نه دوست من نمیتونی چون باید گوشی رو به سیستمت بشناسونی و همون لحظه اپدیت میشه و حجم اپدیت برای بچه های دایال اپ خیلی بالاس اینطوری نیست که دانلود کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی ....
نه دوست من نمیتونی چون باید گوشی رو به سیستمت بشناسونی و همون لحظه اپدیت میشه و حجم اپدیت برای بچه های دایال اپ خیلی بالاس اینطوری نیست که دانلود کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی ....
آقا تو ان 70 اگه بخوام که صدای دوربینشو خاموش کنم باید از کجا برم
ممنون
سلام.
من شنیدم اگه گوشی آدم سفارش عربستان باشه اینکارو جز با فلش کزدن نمشه انجام داد.
راست می گن ؟
ببین دوست عزیز اینکه شما از روی تایپیک نظر بدی گوشی بدیه بی انصافیه چون تو تایپیک معمولا افراد مشکلاتشون رو مطرح میکنند و به ندرت کسی میاد بگه بچه ها گوشی من چقدر خوب کار میکنه ولی در هر صورت اینجا جای مناسبیه برای اینکه سوالاتت رو بپرسی و خودت در نهایت به جمع بندی برسی.
ولي اگه منصفانه بخوايم به قضيه نيگا كنيم بايد گفت به هر حال ازتاريخ معرفي اين گوشي دو سال ميگذره.حالا نميدونم تو موزيك اديشن چقدر قابليتهاي نرم افزاري رو بهبود بخشيدن(كه فكر نكنم جز يه تغيير اسم براي احياي دوباره اتفاق ديگه اي افتاده باشه درست مثل تغيير اسم RD به Roa )
دوستان ناراحت نشين ولي اگه مجبور نبودم حتما گزينه هاي ديگه اي رو بررسي ميكردم.![]()
هر چند شايد فردا تو علا الدين منو در حال خريد يه N70 ببينين.(اگر بشناسينم جايزه هم دارين)
راستي تا دير نشده يه مردي به ما بگه كه music edition تو بازار هست و اگه هست چند و چطور ميشه فهميد كه با معموليش فرق داره؟
بله هست 350 تومن عامیانه ترین فرق معمولی و موزیک ادیشن مشکی بودن تمام قاب موزیک ادیشن هست ...
اگه برات زحمتي نيست ميشه فرقاي غير عاميانه music رو با معموليش بگي.چون احتمالا فرقا بايد نرم افزار ي باشه و اينجوري خوب با گير آوردن برنامه ها و نصب آيا همون نميشه؟اگه اينطور نيست ممنون ميشم روشنم كنيد.![]()
شما پرسیدی چطور میشه معمولی رو از موزیک تشخیص داد منم جوابتو دادم ... اگه میخوای روشن شی میتونی اپدیت کنی و به موزیک ادتقا بدی ... روشن شدی؟
راستش خيلي روشن نشدم.تو مايه هاي يه لامپ 20 وات.
ببين ميشه اينكارو يعني اپديتو تو خونه انجام داد.دستت تو اين كارا هست؟اگه خوب جواب بدي تا 100 واتو راحت روشن ميشم.
میشه اما نه تو خونه و با دایال اپ ...!!! یا بایدADSL داشته باشی یا ببری نمایندگی برات انجام بدن ..... در ضمن برای اینکه زیادی روشن شی یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)