سلام و ممنون از کمک دوستان
سنسور دمای آب ، خراب شده بود و فن یکسره میزد . یعنی فن روشن میشد . دیگه خاموش نمیشد. هنوز خوب تست نکردم . منتها یکسره شدنش دیگه قطع شد
سلام و ممنون از کمک دوستان
سنسور دمای آب ، خراب شده بود و فن یکسره میزد . یعنی فن روشن میشد . دیگه خاموش نمیشد. هنوز خوب تست نکردم . منتها یکسره شدنش دیگه قطع شد
منظور شما فشنگی نشان دهنده حرارت هست یا فشنگی فن رادیاتور؟
فشنگی فن رادیاتور خراب باشه، فن یکسره روشن میشه. برای آزمایش فیش فشنگی را باز کنید ، فن یکسره روشن خواهد شد.
سلام
ممنون از پیگیری شما
خوب من یک خلاصه کار رو مجدد میگم.
واتر پمپ نشتی داشت و تعویض شد. همزمان ترموستات 82 انداختم(همان درجه که روش بود) . واشر درب سوپاپ عوض شد و فیلرگیری هم شد.
درب رادیاتور هرز میرفت و تعویض شد.
جنت برگشت کمی نشتی داشت و تعویض شد.
فشنگی کله قرمز تک فیش که وظیفه نشان دادن دمای اب به راننده داره ، تعویض شد.
همزمان روز اخر دیدم فن خاموش نمیشه . و سنسور فن 524014 خریدم که سر سبز هست اما کدش مال زیمنس هست و فروشنده هم گفت این مال زیمنس هست . ساژم کدش فرق داره.
الان احساس میکنم فن زیاد میزنه. عصر هم که رفتم بیرون و افتاب نبود ، فن خیلی طول میکشه تا خاموش شه.
درجه هم روی خانه 4 هست. چه فن بزنه و چه نزنه. روی 4 هست.
مثلا میشه تسمه تایم رو سفت بسته و این طور شده؟
اصلا از کجا بفهمیم مشکل کجاست!!!
111 کارکرد 68 هزار تا
Last edited by Life24; 03-08-2015 at 02:04.
عزیزان کسی نظری نداره؟ فن زیاد کار میکنه. یعنی روشن میشه ، دیر خاموش میشه، به نظرم زیاد کار میکنه کلا![]()
فشنگی درجه پایین نصب کنید همان مدلی که قبلا بوده
سلام
فشنگی فن؟ یا سنسور نشانگر دمای اب؟
سنسور نشانگر هم رنگ خودش انداختم. واشر نارنجی.که همش روی 4 هست. حالا میگیم خطا داره . هیجی
اما در اصل فن زیاد میزنه و دیر خاموش میشه فن.
فشنگی فن سر سبز هست اما به فروشنده هم گفتم . گفت کد 524014 هست و مال زیمنس هست. تو اینترنت هم چرخی زدم دیدیم مال زیمنس هست همین کد
سلام
دوست عزیز یک نفر میگه سنسور کله مشکی من خریدم 27 هزار تومن شرکتی
من در سایت سایپا رفتم اصلا بیشتر از 10 تومن نیست
اصلا سنسور زیمنس این قیمت داریم؟
ببین موقعی که فن روشن و خاموش میشه امپر کجاست، اگر جایی همیشگی روشن و خاموش میشه نشون میده مدار فن وسنسورها احتمالا مشکلی ندارن و به دلایلی موتور زود خنک نمیشه
البته الان هوا گرمه و ممکنه دیر خاموش شدن فن به همین دلیل باشه، یه برق کار وارد هم براتون یه دیاگ بزنه بد نیست
سلام
بنده مطمئن شدم مشکل از سنسور دمای آب هست(همان که فن رو روشن و خاموش میکنه) ظاهرا این مدل چینی که مال شرکت سایپا هست و واردش کرده . خوب نیست
دوست عزیز camaro lt لطفا بفرمائید در بین مارک های ایرانی، سنسور کله مشکی برای زیمنس (که فن رو راه می اندازه) ، بهترین مدل ها کدام هست؟
اگر میشه به ترتیب چند شرکت رو نام ببرند که فردا در بازار بروم و یکی از اونها رو بتونم پیدا کنم.
ظاهرا سنسور های بی کیفیت بسیار فراوان هست
اگر صرفا دنبال قطعه ساخت ایران هستید، برای اینکه سردرگمی بوجود نیاد، من شرکت " سامفر" را توصیه میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.parstradeshow.com/companydetail.aspx?coid=441379
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)