IP شخص مقابل هم گفتید میده دیگه درسته. بنده اطلاع دارم که میشه به مخابرات با این مدراک شکایت کرد
.gif)
حالا چطوری شو زیاد در جریان نیستم . با برنامه و یا سایت های مخصوص به IP ببینید چی گیرتون میاد واقعا یک شخصی اونم توی ایران
.gif)
هست یا نه. اگه IP چک کنی ببینی ایرانی هست یکم خطرناک تر میشه فکر کنم !
حالا به نظر من شما باید دنبال مورد برطرف کردن این قضیه باشی !
من با اطلاعات کمی که دارم از ه_ک اینه که بدون تروجان و برنامه مخرب یکم غیر معمول هست پس اگر فرض بذاریم اینکه برنامه غیر سالمی روی سیستم شما هست و این باعث انجام این موارد شده.
من اگر جای شما بودم اون نرم افزار هایی که مشکوک بودن رو یک بار کامل ریمو می کردم و دفعه بعدی که می خواستم نصب کنم مثل همین تورنت که گفتید چک میکردم ببینم موردی ندارن یا نه اگه داشت از یه ورژن دیگه و کرک دیگه استفاده میکردم.
آیا شما کرک یا نرم افزاری رو که کسپر اون رو خطرناک حساب می کنه نصب نکردین؟ ویا در موقع اجرای یک کرک ابتدا کسپر رو خاموش کرده باشید و سپس کرک رو نصب کنید و دوباره کسپر رو روشن !
و آیا برنامه ای رو موقع نصب کسپر فوق خطرناک آلارم نداده و شما باز هم اون رو نصب کرده باشید؟( پیام آلارم قرمز رنگ)
و به این ترتیب دنبال حذف اون نرم افزار میگشتم.
اگر یکی از بچه ها که با تمام شرگرد های ه_ک آشنا هست اینجا کمک کنه هم خوب میشه
در آخر بازم میگم که بوسیله IP شخص هکر میشه از طریق مخابرات ازش شکایت کرد( البته اگر واقعا وجود داشته باشه )
لطفا برای بالا رفتن آگاهی ما هم در این مورد ادامه نتیجه رو اینجا اعلام کن
موفق باشی