تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 305 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عزيز جون اين كد internet edition رو واسه ما نميزاريي؟؟
    راستي اگه شما آخرين ورژن رو داشتي پس چطوري تغييرش دادي به internet edition
    راستي n73 معمولي داشتي ديگه مگه نه؟؟
    میزارم براتون... گفتم که یادم رفته ... در ضمن تو گوگل سرچ کنیn73 internet edition product code فکر کنم به نتیجه برسی...

ما یه کلک رشتی زدیم تونستیم تغییر بدیم... اما شما عجله نکنید ورژن جدید اینترنت ادیشن به زودی میاد بدون مشکل میتونید آپدیت کنید.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد )
    دوربين كا800 حرفه اي تره عكساش داخل خونه و شب بهتره.
    فعلا که میبینی این K800 (پژو405) دایما داره اتیش میگیره .خر کاری پیش کشش بیان یه فکری برای موتورش کنن. خوشم میاد میدونی K800 رو با چی مثال بزنی در اینجور مواقع عقل سلیم میگه یه زانتیا خوشگل و ناز داشته باشی بهتر از اینکه وسط جاده بری رو هوا. ببین اخه الکی بحث رو به کجا کشوندی.
    در مورد عکساش هم باید بگم بله K800 در شب فلاش قوی تری داره و برای همین یه مقدار عکساش بهتر از N73 هستش ولی اینو به جرات میتونم بگم در روز و نور کافی کیفیت هیچ عکسی (البته موبایل) به پای N73 نمیرسه اینو خودتم میدونی همین جوری که من در رابطه با شب اعتراف کردم .بعدشم مگه شما شب کاری که اینقدر دوربین در شب برات مهمه.مگه تا الان چند تا عکس توی شب انداختی؟؟؟ برادر من نه وقت من و نه وقت خودت و نه وقت بقیه بچه ها رو با این بحث های پیش پا افتاده و فوق العاده تکراری تلف نکن.به جای این همه وقتی که داره الکی هدر میره بهتره بری تو سایت های مختلف سر بزنی و درباره خصوصیات N73 اطلاعات جمع کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببين دوست من. من نگفتم سيمبيان ان73 ايراد داره من مي گم اين گوشي خودش چون وپاست مشكلاتي داره حالا از لحاظ سيمبيان يا فريم ويري كه دائما نوكيا داره فريم وير جديد براش مي ده بيرون بايد قبول كرد هنوز حالا حالا ها كار داره.
    در مورد سرعت هم بگم من ان70 دارم و ان73 سرعت ان70 يكم كمتر از ان73 هستش ولي هيچ توفيري نداره همون آش و همون كاست. واسه خوندن يه اس ام اس بايد جونت درآد. برا جستجوي يه تماس از دست رفته اي بايد راه طولاني تري بري اونم با سرعت دستيابي كمتر.

دوست عزيز كا800 هم دارم صداشم ديدم. مثلا به نظرت صدا بلند باشه چي مي شه؟؟؟ مي خواي نكنه با گوشيت استريو راه بندازي؟؟؟ حالا مثلا صداي مگسي 3250 زياده ولي مي خوام نباشه اصلا معلوم نمي شه چي ميشنوي بلنده ولي بي كيفيت. ان73 هم صداش بلنده كيفيتشم نمي گم بده ولي از لحاظ كيفيت در برابر كا800 يكم پايينه. ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد )

آخه بابا مثل ابرنامه چي مي خواي رو گوشي نصب كني چه برنامه اي چه كوفتي چه زهرماري؟؟؟/ برنامه به چهدرد آدم مي خوره مگه كامپتوره؟ مگه لپ تاپه؟؟/ آخه مگه سرعت داره؟؟ آخه با چه ديدگاهي ان73 رو من نگه دارمش؟؟؟؟؟ از صفحه كليد و جوي استيك ان73 هم نگم كه بهتره اه اه اه

من هر سه تاي اين گوشي ها رو دارم ولي كا800 بيشتر و بهتر حال مي ده در ثاني همگاني هم هست. سيمبيان ورژن 9.5 آمده كه نوشتن سرعتش 75 درصد بيشتر از 9.1 هستش حالا آيا به نظرت خريدن ان73 صلاحه يا منتظر شدن صلاحه يا فعلا با كا800 حال كردن بهتره تا بعدها؟؟؟
    دوربين كا800 حرفه اي تره عكساش داخل خونه و شب بهتره.
    حرفات خیلی خنده داره... خیلیییی.

n73 صداش قویه ... برمیگردی میگی صدا چیه دیگه صدا رو میخوای چیکار ..... فیلمبرداریش قویه... میگی ای بابا فیلمبرداری چه به درد میخوره .... برنامه میخوره ... میگی اه برنامه چیه دیگه مگه کامپیوتره....

یهو بگو 1100 بهترین گوشیه دنیاس دیگه. شما همون 1100 باید بخری چون به نظر تو همه چیز به درد نخوره... چون n73 همه چیزش سره...

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه 1100 بگي بهونه مياره ميگه چراغ قوه به درد نميخوره
    فكر كنم 3310 بهترين گوشي دنياست

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام
    اقا هر کی هر گوشی داره از اون تعریف میکنه
    من خودم ک800 داشتم اون موقع اصلا نوکیا رو قبول نداشتم اما وقتی ن73 رو دست دوستم دیدم امکاناتشو دیدم (صدا دوربین سیمبین بودنش و.....)خدا شاهد 1 هفته بعد ن73 خریدم خیلی باهش حال میکنم فقط یه ایرادی که داره به نظر من فلشش هست که تو شب خو ب عکس نمیشه گرفت اگه فلش سونی اریکسونو داشت خدایی دیگه endsh بود
    n73 فقط

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فعلا که میبینی این K800 (پژو405) دایما داره اتیش میگیره .خر کاری پیش کشش بیان یه فکری برای موتورش کنن. خوشم میاد میدونی K800 رو با چی مثال بزنی در اینجور مواقع عقل سلیم میگه یه زانتیا خوشگل و ناز داشته باشی بهتر از اینکه وسط جاده بری رو هوا. ببین اخه الکی بحث رو به کجا کشوندی.
    در مورد عکساش هم باید بگم بله K800 در شب فلاش قوی تری داره و برای همین یه مقدار عکساش بهتر از N73 هستش ولی اینو به جرات میتونم بگم در روز و نور کافی کیفیت هیچ عکسی (البته موبایل) به پای N73 نمیرسه اینو خودتم میدونی همین جوری که من در رابطه با شب اعتراف کردم .بعدشم مگه شما شب کاری که اینقدر دوربین در شب برات مهمه.مگه تا الان چند تا عکس توی شب انداختی؟؟؟ برادر من نه وقت من و نه وقت خودت و نه وقت بقیه بچه ها رو با این بحث های پیش پا افتاده و فوق العاده تکراری تلف نکن.به جای این همه وقتی که داره الکی هدر میره بهتره بری تو سایت های مختلف سر بزنی و درباره خصوصیات N73 اطلاعات جمع کنی.
    مد نظر بنده پژوي گند 1800 ساخت برادران خودت تو ايران نبود منظورم پژو2000 فرانسه هستش كاربرات كه خودمونم حال مي كنيم باهاش و داريم.
    درثاني بحث رو به جاهاي انحرافي آتيش ماتيش نكش
    سرعتش ان73 رو چي مي گي؟؟؟؟ من ان70 دارم الان دستمه يه اس ام اس مياد تا بازش كني طول مي كشه يكمم روش فشار تحميل كني مثل فورس ماژور هنگ مي كنه ان73 هم دقيقا همينطوره و از اين لحاظ مبرا نيست اينجاشو چي بگم؟؟؟؟ . من شب كار نيستم ولي دوست من تو فقط بيرون عكس مي اندازي؟؟؟/؟؟؟؟؟
    تو خراب شدت چي؟؟؟ شوخي كردم منظورم خونتون بود تو خونه عكس نمي گيرين؟؟؟؟ اين فلاش نمي خواد اين مطرح نيست دائما كه بيرون نيسيت
    گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه من خودم يه هندي كم دارم يه ميلون و پانصد خريدم با اون فيلم مي گيرم. شايد دوستان بگن كه دوربين كه هميشه همرات نيست قبول ولي موبايل و دوربينش برا شكار لحظست و طبق نظريات نويسنده تو شكار لحظه اون صحنه مهمه كيفيت عكس بعدا مد نظر هستش. ولي

من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
    همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟

آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست

خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
    1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حرفات خیلی خنده داره... خیلیییی.

n73 صداش قویه ... برمیگردی میگی صدا چیه دیگه صدا رو میخوای چیکار ..... فیلمبرداریش قویه... میگی ای بابا فیلمبرداری چه به درد میخوره .... برنامه میخوره ... میگی اه برنامه چیه دیگه مگه کامپیوتره....

یهو بگو 1100 بهترین گوشیه دنیاس دیگه. شما همون 1100 باید بخری چون به نظر تو همه چیز به درد نخوره... چون n73 همه چیزش سره...
    حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟ مگه ساير گوشي ها صداشو نضعيفتر از اين دوتان نمي شه صداشونو شنيد نمي شه موسيقي گوش داد؟؟ نه عمو . دوستان پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.
    درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش

در مورد فيلمبرداري. قبول كه فيلمبرداري ان73 قويه و كا800 ضعيف ولي والا دوست من فيلم مي گيري با موبايل چيكارش كني؟؟؟ نظر من اينه كه تبديلش كنم به VCD‌و تو تلويزيون ببينمش. درصورتي كه مي بينم همين ان73 رو تبديل مي كنم كيفيت ي خوبي نداره پرش داره و كيفيتش بده حالا ببين كا800 رو تبديل كنيم چي مي شه ؟؟/ اين مورد قبوله و لي دوست عزيز كلا دوربينهاي موبايل چند دسته هستن.
    1. اينكه دوربينشون قوي فيلمبرداريشو نضعيف مثل كا800
    2. دوربين و فيلمبرداريشون يه ذره خوب مثل ان70
    3.دوربين ضعيف فيلمبرداري قوي مثل ان93
    4. دوربين خوب فيلمبرداري خوب مثل ان73 ولي عالي نيست

در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    اقا هر کی هر گوشی داره از اون تعریف میکنه
    من خودم ک800 داشتم اون موقع اصلا نوکیا رو قبول نداشتم اما وقتی ن73 رو دست دوستم دیدم امکاناتشو دیدم (صدا دوربین سیمبین بودنش و.....)خدا شاهد 1 هفته بعد ن73 خریدم خیلی باهش حال میکنم فقط یه ایرادی که داره به نظر من فلشش هست که تو شب خو ب عکس نمیشه گرفت اگه فلش سونی اریکسونو داشت خدایی دیگه endsh بود
    n73 فقط
    حالا كه مي بيني نداره

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا چرا بحث های الکی میکنید عالم و آدم میدونن ان73 چه جواهریه

tcom_mobile عزیز شما که نمیخوای ان73 بخری و خوشت از کا800 میاد دیگه بحث کردن فایده ای نداره

حالا هی بیا از بدی ان73 بگو
    ما ان73 دارها حال میکنیم باهاش

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه
    هر چیز n73 خوبه به نظر تو هیچی نمیارزه....

من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
    همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟
    ای بابا اگه عکس تو شب رو هم بزاریم کنار که دیگه k800 حرفی واسه گفتن نداره...

آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست
    بابا بیخیال با تو یکی بحث کردن فایده نداره.... سوال منو جواب بده... اینترنت داره سطح پایین یعنی چی ؟ مگه گوشی هم از خودش اینترنت در میکنه ؟ یعنی چی اینترنت داره ؟ اگه منظورت امکانات اینترنتیه بگو ببینم تو اصلا تا حالا با n73 اینترنت کار کردی ؟ من خودم شب و روز دارم با گوشیم چت میکنم تو وبگردی میکنم واقعا امکانات اینترنتی خفنی داره ... بابا اسمارت فونه دیگه یعنی گوشی هوشمند....
    جمله رو دقت کنید " اینترنت داره سطح پایین دوربین و فیلمش هم همینطور " دوربین و فیلم n73 سطح پایینه ؟ هیچی بابا ولش کنید بچه ها این تو باغ نیست اصلا من که آخرین پستمه که دارم به این جواب میدم. بزارید نظراتت سرتاسر سوتی خودش رو بده....

نه تورو خدا از یه گوشی 100 گرمی انتظار استودیو سه بعدی داری ؟ همین کافیه که k800 رو تو صدا له میکنه....

خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
    1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه
    تو اگه n73 دستت بود دیگه الان این سوتی ها رو نمی دادی... برو با همون 1100 نه ببخشید 3310 حال کن ... امکانات اینترنتیش سطحه بالائه....
    این یه حرفت درست بود. n73 واسه اونهایی که هیچی بارشون نیست و فقط گوشی رو واسه مکالمه میخوان اصلا گوشی خوبی نیست همون 3310 براشون خوبه....

حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟
    وایسا بینم کی گفت k800 گوشی بدیه ؟ هااا ؟ برو پستهای قبلی رو بخون هیچ کس نگفت k800 بده . این تویی که بدون ذره ای اطلاعات داره در مورد n73 نظر میدی و ازش بد میگی در حالیکه همه میدونن n73 چیه ....

در ضمن صدای n73 یه ذره قوی نیست خیلی قوی تره... همین جا معلومه که رو n73 تا حالا از نزدیک ندیدی....

پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.
    درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش
    دیگه جلو خندمو نمیتونم بگیرم. آخه تو با این اطلاعات ناقصت مجبوری بیای اینجا مردم رو راهنمایی کن. اول یه مدت تو تاپیکا بگرد 4 تا چیز یاد بگیر بعدش که احساس کردی میتونی کمک کنی پست بده... آخه اون کانال چه ربطی به قوی یا ضعیف بودن صدا داره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم یه نمونه دیگه که معلوم شد n73 ندیدی تا حالا که میگی صدای k800 باکیفیت تره ....
    در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.
    منم مثل شما فکر میکردم اما الان نزدیک 100 مگابایت انواع نرم افزارها رو گوشیم نصبه و از همشونم استفاده مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
    برنامه soloutin رو دیدی ؟ بهش معادله ریاضی میدی. برات نمودار میکشه و ماکسیمم و مینمم رو حساب میکنه...

بازم بگم ؟ برنامه phone gurdian رو دیدی ؟ وقتی گوشیت رو دزدیدن ... سیم کارتش رو عوض کردن به طور اتوماتیک برای شماره هایی که تو بهش قبلا دادی اس ام اس می فرسته و تو میتونی اینجوری رد طرف رو بگیری...

بازم میگی برنامه به درد نمیخوره ؟ تازه اینا یه نمونه هاش بود.

دیگه بی خیال بحث تمومش کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •