ببين دوست من. من نگفتم سيمبيان ان73 ايراد داره من مي گم اين گوشي خودش چون وپاست مشكلاتي داره حالا از لحاظ سيمبيان يا فريم ويري كه دائما نوكيا داره فريم وير جديد براش مي ده بيرون بايد قبول كرد هنوز حالا حالا ها كار داره.
در مورد سرعت هم بگم من ان70 دارم و ان73 سرعت ان70 يكم كمتر از ان73 هستش ولي هيچ توفيري نداره همون آش و همون كاست. واسه خوندن يه اس ام اس بايد جونت درآد. برا جستجوي يه تماس از دست رفته اي بايد راه طولاني تري بري اونم با سرعت دستيابي كمتر.
دوست عزيز كا800 هم دارم صداشم ديدم. مثلا به نظرت صدا بلند باشه چي مي شه؟؟؟ مي خواي نكنه با گوشيت استريو راه بندازي؟؟؟ حالا مثلا صداي مگسي 3250 زياده ولي مي خوام نباشه اصلا معلوم نمي شه چي ميشنوي بلنده ولي بي كيفيت. ان73 هم صداش بلنده كيفيتشم نمي گم بده ولي از لحاظ كيفيت در برابر كا800 يكم پايينه. ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد
.gif)
)
آخه بابا مثل ابرنامه چي مي خواي رو گوشي نصب كني چه برنامه اي چه كوفتي چه زهرماري؟؟؟/ برنامه به چهدرد آدم مي خوره مگه كامپتوره؟ مگه لپ تاپه؟؟/ آخه مگه سرعت داره؟؟ آخه با چه ديدگاهي ان73 رو من نگه دارمش؟؟؟؟؟ از صفحه كليد و جوي استيك ان73 هم نگم كه بهتره اه اه اه
من هر سه تاي اين گوشي ها رو دارم ولي كا800 بيشتر و بهتر حال مي ده در ثاني همگاني هم هست. سيمبيان ورژن 9.5 آمده كه نوشتن سرعتش 75 درصد بيشتر از 9.1 هستش حالا آيا به نظرت خريدن ان73 صلاحه يا منتظر شدن صلاحه يا فعلا با كا800 حال كردن بهتره تا بعدها؟؟؟
دوربين كا800 حرفه اي تره عكساش داخل خونه و شب بهتره.