تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 68 از 93 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

اولا تا جایی که من میدونم نمک خوردن نمک دون شکستن ضرب المثل هست
    دوما قبول کنید ایرانسل دار ه بد عمل میکنه اینهمه گله شکایت از مشتریاش میشه نادیده گرفت؟
    سوتی شد اومدم بنویسم نمک نمیدونم چی شد زدم نون

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadbka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    درون دل يك آدم عاشق

10

اونایی که سیم کارت دائمی دارن زنگ بزنن 130 و بعد شماره 1 رو بزنن ، مبلغ بدهی رو میگه !
    با سلام محمد آقا اين 130 كه گفتي من گرفتم ولي ميگه در شبكه نيست.سركاري بيد جيگر؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

با سلام محمد آقا اين 130 كه گفتي من گرفتم ولي ميگه در شبكه نيست.سركاري بيد جيگر؟
    منظورم سیم کارت های دائمی ایرانسل بود !
    میتونید از #1*130* هم استفاده کنید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این تاپیک از کی تا هالا راه هفتاده ؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
    از کی تا هالا قیمت سیمکارتها پایین اومده؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
    از کی تاهالا مبایل داری؟؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!

با این همه چیزهایی که گفتم ایرانسل نباید قیمت رو افزایش بده تازه دعا میکنم پایین بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من نزدیک به 100 تا اس ام اس از عید تا حالا دادم شایدم بیشتر ولی بیستا بیشتر نرسیده
    جالبه بعضی وقتا به اپراتور دولتی زودتر می رسه تا ایرانسل
    من که به شخصه ناراضیم
    چون نتونستم ار هیچ کدوم ار هدایای نوروزی استفاده کنم
    چون اصلا راه ننداخته بودم تو اسلامشهر
    الکی تبلیغ می کنن برای تمام مشترکان
    احتمالا ما مشترکش نبودیم

درست حدس زدي من كه تو تهران نتونستم از سرويسهاي ويژه استفاده كنم چه برسه به شما دوست گرامي
    تازه خدا رو شكر كن كه بوق تلفن تو گوشيته

داره خودمونی میشه fatut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

درست حدس زدي من كه تو تهران نتونستم از سرويسهاي ويژه استفاده كنم چه برسه به شما دوست گرامي
    تازه خدا رو شكر كن كه بوق تلفن تو گوشيته
    آقا من هم تاييد ميكنم
    اس ام اس هاي ايرانسل توي تبريز افتضاهه
    اصلا بين شهري هم كه نميره تازه ميگفتم سرويس تبريز خيلي خوبه
    كجاس؟
    كو؟
    اي ايرانسل نابكار
    شرم كن
    من ايرانسلم رو فروختم به يه كوشي دست دوم
    ازش خلاص شدم
    خوشحالم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

واقعا شرم آور است . این ایرانسل در اصفهان داره خودش را از تبلیغات میکشه . به هر موبایل فروشی که میری هزار تا کاغذ و تابلو تبلیغ ایرانسل هست ولی هنوز آنتن دهی را در این شهر درست نکرده و عملا افتضاح هست . اسفند ماه زنگ زدم گفت اواخر فروردین الان زنگ می زنم میگه اواخر خردادماه . واقعا شورش را این شرکت حقه باز درآورده است .

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بيرجند
    بيرجند شهريست در دل كوير با مردماني خونگرم. اكنون نيز با شروع کار شبکه ايرانسل مردمان بيرجند بار ديگر شاهد رويدادي بزرگ براي شهرشان هستند.هم اکنون پوشش در اين شهر کامل مي باشد.

بجنورد
    بجنورد مرکز استان خراسان شمالي است. اين شهر در فاصله 701 کيلومتري تهران واقع شده است. بجنورد در دوران باستان بر روي تپه اي در شمال غربي بجنورد کنوني، موسوم به «ساربان محله»، قرار داشت. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

نيشابور
    نيشابور يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران مي‌‌باشد که در دشت حاصلخيزي در کوهپايه هاي جبال بينالود، در نزديکي شهر مرکزي مشهد، قرار گرفته است. فعل اقتصاد اصلي و عمده مردم اين شهر کشاورزي است که اساس آن مبتني بر توليدات پنبه و غلات است. علاوه بر آن، نيشابور دومين شهر صنعتي خراسان محسوب مي شود. نيشابور يکي از پررونق ترين نقاط ايران است که البته قاچاق مواد مخدر از کشور همجوار افغانستان تا حدودي رونق اقتصادي اين شهر را تحت الشعاع خود قرار داده است. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

گرگان
    گرگان مرکز استان گلستان در ايران مي باشد. فاصله اين شهر تا تهران حدوداً 400 کيلومتر است. در اسناد و نوشته هاي مربوط به يونان باستان از اين شهر تحت عنوان «هيرکانيا» ياد مي شده است که از واژه «ورکانه» در زبان فارسي باستان به معناي «سرزمين گرگها» گرفته شده است. اگرچه گرگان فعلي محصور به يک شهر و استان است (که داراي نام واحدي براي شهر و استان مي باشد)، هيرکانياي قديم نام منطقه اي در سواحل جنوبي درياي خزر (شامل گلستان، مازندران، گيلان و بخشهايي از ترکمنستان کنوني) بوده است. پارک ملي معروف گلستان در 150 کيلومتري شرق اين استان قرار گرفته است. در شهر گرگان فرودگاه داخلي و شمار زيادي دانشگاه وجود دارد.

فريدونکنار
    فريدونکنار يکي از شهرهاي استان مازندران در ايران است که در مرکز اين استان واقع شده است. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد.

تربت حيدريه
    تربت حيدريه يکي از شهرهاي اصلي استان خراسان رضوي است در ايران است که در جنوب شهر مشهد قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد

فردوس
    فردوس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در ايران است که در جنوب استان واقع شده است. اين شهر در فاصله 345 کيلومتري مشهد قرار گرفته است. امروزه فردوس شهر کوچکي است اما در روزگار باستان شهر بزرگ و معروفي بوده و پيشينه تاريخي آن به زمان مادها بر مي‌‌گردد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

قائم شهر
    قائم شهر يکي از شهرهاي استان مازندران ايران است. در روزگاران قديم قائم شهر «شهرستان شاهي» نام داشت و پيش از آن به «علي آباد» معروف بود. قائم شهر در 237 کيلومتري شمال شرق تهران، 20 کيلومتري جنوب شرقي بابل و 23 کيلومتري جنوب غربي ساري (مرکز استان مازندران) قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید دوستان شما این sms های من رو ندیدید ؟
    اصلا خیلی افتضاحه همش no access همش sos.use only همش emrgc.use only
    گوشیم هی قش میره هیچ کدوم از sms ها به مقصد نمیرسه یا اگه میرسه فردا شب میرسه جالب اینجاست که پول sms ها ی نرسیده رو هم میگیره هیچ کس هم نمیتونه باهام تماس بگیره اونم مخصوصا تو مترو
    بابا خسته شدم دیگه خجالت میکشم بگم ایرانسل دارم
    فقط با گوشیم آهنگ گوش میدم اونم به خاطر اینکه به ایرانسل ربطی نداره

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سیم کارت ایرانسل دایم کارکرده را چند می خرند ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •