این چه رمزی که من هر چی میگن
میگی این کد ها مخصوص یکی به من بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
این چه رمزی که من هر چی میگن
میگی این کد ها مخصوص یکی به من بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
MP_buytime چيه؟نوشته شده توسط Moh3en_DDD
Freeztime زمان اول هر راند که بازیکنان نمی تونند حرکت کنند و فقط می تونند خرید کنند اما BuyTime مقدار زمان خرید مثلا اگه 1 دقیقه باشه شما فقط تا یک دقیقه از اول شروع هر راند وقت دارید که خرید کنید.نوشته شده توسط fujin
بابا شما دست از اين كد ها بر نميدارين؟
بيش از نصف اين تاپيك اختصاص به كدها داره كه همشون تكراري اند
ميخواهين يه رمزي به شما بدم كه بتونين اسم سرور رو در بازي تغير بدي؟ cmd name (name) bejaye name esm ro benevis
سلام
من نميدونم چرا فقط رمز sv_gravity 800 برا من عمل ميكنه و بقيه رمزا عمل نميگنه اگه كسي رمز نشانه گيري خود كار درستش را داره به من بده تو گيم نت هم كه همه رمزا ميگيره رمز نشانه گيري خودكار نميگيره اقاي حميد خان .
ميتوني راهنماييم كني؟
به اميد راهنمايي
عزیز من بعضی از رمز های واسه منم کار نمیکنه
واسه همه اینجوریه اگر هم قراره رمزی عملی شه باید یه کار دیگه هم بکنی
اقا شما كه كانتر باز هستين به ما بگين اين هر بار كه ورژن جديد ميگن مياد يا يه همچين چيزي ايا فقط محيط بازي و اسلحه ها رو در قسمتي كه مخصوص بازي چند نفره هست رو عوض مي كنه يا نه داستان اون قسمت بازي داستاني اش كه هي جلو مي ره هم عوض ميشه. اصلا اين قسمت داستاني اش از قسمت condition ziro تا حالا عوض شده يا نه
من نميدونم چرا همه خوششون مياد به ما گير بدن !!!!!!!!!!اول از اقا حميد حالا هم از ماراتون جان
من دوتا سوال داشتم
1_ من اوندفه اي رفته بودم گيم نت يه كانتري داشت كه همشون با هم بودن يعني همه 1.7 و 1.8 با 7 يا هشت تاي ديگه اسم كامل اين بازس چيه كه همه رو داشت اگه كسي ميدونه حتما به من بگه.
2_ من ميدونم فايده مگسي چيه اگه كسي ميدونه به من بگه تا بخواهي يارو رو بكشي كه جونش 8 باشه خودت مردي .
بهترین کاری میتونی بکنی تا خیالت راحت بشه
اینه که :
دست از سر این کانتر برداری
بی خیالش شو اقا جون
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)