سوتی شد اومدم بنویسم نمک نمیدونم چی شد زدم نون![]()
سوتی شد اومدم بنویسم نمک نمیدونم چی شد زدم نون![]()
با سلام محمد آقا اين 130 كه گفتي من گرفتم ولي ميگه در شبكه نيست.سركاري بيد جيگر؟![]()
منظورم سیم کارت های دائمی ایرانسل بود !
میتونید از #1*130* هم استفاده کنید !
این تاپیک از کی تا هالا راه هفتاده ؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
از کی تا هالا قیمت سیمکارتها پایین اومده؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
از کی تاهالا مبایل داری؟؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
با این همه چیزهایی که گفتم ایرانسل نباید قیمت رو افزایش بده تازه دعا میکنم پایین بیاد
درست حدس زدي من كه تو تهران نتونستم از سرويسهاي ويژه استفاده كنم چه برسه به شما دوست گرامي
تازه خدا رو شكر كن كه بوق تلفن تو گوشيته![]()
آقا من هم تاييد ميكنم
اس ام اس هاي ايرانسل توي تبريز افتضاهه
اصلا بين شهري هم كه نميره تازه ميگفتم سرويس تبريز خيلي خوبه
كجاس؟
كو؟
اي ايرانسل نابكار
شرم كن
من ايرانسلم رو فروختم به يه كوشي دست دوم
ازش خلاص شدم
خوشحالم![]()
واقعا شرم آور است . این ایرانسل در اصفهان داره خودش را از تبلیغات میکشه . به هر موبایل فروشی که میری هزار تا کاغذ و تابلو تبلیغ ایرانسل هست ولی هنوز آنتن دهی را در این شهر درست نکرده و عملا افتضاح هست . اسفند ماه زنگ زدم گفت اواخر فروردین الان زنگ می زنم میگه اواخر خردادماه . واقعا شورش را این شرکت حقه باز درآورده است .
بيرجند
بيرجند شهريست در دل كوير با مردماني خونگرم. اكنون نيز با شروع کار شبکه ايرانسل مردمان بيرجند بار ديگر شاهد رويدادي بزرگ براي شهرشان هستند.هم اکنون پوشش در اين شهر کامل مي باشد.
بجنورد
بجنورد مرکز استان خراسان شمالي است. اين شهر در فاصله 701 کيلومتري تهران واقع شده است. بجنورد در دوران باستان بر روي تپه اي در شمال غربي بجنورد کنوني، موسوم به «ساربان محله»، قرار داشت. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
نيشابور
نيشابور يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران ميباشد که در دشت حاصلخيزي در کوهپايه هاي جبال بينالود، در نزديکي شهر مرکزي مشهد، قرار گرفته است. فعل اقتصاد اصلي و عمده مردم اين شهر کشاورزي است که اساس آن مبتني بر توليدات پنبه و غلات است. علاوه بر آن، نيشابور دومين شهر صنعتي خراسان محسوب مي شود. نيشابور يکي از پررونق ترين نقاط ايران است که البته قاچاق مواد مخدر از کشور همجوار افغانستان تا حدودي رونق اقتصادي اين شهر را تحت الشعاع خود قرار داده است. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
گرگان
گرگان مرکز استان گلستان در ايران مي باشد. فاصله اين شهر تا تهران حدوداً 400 کيلومتر است. در اسناد و نوشته هاي مربوط به يونان باستان از اين شهر تحت عنوان «هيرکانيا» ياد مي شده است که از واژه «ورکانه» در زبان فارسي باستان به معناي «سرزمين گرگها» گرفته شده است. اگرچه گرگان فعلي محصور به يک شهر و استان است (که داراي نام واحدي براي شهر و استان مي باشد)، هيرکانياي قديم نام منطقه اي در سواحل جنوبي درياي خزر (شامل گلستان، مازندران، گيلان و بخشهايي از ترکمنستان کنوني) بوده است. پارک ملي معروف گلستان در 150 کيلومتري شرق اين استان قرار گرفته است. در شهر گرگان فرودگاه داخلي و شمار زيادي دانشگاه وجود دارد.
فريدونکنار
فريدونکنار يکي از شهرهاي استان مازندران در ايران است که در مرکز اين استان واقع شده است. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد.
تربت حيدريه
تربت حيدريه يکي از شهرهاي اصلي استان خراسان رضوي است در ايران است که در جنوب شهر مشهد قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد
فردوس
فردوس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در ايران است که در جنوب استان واقع شده است. اين شهر در فاصله 345 کيلومتري مشهد قرار گرفته است. امروزه فردوس شهر کوچکي است اما در روزگار باستان شهر بزرگ و معروفي بوده و پيشينه تاريخي آن به زمان مادها بر ميگردد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
قائم شهر
قائم شهر يکي از شهرهاي استان مازندران ايران است. در روزگاران قديم قائم شهر «شهرستان شاهي» نام داشت و پيش از آن به «علي آباد» معروف بود. قائم شهر در 237 کيلومتري شمال شرق تهران، 20 کيلومتري جنوب شرقي بابل و 23 کيلومتري جنوب غربي ساري (مرکز استان مازندران) قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
سلام
ببخشید دوستان شما این sms های من رو ندیدید ؟
اصلا خیلی افتضاحه همش no access همش sos.use only همش emrgc.use only
گوشیم هی قش میره هیچ کدوم از sms ها به مقصد نمیرسه یا اگه میرسه فردا شب میرسه جالب اینجاست که پول sms ها ی نرسیده رو هم میگیره هیچ کس هم نمیتونه باهام تماس بگیره اونم مخصوصا تو مترو
بابا خسته شدم دیگه خجالت میکشم بگم ایرانسل دارم
فقط با گوشیم آهنگ گوش میدم اونم به خاطر اینکه به ایرانسل ربطی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)