تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 680 از 2014 اولاول ... 18058063067067667767867968068168268368469073078011801680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توره:پگاه براي مساوي آمده بود / گلزن دربي منم

ابراهيم توره مهاجم بلند قامت پرسپوليس كه پس از بهبودي مصدوميتش به تركيب بازگشته بود در بازي مقابل پگاه با يك گل،يك پاس گل و گرفتن يك پنالتي به نوعي ستاره سرخپوشان بود.هر چند توره يك گل هم در نيمه اول به ثمر رساند كه توسط داور آفسايد گرفته شد.توره در مصاحبه با «مرجع خبري » درباره اين بازي و دربي پيش رو صحبت كرده است.

بازي چطور بود؟
    -بازي خيلي سختي بود.بايد به جاي ما در زمين بازي مي كرديد تا متوجه اين موضوع شويد.تيم ما بسيار سنگين بود و لايه هاي شرده دفاعي حريف كار را سخت كرده بود.ولي گلي كه كريم زد جريان بازي را براي ما بهتر كرد.

از پاسي كه باقري دادي بگو
    ...
    -من در آن صحنه كريم را كاملا ديدم و خوشحالم كه او هم به خوبي ضربه اش را وارد دروازه كرد
    .

پگاه چطور بازي كرد؟

-آنها براي مساوي وارد زمين شده بودند اما گل اول ما نقشه هايشان را هم ريخت.

و گلي كه زدي
    ...
    برايم خيلي مهم بود كه بتوان در اين ديدار گل بزنم.حالا در آسناته دربي شانس زيادي براي بازي و گلزني دارم
    .

دربي را چطور مي بيني؟

-من از حساسيت اين بازي نزد هواداران خبر دارم و مي خواهم مانند پارسال به استقلال گل بزنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نبايد پنالتي مي زدم،خودخواهي كردم / باقري:پرسپوليس با كريمي استقلال را می برد

كريم باقري با گلي كه وارد دروازه پگاه كرد،روند گلزني هايش را ادامه داد و در آستانه دربي پايتخت آمادگي اش را به رخ كشيد.هر چند با پنالتي كه از دست داد نتوانست تعداد گل هايش را بالاتر ببرد.

بازی برابر پگاه چطور بود؟
    - ما در این بازی مستحق برد بودیم. البته قبل از گل اول تیم ما در گردش توپ دچار مشکل بود اما این مشکل حل شد و ما موفق شدیم به گل برسیم. در واقع 15 دقیقه آخر نیمه اول و دوم خیلی خوب بازی کردیم. البته ما كمي كند بازي مي كرديم.مي توانستيم باز هم گل بزنيم ولي بچه ها در دقايق پاياني بازي را رها كرده بودند.

این برد در آستانه دیدار با استقلال به تیم شما کمک می کند؟

- بالاخره باید می بردیم تا در آستانه دیدار با استقلال بازیکنان م با روحیه خوبی بازی کنند. ما در حال حاضر از لحاظ شرایط تیمی و امتیاز در وضعیت خوبی هستیم.

نتجه ای را از دربی پیش بینی می کنی؟

- نتیجه این بازی را اصلا نمی توان حدس زد.. برای من جالب است که برخی نفرات دو تیم نتیجه این دیدار را پیش بینی می کنند چون اینکار غیر ممکن است. در این بازی جایگاه در جدول تعیین کننده نیست و هر تیمی از فرصت هایش بهتر استفاده کند برنده است.

دوست داری در این دیدار هم گل بزنی؟

- گل زدن برای هر بازیکنی لذت دارد . من هم دوست دارم به استقلال گل بزنم اما مهتر از این برای من این است که پرسپولیس برنده شود و من هم خوب بازی کنم.

خراب کردن 2 پنالتی پشت سرهم از کریم باقری بعید بود؟

- درباره پنالتی ها من واقعا بد شانس بودم. قبول دارم كه خودخواهي كردم،بايد پنالتي را به كريمي مي دادم.البته قطبي به من گفت كه پشت توپ بايستم ولي من با توجه به سابقه بدي كه در پنالتي ها داشتم مي توانستم توپ را به علي واگذار كنم.

يعني ديگر پنالتي نمي زني؟

-نه اینطور نيست ولي ما بازيكناني مانند نيكبخت،كريمي و زارع داريم كه خوب پنالتي مي زنند.

علي كريمي را چطور ديدي؟

-پس از مدت ها اين طبيعي بود كه چندان خوب نباشد.ما بايد به علي زمان بدهيم.من مطمئنم او خيلي خوب خودش را نشان مي دهد.من با چشم خودم مي بينم كه چطور تمرين مي كند.بازي با پگاه هم هر چند خيلي خوب نبود اما واقعا زحمت كشيد.كمي به او زمان بدهيد.

يعني در دربي بهتر از اين خواهد بود؟

-بازي جلوي استقلال براي كريمي با انگيزه اي كه دارد مي تواند بازي او باشد.كريمي مي تواند در دربي پرسپوليس را پيروز كند.مطمئن باشيد.

به نظر مي رسيد همه بازيكنان هواي كريمي را دارند
    ...
    - به هر حال علي هميشه بازيكن محبوبي بوده است.همين كه پژمان بازوبند و شماره اش را به او مي دهد اين موضوع را ثابت مي كند.ما مي خواهيم به علي كمك كنيم تا به دوران اوج برسد و هم تيم ملي و هم پرسپوليس از او استفاده كنند.حسودي در پرسپوليس جايي ندارد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هدايتى مذاكره با دادكان را تكذيب كرد

روز پنجشنبه بود كه برخى روزنامه هاى ورزشى از ملاقات و مذاكره حسين هدايتى با محمد دادكان رييس پيشين فدراسيون فوتبال مبنى بر تشكيل تيمى جديد با عنوان پرسپوليس خبر داده بودند.اين در حالى است كه رييس هيات مديره پرسپوليس از اين اخبار به طور كامل بى اطلاع بود و حالا با ارسال نامه اى به خبرگزارى مهر، هر گونه مذاكره با محمد دادكان يا شخص ديگرى در اين مورد را تكذيب مى كند. در نامه حسين هدايتى مى خوانيم: ضمن تبريك پيروزى پرسپوليس مقابل پگاه گيلان به همه هواداران خونگرم اين باشگاه، لازم مى دانم در مورد انتشار اخبار غيرواقع روز پنج شنبه برخى روزنامه هاى ورزشى توضيحاتى ارائه كنم. اينجانب تاكنون جلسات و مذاكرات تلفنى متعددى با اهالى ورزش داشته ام اما مذاكره اى با هدف تشكيل پرسپوليس جديد آن هم با شخص خاصى ( از جمله آقاى دادكان ) يا هر شخص ديگرى نداشته ام. ضمن اينكه باشگاه پرسپوليس با تاريخ اين كشور گره خورده و بيش از ۴۰ سال درخشيده و فعاليت خوب خود را با مديريت قابل قبول سازمان تربيت بدنى و گاهى با مديريت بخش خصوصى ادامه داده است. بنابراين چگونه ممكن است نياز به تشكيل و راه اندازى جديدى داشته باشد بنده نيز همواره تا زنده ام در خدمت اين باشگاه و هواداران فهيم و هوشيار آن خواهم بود. پس انتظار دارم اصحاب جرايد و دوستان عزيز ما در روزنامه هاى ورزشى قبل از انتشار هرگونه اخبارى از صحبت آن مطلع گردند تا از نشر اكاذيب اينچنينى كه زايده تخيل افكار برخى است، جلوگيرى شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

براى همكارى با سعد كميل در دربى

۶ كمك داور، در گزينش كميته داوران

به گفته رييس كميته دواران فدراسيون، ۶ كمك داور براى كمك به قاضى ديدار استقلال و پرسپوليس انتخاب شده اند و فردا كمك داوران ايرانى دربى مشخص خواهند شد.
    مسعود عنايت در اين باره توضيح مى دهد: حسين نجاتى، اسماعيل صفيرى، حسن كامرانى فر، رضا سخندان، حيدر شكور و عليرضا يزدانى، بخت پرچم زدن در دربى ۶۵ را دارند اما منتظريم تا بازى استقلال و راه آهن نيز برگزار شود بعد كمك داوران دربى را به طور قطعى مشخص كنيم. ضمن اينكه محسن تركى، هدايت ممبينى، سعيد مظفرى زاده و خداداد افشاريان نامزد هاى اصلى براى داور چهارم شدن در دربى هستند.
    عنايت درباره اعتراض مسؤولان پرسپوليس و استقلال به قضاوت سعد كميل در دربى ۶۵ مى گويد: آنها اشتباه مى كنند. اگر به شهرت و افتخار باشد سعد كميل يكى از داوران پر افتخار دنياى فوتبال است و افتخارى در داورى نمانده كه او به دست نياورده باشد. ظاهرا اگر داور درجه دهم اروپايى را بياورم، بهتر او را قبول مى كنند. داور اسپانيايى كه دربى قبل را سوت زد داور پنجم بين المللى فوتبال اسپانيا بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

معطلى هواداران پرسپوليس به خاطر بليت

هر چند گزارشگر بازى پرسپوليس- پگاه در دقيقه ۲۰ بازى با سرازير شدن سيل تماشاگران به داخل استاديوم تصور كرد كه همه هواداران پرسپوليس تازه آمدند،اما ظاهرا اتفاقات ديگرى سبب هجوم ناگهانى هواداران به سكوها شده بود.هزاران هوادار پرسپوليس كه مى خواستند بليت طبقه دوم را تهيه كنند از حدود دو ساعت قبل از شروع بازى در صفوف بليت فروشى هاى در غربى استاديوم معطل شده بودند.البته ماموران نيروى انتظامى ومسؤولانشان در مورد دليل اين اتفاق توضيحى نمى دادند اما در دقايقى نسبتا طولانى بليت فروشى قطع و موجب مى شد صف هاى خريد بليت طولانى وغير قابل كنترل تر شوند.در داخل باجه هاى فروش بليت هم فقط يك متصدى مشغول به فروش بود كه همين مسأله از سرعت كار مى كاست.نتيجه آن كه همه هوادارانى كه از ساعت۱۸:30 به استاديوم آمده بودند تا ساعت ۲۰ معطل بليت فروشى شدند.جالب تر اينكه درساعت ۲۰ هم اكثر آنها بدون بليت درون صف ايستاده بودند كه ماموران حراست اعلام كردند درهاى استاديوم باز است وديگر كسى لازم نيست بليت داشته باشد.همين اتفاق سبب شد در دقيقه ۲۰ بازى سيل تماشاگرانى كه در صف ها معطل شده بودند به سكوها هجوم بياورند.نكته جالب برخورد مسؤولان حراست بود كه نشان مى داد انتظار چنين جمعيتى را نداشته اند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نمى دانم چرا پنالتى تكرار شد
    پژمان نورى:بازوبند و شماره ۸ حق كريمى بود

يكى از برترين مردان ميدان بود. هم از لحاظ فنى و هم اخلاقى. همان طور كه گفته بود شماره ۸ را به كريمى داده و خودش ۱۸ را پوشيد. اين كار او كه مى توانست انجامش ندهد، نشان از بزرگى اش بود اما اين تنها كار ديدنى نورى در اين بازى نبود. ديگر كار زيباى او در اين بازى دادن بازوبند كاپيتانى به كريمى بود. اين منش بالاى نورى و احترامى كه براى پيشكسوت خود قائل است بايد سرمشق اخلاقى باشد براى فوتباليست هاى جوان كشورمان. اما نورى مثل هميشه از لحاظ فنى هم عالى بود. دوندگى و سماجت او براى گرفتن توپ و بازى بى حاشيه اش اين بار هم مثل هميشه مثال زدنى بود.

سرانجام پيراهن شماره ۸ پرسپوليس را تحويل دادى و شماره ۱۸ را پوشيدى!
    شماره ۸ پرسپوليس مال كريمى است. او از اول هم ۸ مى پوشيد. كريمى سفير شايسته پرسپوليس در اروپا بود. او حتى در بايرن هم شماره ۸ مى پوشيد. وظيفه من بود كه شماره او را پس بدهم. من در اين مدت شماره او را به رسم امانت بر تن داشتم و به محض اينكه درون تركيب قرار گرفت امانتش را به او پس دادم.
    باقرى بعد از تعويض بازوبند را به تو داد. دليل دادن بازوبند به كريمى چه بود درحالى كه تو كاپيتان دوم تيم بودى
    نه اين طور نيست. فكر مى كنم كريم حواسش نبود كريمى داخل زمين است. كريمى بزرگتر و پيشكسوت من است. با توجه به حضور بازيكن بزرگى چون كريمى در تركيب پرسپوليس من بايد بازوبند را به او مى دادم.
    گذشته از نتيجه، بازى را چطور ارزيابى مى كنى
    - بازى خوبى بود. نيمه اول پگاه پرس خوبى داشت به همين دليل كار براى ما كمى سخت شده بود اما با توجه به توصيه هايى كه مربيان به ما كردند و افت بدنى پگاه توانستيم بازى را به دست بگيريم و نتيجه دلخواه را كسب كنيم.
    پرسپوليس در اين بازى موقعيت هاى گلزنى زيادى را از دست داد و در مقطعى نيز خوش شانس بود كه گل نخورد!
    خب يك بار هم ما خوش شانس باشيم اشكالى دارد اما گاهى اين طور مى شود كه هر چه مى زنى درون دروازه جاى نمى گيرد ولى خوش شانس بوديم كه وقتى توپ هايمان درون دروازه پگاه جاى نگرفت از آن طرف گل نخورديم. ضمن اينكه خط دفاع ما در اين بازى خيلى بهتر و هوشيارتر عمل كرد كه پگاه نتوانست از ضدحملاتش استفاده كند.
    راجع به داورى بگو و پنالتى كه على رغم تكرار از دست رفت.
    اصولا در مورد داورى صحبت نمى كنم اما فكر مى كنم اين بازى داورى خوبى داشت. در مورد تكرار پنالتى نظرى ندارم و نمى دانم چرا پنالتى تكرار شد.
    فكر مى كنى على كريمى در اين بازى توانست انتظارات را برآورده كند
    على كريمى بازى خوبى انجام داد. همه انتظار داشتند او در اولين بازى هر بار كه توپ را مى گيرد همه را دريبل كرده،جلو برود و گل بزند! در حالى كه اين توقع بجايى نيست. او با توجه به فشار تماشاگران و ناهماهنگى هايى كه با بچه ها داشت خوب كار كرد و رفته رفته در تركيب تيم جا مى افتد و باز هم همان كريمى مى شود كه همه مى خواهند اما بايد كمى به او زمان داد و نبايد انتظار بيجا از او داشت.
    بعد از اين پيروزى به نظر مى رسد روحيه خوبى براى رويارويى با استقلال داشته باشيد. فكر مى كنى بتوانيد روند پيروزى هاى پرسپوليس را حفظ كنيد
    ما تمام سعى خودمان را مى كنيم روند پيروزى هاى پرسپوليس را حفظ كرده و استقلال را هم مغلوب و ۳ امتياز آن بازى را تقديم تماشاگرانمان كنيم. آنها در بازى با پگاه حمايت بسيار خوبى از ما داشتند كه وظيفه داريم با پيروزى در دربى خوشحال شان كرده و از خجالتشان درآييم. استقلال هم تيم بزرگى است و شكست آن كار آسانى نخواهد بود اما تمام تلاشمان را براى شكست استقلال و خوشحال كردن هوادارانمان مى كنيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نظرمحمدى: كريمى در شرايط مسابقه نبود
    رفعتى در هر بازى مسأله ساز مى شود

عادت كرديم استاديوم آزادى را در بازى دربى مملو از جمعيت ببينيم اما در هفته هشتم مسابقات ليگ برتر و در حالى كه پرسپوليس به مصاف پگاه گيلان مى رفت حدود صد هزار تماشاگر ازاين بازى استقبال كردند و همين امر زيبايى اين بازى را دو چندان كرد.

استقبال صد هزار تماشاگر عجيب نبود
    باور كنيد هنوز كه هنوزه همين طور متعجب ماندم فقط در بازى هاى دربى اين همه جمعيت به ورزشگاه مى آمدند اما در اين بازى معلوم شد پگاه هم تيم خوبى است و تماشاگران براى اين تيم ارزش قائلند. هر چند كه در دقايقى از بازى همين تماشاگران براى ما مسأله ساز شدند.
    چطور
    توپ هايى كه من مهار كردم باعث شد تا براى دقايقى هواداران پرسپوليس با فحاشى از من استقبال كنند. آنها نبايد توقع داشته باشند هر توپ كه پرسپوليس در اختيار گرفت گل شود. از مسؤولان مى خواهم فكرى به حال اين معضل بكنند.
    حضور على كريمى استرس در بازيكنان شما ايجاد نمى كرد
    نه، قبل از بازى هم گفتم حضور كريمى به نفع ما بود چون اين بازيكن ماه ها از فوتبال دور بوده و در جريان بازى هم نشان داد كه در شرايط مسابقه نيست.
    پگاه دو گل دريافت كرد اما با درخشش تو چند گل هم دريافت نكرد.
    من طى هفته گذشته چون مى دانستم مهاجمان پرسپوليس سرعتى اند روى حركات سرعتى كار كرده بودم به همين خاطر توانستم سه چهار ضربه پى در پى آنها را مهار كنم.
    قضيه تكرار پنالتى چه بود
    اشتباه صد در صد كمك داور بود. متأسفانه رفعتى در هر بازى مسأله ساز مى شود. به نظرم فقط مى خواهد خودش را نشان دهد.
    اما عنايت مى گفت تو زودتر از باقرى حركت كردى و تكرار پنالتى درست بود
    حاضرم فيلم بازى را به كميته داورى ببرم و عنايت تماشا كند. قبل از حركت من دو بازيكن پرسپوليس داخل ۱۸ قدم آمدند ضمن اينكه توپ را من مهار نكردم به اوت رفت پس لزومى به تكرار نداشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiwas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نباید داور عربی می آوردن

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محمود خوردبين پس از تمرين امروز: هر تيمي با پرسپوليس بازي كند مي‌بازد؛ حتي استقلال

دیگه حرفی نمیمونه

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

شايد پنالتى زن پرسپوليس عوض شود
    من احساس میکنم اگه توی دربی پنالتی گیرمون بیاد هم از دست میدیم ! ..

پنالتی زن درست و حسابی نداریم ..

نمیدونم کریم چه اصراری داشت که پنالتی رو با ارتفاع و هوایی بزنه ..

روی زمین میزد گل بود ..

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •