تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 1081 اولاول ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم ازت که زود جواب میدی
    اخه بازم مطمئنم اگه کسپر رو نصب کنم نمی تونم دوباره کانکت شم من کسپر رو از cd کینگ نصب کردم فکر نمی کنم مشگلی داشته باشه کلآ سیستمم خیلی سرعتش اومده پایین حالا نمی دونم چرا فکر می کنم بخاطر نود باید باشه چون با کسپر واقعآ داشتم خوب کار می کردم از روزی که نود رو ریختم اینطوری شده
    بازم ممنونم از راهنماییات

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید اگه تکراریه این پیغام Network Attack Blocker دقیقا چیه ، چرا جدیدا اینقد زیاد شده ، خیلی زیاد ؟!!

خطرناکه؟!

ممنون

شما حتما کسپر رو اپدیت کنید و اگر ورژن قدیمی هست جدید رو استفاده کنید 9.0.736 .

این هارو میگم تا اگه تروجانی رو سیتم باشه پاک بشه.

این پیام یعنی حمله اینترنتی همون ه-ک خودمون. اون IP که تو گزارش میاد رو نگه دار.

لطفا برای بالا رفتن اطلاعات ما هم اون عکس گزارش کسپر رو اینجا بذار تا ببینیم.
    من چند سال هست که استفاده میکنم برام اتفاق نیوفتاده

خوبه اینجا بحث بشه

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

ممنونم ازت که زود جواب میدی
    اخه بازم مطمئنم اگه کسپر رو نصب کنم نمی تونم دوباره کانکت شم من کسپر رو از cd کینگ نصب کردم فکر نمی کنم مشگلی داشته باشه کلآ سیستمم خیلی سرعتش اومده پایین حالا نمی دونم چرا فکر می کنم بخاطر نود باید باشه چون با کسپر واقعآ داشتم خوب کار می کردم از روزی که نود رو ریختم اینطوری شده
    بازم ممنونم از راهنماییات

مشکل باید از چیزه دیگه باشه. نود خیلی کمتر از کسپر سرعت سیستم رو میاره پایین.

مشکل یا از ویندوزت هست . یا از ویروس یا غیره...

+

اگر از نود استفاده میکنید کرک نکنید.

هر انتی ویروسی که کرک بشه قابلیت نرم افزار اصلی رو نداره و دچار باگ میشه.

یا از یوزرنیم و پسورد و یا از سرور اپدیت رایگان سافتگذر استفاده کنید.
    Last edited by Dr Hannibal; 07-03-2010 at 00:29.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما حتما کسپر رو اپدیت کنید و اگر ورژن قدیمی هست جدید رو استفاده کنید 9.0.736 .

این هارو میگم تا اگه تروجانی رو سیتم باشه پاک بشه.

این پیام یعنی حمله اینترنتی همون ه-ک خودمون. اون IP که تو گزارش میاد رو نگه دار.

لطفا برای بالا رفتن اطلاعات ما هم اون عکس گزارش کسپر رو اینجا بذار تا ببینیم.
    من چند سال هست که استفاده میکنم برام اتفاق نیوفتاده

خوبه اینجا بحث بشه

سلام ، کسپر آپدیت هست تا چند دقیقه پیش و از همون نسخه 736 استفاده میکنم

اینو اضافه کنم که وقتی نرم افزار تورنت فعاله این اتفاق بیشتر میفته ؟!! اون پورتی هم که توی گزارش اشاره شده پورتیه که نرم افزار µTorrent ازش استفاده میکنه که البته الان تغییرش دادم
    ممنون
    Last edited by Roovigital; 07-03-2010 at 00:53.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

اینو اضافه کنم که وقتی نرم افزار تورنت فعاله این اتفاق بیشتر میفته ؟!! اون پورتی هم که توی گزارش اشاره شده پورتیه که نرم افزار µTorrent ازش استفاده میکنه که البته الان تغییرش دادم
    ممنون

خب شما تو گزراش نتورک اتک رفته اید و event هارو داشتید میدید. این موردی نداره و مهم نیست.

در مواقعی که کسی بخواد به سیستم نفوذ کنه یک گزارش مثل گزارش پیدا کردن ویروس و ... پایین سمت راست ویندوز میاد نمایش داده میشه و در اون گزارش IP شخصی که قصد نفوذ و پورت مورد حمله قرار گرفته شده رو نشون میده من یه مقدار توی نت گشتم تا اون ریپورت مربوط رو پیدا کنم و اینجا بذارم پیدا نکردم متاسفانه.

این event ها موردی نداره.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب شما تو گزراش نتورک اتک رفته اید و event هارو داشتید میدید. این موردی نداره و مهم نیست.

در مواقعی که کسی بخواد به سیستم نفوذ کنه یک گزارش مثل گزارش پیدا کردن ویروس و ... پایین سمت راست ویندوز میاد نمایش داده میشه و در اون گزارش IP شخصی که قصد نفوذ و پورت مورد حمله قرار گرفته شده رو نشون میده من یه مقدار توی نت گشتم تا اون ریپورت مربوط رو پیدا کنم و اینجا بذارم پیدا نکردم متاسفانه.

این event ها موردی نداره.

موفق باشید.
    دوست عزیز دقیقا این اتفاقی که شما میفرمایید رخ میده...

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون
    وقتی برنامه های P2P فعال هستند بعضی ها از طریق پوتهایی که همین برنامه های برای باز کردنشون استفاده میکنند سعی میکنند که وارد سیستم شما شوند. پس زمانی که از هر برنامه P2P استفاده میکنید هیچوقت فایروال خود را غیر فعال نکنید. گزارشهایی را هم که کسپرسکی بهتون میده طبیعی است و هیچ ضرری برای شما نداره. کسپرسکی جلوی ورود و یا حملات این افراد و یا کرمها رو گرفته.

اگر از پیغامهای کسپرسکی خسته شدید میتونید طبق عکس زیر عمل کنید و تیک های روبروی شماره 3 را بردارید تا پیغام این حملات از این به بعد گزارش نشه. این قسمت فقط تنظیمات گزارش های کسپرسکی است و ربطی به فعال بودن و یا نبودن قابلیت ها مانند فایروال نداره.

8. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

يعني غير از سايت سافت گذر راه ديگه براي آپديت افلاين كسپر نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

يعني غير از سايت سافت گذر راه ديگه براي آپديت افلاين كسپر نيست
    برنامه ای برای دریافت آپدیت های تمامی محصولات شرکت کسپرسکی

اين برنامه رو قبلاً معرفی کردم ولی چون پست رو پيدا نکردم دوباره عنوان ميکنم

این برنامه توسط خود شرکت کسپرسکی ارایه شده و با استفاده از این برنامه میتوانید آپدیت تمامی محصولاتی که از طرف شرکت کسپرسکی معرفی شدند رو دریافت کنیددر زیر عکسی از برنامه مشخص هست که شما میتوانید آپدیت هر کدوم از محصولات رو که نیاز داشته باشید را با تیک زدن بر روی آن ،اقدام به دریافت آن کنید ،که ابتدا گزینه Apply رو زده و سپس گزینه Start را برای شروع کار بزنید: (در هنگام اجرای پروسه دریافت آپدیت صفحه Command ویندوز فعال میشود)

در قسمت Setting برنامه هم میتونید مسیر قرار گیری پوشه آپدیت ها رو به دلخواه تغییر دهید..ولی بصورت پیش فرض در همان پوشه برنامه هست، و همچنین اگر در زمان دریافت آپدیت اینترنت شما قطع بشود ، برای دفعه بعد از ادامه راه اقدام به گرفتن آپدیت ها میکنددرضمن برای این که متوجه بشوید که پروسه دریافت آپدیت چگونه به پایان میرسه، این طور هست که در زمان انجام مرحله ابتدا 2 پوشه به نام های Temp و Update در مسیر تعیین شده ساخته میشود که ابتدا فایل های دریافتی در داخل پوشه Temp قرار میگیرندو با پایان مرحله دریافت فایل های نهایی برای استفاده های بعدی در داخل پوشه Update قرار میگیرند، به این صورت که عمل کپی فایل ها در پوشه Update به سرعت بعد از پایان دریافت آپدیت توسط صفحه باز شده Command انجام میگیرد و نشان داده میشود،(مانند عکس پایین) پس اگر مشاهده کردین که فایلی در پوشه Update قرار نگرفنه است پروسه آپدیت ناقص انجام شده است...

درضمن يکبار بعد آپديت اوليه که حجم زيادی دارن ، برای دفعات بعدی آپديت جديد به پوشه مربوطه اضافه شده و شما ميتونيد از اون برای انتقال برای سيستم های ديگر هم استفاده کنيد...

لينک دريافت برنامه KasperskyUpdater : (لينک مستقيم از سايت کسپرسکی)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 4 کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا این اتفاقی که شما میفرمایید رخ میده...

IP شخص مقابل هم گفتید میده دیگه درسته. بنده اطلاع دارم که میشه به مخابرات با این مدراک شکایت کرد حالا چطوری شو زیاد در جریان نیستم . با برنامه و یا سایت های مخصوص به IP ببینید چی گیرتون میاد واقعا یک شخصی اونم توی ایران هست یا نه. اگه IP چک کنی ببینی ایرانی هست یکم خطرناک تر میشه فکر کنم !

حالا به نظر من شما باید دنبال مورد برطرف کردن این قضیه باشی !

من با اطلاعات کمی که دارم از ه_ک اینه که بدون تروجان و برنامه مخرب یکم غیر معمول هست پس اگر فرض بذاریم اینکه برنامه غیر سالمی روی سیستم شما هست و این باعث انجام این موارد شده.

من اگر جای شما بودم اون نرم افزار هایی که مشکوک بودن رو یک بار کامل ریمو می کردم و دفعه بعدی که می خواستم نصب کنم مثل همین تورنت که گفتید چک میکردم ببینم موردی ندارن یا نه اگه داشت از یه ورژن دیگه و کرک دیگه استفاده میکردم.

آیا شما کرک یا نرم افزاری رو که کسپر اون رو خطرناک حساب می کنه نصب نکردین؟ ویا در موقع اجرای یک کرک ابتدا کسپر رو خاموش کرده باشید و سپس کرک رو نصب کنید و دوباره کسپر رو روشن !

و آیا برنامه ای رو موقع نصب کسپر فوق خطرناک آلارم نداده و شما باز هم اون رو نصب کرده باشید؟( پیام آلارم قرمز رنگ)

و به این ترتیب دنبال حذف اون نرم افزار میگشتم.

اگر یکی از بچه ها که با تمام شرگرد های ه_ک آشنا هست اینجا کمک کنه هم خوب میشه

در آخر بازم میگم که بوسیله IP شخص هکر میشه از طریق مخابرات ازش شکایت کرد( البته اگر واقعا وجود داشته باشه )

لطفا برای بالا رفتن آگاهی ما هم در این مورد ادامه نتیجه رو اینجا اعلام کن

موفق باشی

13. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

IP شخص مقابل هم گفتید میده دیگه درسته. بنده اطلاع دارم که میشه به مخابرات با این مدراک شکایت کرد حالا چطوری شو زیاد در جریان نیستم . با برنامه و یا سایت های مخصوص به IP ببینید چی گیرتون میاد واقعا یک شخصی اونم توی ایران هست یا نه. اگه IP چک کنی ببینی ایرانی هست یکم خطرناک تر میشه فکر کنم !

حالا به نظر من شما باید دنبال مورد برطرف کردن این قضیه باشی !

من با اطلاعات کمی که دارم از ه_ک اینه که بدون تروجان و برنامه مخرب یکم غیر معمول هست پس اگر فرض بذاریم اینکه برنامه غیر سالمی روی سیستم شما هست و این باعث انجام این موارد شده.

من اگر جای شما بودم اون نرم افزار هایی که مشکوک بودن رو یک بار کامل ریمو می کردم و دفعه بعدی که می خواستم نصب کنم مثل همین تورنت که گفتید چک میکردم ببینم موردی ندارن یا نه اگه داشت از یه ورژن دیگه و کرک دیگه استفاده میکردم.

آیا شما کرک یا نرم افزاری رو که کسپر اون رو خطرناک حساب می کنه نصب نکردین؟ ویا در موقع اجرای یک کرک ابتدا کسپر رو خاموش کرده باشید و سپس کرک رو نصب کنید و دوباره کسپر رو روشن !

و آیا برنامه ای رو موقع نصب کسپر فوق خطرناک آلارم نداده و شما باز هم اون رو نصب کرده باشید؟( پیام آلارم قرمز رنگ)

و به این ترتیب دنبال حذف اون نرم افزار میگشتم.

اگر یکی از بچه ها که با تمام شرگرد های ه_ک آشنا هست اینجا کمک کنه هم خوب میشه

در آخر بازم میگم که بوسیله IP شخص هکر میشه از طریق مخابرات ازش شکایت کرد( البته اگر واقعا وجود داشته باشه )

لطفا برای بالا رفتن آگاهی ما هم در این مورد ادامه نتیجه رو اینجا اعلام کن

موفق باشی
    اون IPها كه دوستمون گذاشتند براي ايران نيستند كه دوستمون بخواد شكايت كنه.از طرف ميخواد شكايت كنه كه چي عايدش بشه ؟با يك IP كه كاسپر گزارش كرده؟به چه جرمي از طرف شكايت كنه؟ اصولا كسانيكه از برنامه هاي P2P استفاده ميكنند با اين موارد مواجه ميشن.بهمين خاطره كه هميشه توصيه اكيد شده در هنگام كاركردن با برنامه هاي P2p فايروال و آنتي ويروس حتما فعال باشند.
    اين دوستمون هم نگران چيزي نباشن و با فعال بودن آنتي ويروس و فايروال نگراني خاصي نداشته باشند.

15. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •