من که اینطوری فکر میکنم . هر بازی از شماره های قدیمی یک فرنچایز رو اگه بازی کنم فقط به خاطر داستانش هست نه چیز دیگه .
به هر حال نسخه جدیدتر معمولا هوش مصنوعی و گرافیک بهتری داره . دلیل زیادی وجود نداره که وقتی سیستمت هنوز جواب میده نری سراغ نسخه جدید .
حتی بازی هایی مثل فیفا هم با اینکه ممکنه یک سال نسبت به سال قبل افت داشته کنن اما بالاخره نسخه جدید اپدیت هستش و کاملا میارزه به گرفتنش .
اما به صورت کلی ...
بازی هم مثل بقیه نرم افزارهاست و فرق چندانی نداره . ممکنه نسخه جدید خیلی دل طرفدارهاش رو بدست نیاره . حالا به هر دلیلی مثل ناسازگاری با سیستم جدید نرم افزار یا بازی . مثل ویندوز 8 که ملت اکثرا روی همون نسخه قبلی یعنی 7 موندن .
و هم ممکنه نسخه جدید کاملا بهتر باشه و دلیلی وجود نداشته باشه که روی همون نسخه قبلی بمونی . شما اگه تریلر های سیمز جدید رو دیده باشی معلومه از نسخه 3 خیلی بهتره . و در ضمن همه هم میگفتن نسخه 2 باز از 3 بهتر بود .
در ضمن توی کشور ما کپی رایت نداریم و دلیل مالی هم وجود نداره که نسخه جدید رو نگیریم .
شما هم این حرف منو
خوب بود همونطوری میخوندی نه اینطوری :البته من میگم بهتره چند وقت صبر کنی تا کلا نسخه 4 بیاد
من میگم به هیچ وجه سیمز 3 یا قبلیها رو بازی نکن تا چند وقت دیگه نسخه 4 بیاد