178 اولاول ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام registered user جان!
    من می خوام تا سقف یک ملیون هزینه کنم (نه بیشتر) و برای این منظور هم نوت بوک دل ووسترو 1510 رو انتخاب کردم.
    1- آیا لپ‌تاپی مشابه این وجود داره که هم کیفیت مناسب داشته باشه و هم با این امکانات قیمتش خوب باشه، چون وایو با همین امکانات (و حتی کمی پایین‌تر) قیمتش بیشتره
    2- یه سر رفتم پایتخت، اونجا توی کاتالوگ‌های مختلف، یک مدل، ویژگی‌های مختلف داشت، مثلا تو کاتالوگ یه مغازه سی‌پی‌یو دل ووسترو 1510 رو زده بود 2.4 تو یکی دیگه زده بود 2، و یا تو هر کدوم رم‌ها متفاوت بود یا ظرفیت هارد و... . به همین نسبت قیمت‌ها هم متفاوت بود. اگر من همین مارک و همین مدل رو با سقف قیمت یه تومن بخوام، باید قطعاتش چی باشه؟
    3- این مدلی که گفتم با گارانتی امرتات یا دلیران، کیف و موس هم داره و باید از فروشنده بخوام یا نه؟
    4- موقع خرید جعبه باید پلمپ باشه یا نه؟ یعنی مثلا شرکت گارانتی قبلا باید وازش کرده باشه یا نه؟
    5- و اصلا این مدلی که گفتم مورد تایید شما هست؟ (برای کارهای دسکتاپ و خانگی)
    ممنون

حقیقتا کسی نیست جواب ما رو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض اساتید راهنمایی کنن لطفا

با سلام

بهترین لپ تاپ سبک (13 اینچ با وزن حداکثر 1.9 کیلو) و قوی تا قیمت 1.5 میلیون رو معرفی کنید.

خودم فعلا نظرم روی vaio z540 هست. اگه کسی اینو داره در موردش نظر بده.

ضمنا vostro 1310 و xps 1330 l مودم اینترنال ندارن و باهاشون حال نمی کنم. همچنین dv 3550

لطفا سریع راهنمایی کنید و نظرات ارزشمندتون رو در مورد z540 هم ابراز کنید

حداقل مشخصات مورد نیاز من:
    cpu: core2duo 2.26
    ram: 2g
    vga: هر چیز به درد بخور

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام registered user جان!
    من می خوام تا سقف یک ملیون هزینه کنم (نه بیشتر) و برای این منظور هم نوت بوک دل ووسترو 1510 رو انتخاب کردم.
    1- آیا لپ‌تاپی مشابه این وجود داره که هم کیفیت مناسب داشته باشه و هم با این امکانات قیمتش خوب باشه، چون وایو با همین امکانات (و حتی کمی پایین‌تر) قیمتش بیشتره
    2- یه سر رفتم پایتخت، اونجا توی کاتالوگ‌های مختلف، یک مدل، ویژگی‌های مختلف داشت، مثلا تو کاتالوگ یه مغازه سی‌پی‌یو دل ووسترو 1510 رو زده بود 2.4 تو یکی دیگه زده بود 2، و یا تو هر کدوم رم‌ها متفاوت بود یا ظرفیت هارد و... . به همین نسبت قیمت‌ها هم متفاوت بود. اگر من همین مارک و همین مدل رو با سقف قیمت یه تومن بخوام، باید قطعاتش چی باشه؟
    3- این مدلی که گفتم با گارانتی امرتات یا دلیران، کیف و موس هم داره و باید از فروشنده بخوام یا نه؟
    4- موقع خرید جعبه باید پلمپ باشه یا نه؟ یعنی مثلا شرکت گارانتی قبلا باید وازش کرده باشه یا نه؟
    5- و اصلا این مدلی که گفتم مورد تایید شما هست؟ (برای کارهای دسکتاپ و خانگی)
    ممنون
    علیک سلام

1- بله ... اچ پی سری dv5 هست که قابلیت هاش بیشتر اینه و نسل سنترینو2 هست ولی سی پی یو معادل نیست و ضعیفتره ولی چون باس 1066 هست این موضوع جبران شده... کیفیتش هم بیشتر اون دل هست

2- با یک میلیون ممکنه cpu 2.0 بیاد ولی رم و هارد بالا باشه ... اگر تا 1.100.000 بره ممکنه سی پی یو هم بره بالا ... عمده تغییر قیمت cpu هست

3- توی لیست قیمت سایت شرکت ببینید که ایا کیف و ماوس باهاش هست هدیه با خیر ... اگر نباشه فروشنده باید خیلی لطف کنه که بده چون همان ها 20.000 تومان میشه !

4- نه جعبه پلمپ نیست اما صفحه اول و نکات تست را در پست دوم این تاپیک حتما بخوانید

5- بله چیز خوبیه ولی خرابی هم زیاد داشته ... بخصوص درایو اپتیک آن ولی فوق العاده مقرون به صرفه هست. بهتره با گارانتی خوبی بخرید تا خیالتان راحت باشد

داره خودمونی میشه RAN_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2 تا سوال دیگه ام برام پیش اومده اینکه بین سری DV 4 با DV 5 چه تفاوت ساختاری وجود داره ؟
    +
    6730
    کارت گرافیک 9600 gf
    2.26 + 3m cash
    یا
    dv5 1060
    کارت گرافیک ati 3450
    2.5 + 6m cash
    کودوم بهتره ، جفتشونم اچ پی هستن توی ی رنج قیمت??

کسی دوست نداره به سوال من جواب بده ؟

داره خودمونی میشه RAN_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2 تا سوال دیگه ام برام پیش اومده اینکه بین سری DV 4 با DV 5 چه تفاوت ساختاری وجود داره ؟
    +
    6730
    کارت گرافیک 9600 gf
    2.26 + 3m cash
    یا
    dv5 1060
    کارت گرافیک ati 3450
    2.5 + 6m cash
    کودوم بهتره ، جفتشونم اچ پی هستن توی ی رنج قیمت??

واقعا کسی نیست که جواب بده ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آیا استفاده از حافظه ssd فقط مناسب مینی لپ تاپ‏ها هست؟! آیا فقط لپ تاپ‏های مینی باید ضد ضربه باشند؟! آیا تمام لپ تاپ‎ها نباید از ویژگی جابه جایی آسان سود ‎ببرند!؟ آیا با وجود مصرف بسیار پایین باطری توسط ssd، استفاده از hdd عاقلانه به نظر میرسد ؟!

شما یک مورد از محاسن هارد (به جز قیمت که آن هم به دلیل تازه وارد بودن ssd چیز عجیبی نیست) را نسبت به ssd بفرمائید تا ما هم به معلوماتمان اظافه بشه!

محض اطلاع دوستان باید بگم HDD داره به روزهای آخر عمرش نزیک میشه، و با پایین اومدن قیمت SSD جایی برای خود نمایی هارد وجود نخواهد داشت.
    برای این که معلومات شما افزایش پیدا کنه که مسئول آگاهی عقل شما من نیستم ولی مزیت هارد نسبت به SSD اینه که ظرفیتهای بالاتری ارائه شده براش ، تعمیرات هارد راحت تر هست نسبت به SSD ، در SSD ها ممکنه بیت سوخته ( مثل فلش دیسک ها ) پیدا بشه و اگه این اتفاق بیفته باید فاتحه اش رو خوند، نسبت به نوسان ولتاژ بسیار حساس هستند ، در هارد های معمولی وقتی اطلاعات از بین بره Recovery کردنشون خیلی راحت تر هست نسبت به SSD و شانس بیشتری برای Recovery کردن دارید ...
    کی گفته هارد های مغناطیسی روزهای آخر عمرشون هست ؟؟ اگه اینطوری باشه سرور ها که از هاردهای SCSI استفاده میکنن باید بیان SSD نصب کنن ؟؟؟ اصلا این کار توجیه داره ؟؟ هر فناوری و تکنولوژی مزیت های خودش رو داره ... و به جای خود کاربرد داره ، در مورد CD و Floppy Disk که حرف نمیزنیم بگیم منسوخ شده فلاپی و سی دی بهتره !

در مورد استفاده از SSD در برخی لپ تاپ ها هم بگم که سیاست شرکت ها و برند ها این رو تعیین میکنه و یه شرکت باید جوری از تکنولوژی استفاده کنه که همه لپ تاپ هاش به فروش برن و دست من و شما هم نیست ...
    بعدش هم اگه همه لپ تاپ ها میخواستن ضد ضربه باشن و ... قیمت زیر 1000 دلار پیدا نمیکردید و اینجوری یه قشر خاصی نمیتونستن لپ تاپ بخرن و مشتری های شرکت ها از بین میرن ... پس هر کاری دلیل خاصی داره عزیز

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام

بهترین لپ تاپ سبک (13 اینچ با وزن حداکثر 1.9 کیلو) و قوی تا قیمت 1.5 میلیون رو معرفی کنید.

خودم فعلا نظرم روی vaio z540 هست. اگه کسی اینو داره در موردش نظر بده.

ضمنا vostro 1310 و xps 1330 l مودم اینترنال ندارن و باهاشون حال نمی کنم. همچنین dv 3550

لطفا سریع راهنمایی کنید و نظرات ارزشمندتون رو در مورد z540 هم ابراز کنید

حداقل مشخصات مورد نیاز من:
    cpu: core2duo 2.26
    ram: 2g
    vga: هر چیز به درد بخور
    سونی ها سری Z تکرار موفقیت های سری SZ هستن و مدل Z540 هم تقریبا شبیه به Z530 هست و با تفاوت ساخت که 540 آمریکایی هست و 530 ژاپنی ...
    در مورد مودم هم دیگه سعی کنین برین سمت ADSL و به نظرم باید با DialUp خداحافظی کرد و اصلا ارزش نداره ... ( جای بحث اینجا نیست نظرم رو گفتم )
    سونی سری Z لپ تاپی سبک و با کیفیت صفحه عالی LED و همینطور گرافیک 9300M و بدنه فیبر کربن ( محکم ) انتخاب مناسبی هست و امکانات کاملی داره ... سایز صفحه هم 13.1 اینچ هست ...
    در مقابل Vostro 1310 و XPS 1330 بسیار سرتر هست و ارزش پولی که میدین رو داره ...
    البته از سونی ها مدل SR19VN هم هست با مشخصات شبیه Z540 ولی با گرافیک ATI340

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با این اوساف پیشنهاد شما چیه؟
    با حرف رجیستر من هم موافقم ، من هم کیفیتی مشابه با سری FZ تو سونی ها ندیدم و باورتون نمیشه چه کیفیت داره صفحه نمایش و همینطور استحکام بدنه و البته هنوز پیدا میشه این مدل و قیمتش هم پایین تر اومده ...
    شاید بشه گفت FW رو شبیه به FZ ساخته ولی تو کیفیت به پای اون نمیرسه ...

Sony FZ460 E/B با قیمت 1.290.000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض لطفا بیشتر راهنمایی کنید دوستان

سونی ها سری Z تکرار موفقیت های سری SZ هستن و مدل Z540 هم تقریبا شبیه به Z530 هست و با تفاوت ساخت که 540 آمریکایی هست و 530 ژاپنی ...
    در مورد مودم هم دیگه سعی کنین برین سمت ADSL و به نظرم باید با DialUp خداحافظی کرد و اصلا ارزش نداره ... ( جای بحث اینجا نیست نظرم رو گفتم )
    سونی سری Z لپ تاپی سبک و با کیفیت صفحه عالی LED و همینطور گرافیک 9300M و بدنه فیبر کربن ( محکم ) انتخاب مناسبی هست و امکانات کاملی داره ... سایز صفحه هم 13.1 اینچ هست ...
    در مقابل Vostro 1310 و XPS 1330 بسیار سرتر هست و ارزش پولی که میدین رو داره ...
    البته از سونی ها مدل SR19VN هم هست با مشخصات شبیه Z540 ولی با گرافیک ATI340

با سلام مجدد و تشکر ویژه و فراوان از دوست عزیزم pami_wega که خیلی زود جواب من رو دادند.

در کل اگه شما خودت قرار بود بین vostro 1310 با قیمت 1.150 و z540 با قیمت 1.500 انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کردی؟
    مشخصه که z540 300 گرم سبک تره که این امتیاز بزرگیه اما در مقابل مشخصات vostro1310 کاملا سرتره به اضافه قیمت استثنایی (بجز lcd)
    یه مقدار انتخاب واسم سخت شده...
    از یه طرف نمی خوام با ویستا کار کنم و شنیدم نمی شه درایورهای سونی رو برای xp پیدا کرد. یعنی اگه سونی بخرم باید با ویستا بسازم. این موضوع درسته؟؟؟
    از طرف دیگه درایو دی وی دی لپ تاپ های دل ضعیفه و صدا می ده و ... و ضمنا انگار آمار سوختن مادربوردش بالاست (یکیشو دوست خودم سوزونده و 470 هزار تومن خرج گذاشته رو دستش با اینکه از سری latitude هم بوده!!!) نظرتون چیه؟

ممنون می شم اگه به سوالای بالا جواب بدید و در آخر اینکه چند جا نوشتن که برخلاف چیزی که اکثرا فکر می کنند لپ تاپ های دل ساخت مالزی از اروپایی ها (ایرلند و لهستان) بهترند؟؟؟
    کسی تایید می کنه؟؟؟

بالاخره شما با 1.5 میلیون چی می خریدید؟ فقط سبک (زیر 1.9) باشه و خفن!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

سلام
    یه سری اطلاعات در مورد نوت بوک acer مدل aspire one میخواستم رم cpu سیستم عاملش
    واینکه اگه کسی استفاده کرده راضی بوده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •