چجوری می تونم کل برنامه های در حال اجرا در ویندوز ایکس پی رو ببندم و مثل حالتی که تازه ویندوز بوت شده بشه و دوباره همشون بیان بالا از اول؟
از طریق task manager یا حالت دیگه منظورمه
گزینه end process tree چی هست؟
چجوری می تونم کل برنامه های در حال اجرا در ویندوز ایکس پی رو ببندم و مثل حالتی که تازه ویندوز بوت شده بشه و دوباره همشون بیان بالا از اول؟
از طریق task manager یا حالت دیگه منظورمه
گزینه end process tree چی هست؟
فکر نکنم مشکل از این باشه من ویندوزم عوض کردم
ولی امتحانش می کنم
freez هم نصب نیست
ممنون
با سلام
اگر لینک مستقیم باشه قابلیت رزوم رو داره
و گرنه باید اون رو به لینک مستقیم که در انجمن اینترنت و شبکه انجام میشه درخواست بدید تا دوستان براتون مستقیم کنن
موفق باشید.
با سلام
شما یه دور به تب process برید و رویداد explorer.exe رو end process کنید و دوباره به تب application برگردید و new task رو بزنید و explorer رو تایپ و اینتر بزنید
موفق باشید.
با سلام
فرق ويندوز سون 64 بيتي با 32 بيتي چيه؟
و از كجا بايد بفهميم كدوم مناسب سيستممون هستش؟
ممنون
سلام
فرق 32 بیت و 64 بیت بر میگرده به مقدار رمی که ساپورت میکنن
ویندوز 64 بیتی هم چون مقدار رم بیشتری رو نسبت به 32 بیتی ساپورت میکنه برای سیستم هایی با رم 4 گیگ یا بیشتر توصیه میشن.
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions
عزیز باید توی انجمن سون میپرسیدی:
اگر واسه سون میپرسید که 64 بیتی بهتر هست از نظر سرعت،امنیت و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر واسه XP میپرسید که اصلا حرف 64 بیتی رو نزنید چون دیگه نسلش منقرض شده هست و اصلا توانایی های ویندوز XP 32 بیتی رو هم نداره واسه ی همین مشکلات زیاد SP3 واسش منتشر نشده.
سلام
چند وقتی که ویندوزم ریست می کنه یعنی اینکه ایکون ها دوباره بارگذاری می شود!
بیشتر در پوشه داکیومنت این کار می شود
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 !
انتی ویروس نود 32 آپدییت بروز !
سلام یه سوال دارم
میشه ویندوز sp2 با سی دی ویندوز sp3 آپدیت کرد؟ یعنی ویندوز از 2 به 3 تبدیل بشه؟
(اگه سوال تکراریه sorry)
سلام
من هارد سیستم خودم رو بردم بجای هارد یه سیستم دیگه بستم. ولی ویندوزش بالا نمیاد. در صورتی که روی سیستم خودم که بود هیچ مشکلی نداشت.
این جابجایی، با ویندوز چیکار کرده که دیگه اجرا نمیشه؟!!![]()
چجوری میتونم رو ویندوز تم های دیگه ای رو که دان کردم رو نصب کنم؟
باید تو پوشه خاصی کپی بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)