دوستان راهی هست که بتونم این قسمت رو حذف یا ناپدید کنم ؟!
و سوال بعدیم اینه که یکی لطف کنه روش غیر فعال کردن پنجره ای تبلیغاتی که بعضی اوقات بعد از بالا اومدن یاهو نمایان میشه رو بگه !
.
ممنون![]()
دوستان راهی هست که بتونم این قسمت رو حذف یا ناپدید کنم ؟!
و سوال بعدیم اینه که یکی لطف کنه روش غیر فعال کردن پنجره ای تبلیغاتی که بعضی اوقات بعد از بالا اومدن یاهو نمایان میشه رو بگه !
.
ممنون![]()
برای قسمت اول سوالتون چیزی پیدا نکردم ولی برای قسمت دوم شما از منوی Messenger گزینه Performance رو بزنید و بعد از قسمت General تیک گزینه Show Yahoo Messenger Insider رو بردارید و OK کنید
چرا سیستم من هنگام وارد شدن در چت روم با نرم افزار یاهو مسنجر هنگ میکند هم در xpوهم در سون؟
من سه سیستم عا مل نصب کردم:XP,SEVEN,لینوکس ابنتو.
از وقتی که ویندوز عوض کردم این حالت پیش میاد ودر xp هنگام هنگ کردن طوری که یک صفحه آبی ظاهر می شودبا کلی نوشته درون صفحه که به سرعت سیستم ری استار میشود ونمی شه نوشته هارو خوند.ودر سون طوری که موس از کار می افتد وچارهای جز ری استار کردن از روی کیس را ندارم.
من ازویندوز xpsp3وویندوز سون sp1 ultimateکه از سایت میهن دانلود هر دورو دانلودکردم ونسخه 32بیتی است استفاده میکنم.
مشخصات سیستم.
cpu:pentiuM R DUAL-CORe E5300 @2.60GHz 2.60GHz
RAM:2.00 GB
POWER:CP330A GREEN
گرافیک:9400GT 1GB DDR2
حدس:بنظرم مشکل سخت افزاری است.
دوستان واسه من تو چت روم نمیره . چیکار کنم ؟
این مشکلیه که بعضی وقت ها به وجود میاد و بعدا خودبخود درست میشه.
چه پیغامی میده؟
درود.لینکها تو یاهوی من با اینترنت اکسپلور باز میشه میخوام با موزیلا باز شه باید چه کار کنم.لطفا با عکس نشون بدین.ممنونم
سلام
Check Now رو بزنین و بعد Yes
با تشکر ولی فرقی نکرد و بازم با اکسپلور باز میشه
گزینه اول رو تیک بزنید بعد ok کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)