تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 942 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

ظاهرا هیچ کس پیشنهاد منو تحویل نگرفت. اشکالی نداره، اگه چند ماه دیگه مجبور شدین سیمکارت کد 8 دولتی رو 400 تومن از بازار بخرین، یاد این بیفتید که خودتون نخواستین از ایرانسل حمایت کنید. وقتی دولتیها دارن یک طرفه محکومش میکنن، حداقل یه گروهی باشه که ازشون طرفداری کنه. اینطوری فکر میکنن مردم هم ناراضین و راحت درشو تخته میکنن. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید. من هم دولتی دارم هم ایرانسل. ضرر و سودی هم برام نداره. اصلا مساله ایرانسل نیست، مسئله سر یکی حقمونه یکی سر پیشرفت. اگه از اینا گذشتن براتون راحته، که برین زندگیتونو بکنین و بیخیال تهدید ها بشین ولی اگه نه پس یه حرکتی بکنید. بازهم تکرار میکنم: جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است...
    فکر نکنم بتونم درش رو تخته کنن !!
    ایرانسل هم همچین کم نمیاره که ، از سرعت اینترنت انتقاد کردن یهو چند برابر شد فردا چه دیدی ، کارخونه تولید BTS رو هم راه انداختن !

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وقتی با ایران سل میخوام برای یه سایتی Sms بدم نمیتونم ولی برای موبایل میتونم

جریان چیه ؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ظاهرا هیچ کس پیشنهاد منو تحویل نگرفت. اشکالی نداره، اگه چند ماه دیگه مجبور شدین سیمکارت کد 8 دولتی رو 400 تومن از بازار بخرین، یاد این بیفتید که خودتون نخواستین از ایرانسل حمایت کنید. وقتی دولتیها دارن یک طرفه محکومش میکنن، حداقل یه گروهی باشه که ازشون طرفداری کنه. اینطوری فکر میکنن مردم هم ناراضین و راحت درشو تخته میکنن. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید. من هم دولتی دارم هم ایرانسل. ضرر و سودی هم برام نداره. اصلا مساله ایرانسل نیست، مسئله سر یکی حقمونه یکی سر پیشرفت. اگه از اینا گذشتن براتون راحته، که برین زندگیتونو بکنین و بیخیال تهدید ها بشین ولی اگه نه پس یه حرکتی بکنید. بازهم تکرار میکنم: جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است...
    ببخشید من تازه پست شما رو دیدم. من با این پیشنهاد موافقم. تازه یه پیشنهاد هم خودم دادم. واقعآ اگه فقط چند ساعت استفاده از سیم کارتهای مخابرات رو تحریم کنیم خودشون به غلط کردن می افتن

در آغاز فعالیت amin_22547's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    میشه اموزش اتصال لب تاپ به گوشی جهت کانکت شدن به اینترنت رو بگذارید
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    موفق باشید

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 چطوری میشه ایمیل رو روی موبایل انداخت

با سلام

چطوری ایمیل هایی که برام تو صندوق پستیم میاد کاری کنم که رو گوشیم بیاد(به صورت مستقیم نه اینکه برم تو صندوق و بخونمشون )

آیا سایت هایی مثل گوگل یا یاهو چنین امکانتی رو میدن تا با ایرانسل استفاده کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه.
    من یه N73 دارم چطوری Gprs شو تنظیم کنم؟تو سایت ایرانسل رفتم ولی هر کاری کردم تو گوشی نتونستم تنظیماتشو پیدا کنم.

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
    Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
    در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر

Connection name: Irancell-GPRS
    Access point name: mtnirancell
    Authentication : Normal
    Homepage : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
    و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
    و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید

و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید

داره خودمونی میشه Solly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما هم شماره تلفنت رو بده تا برات تنظيمات رو بفرستم اگر هم نمي خواي تلفن رو بدي چند دقيقه صبر کن تا برات پيدا کنم
    شماره رو تو پیغام های خصوصیت گذاشتم منتظرم ها

داره خودمونی میشه Solly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تنظیمات mms واسه sony ericsson k310i یکی به من کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

لطفا درومورد تنظیمات k750iوw300i سونی اریکسون هم من را راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •