سایتهایی که تو لیست زیر هست کار میکنه من خودم هم از بعضی هاشون استفاده می کنم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتهایی که تو لیست زیر هست کار میکنه من خودم هم از بعضی هاشون استفاده می کنم!
سلام خدمت آقا پیمان : راستش میدونم که اینا مال چند ماه پیشه ولی برای اینکه بعضی مسائل برام تکرار بشه نشتم این تاپیک رو از اول خوندم تا اینکه به این پست شما برخوردم خواستم ببینم این لینکها واسه چیه راستش من نتونستم وارد سایت بشم فکر کنم لینکها خراب شدن ولی خوب کنجکاو شدم ببینم این قضیه irc channel دیگه چیه وبه چه دردی میخوره اگه براتون ممکنه یکم توضیح بدین و اگه حالا چیزی دستتون هست از لینکهای سالمش بدین ببینیم دنیا دست کیه .ممنون از زحمتت
اینها آدرس سایت نیستند بلکه آدرس چت رومهای اون سایتها هستند که می تونی با استفاده از Opera وارد بشی و ا در صورت لزوم درخواست دعوتنامه بکنی!
ممنون دوست عزیز ؛ بابت راهنماییتون من موقع زدن این لینکها تو اپرا ازم یوزر نیم پسورد خواست این همون یوزر نیم پسوردی هستش که تو سایت باید موقع ثبت نام ثبت کرده باشیم یا چیز دیگه ایه ؟
یوزر نیم هرچی باشه فرقی نمیکنه پسورد هم نمیخواد مګه اینکه خودت یوزر نیمت رو تو اون شبکه رجیستر کرده باشیممنون دوست عزیز ؛ بابت راهنماییتون من موقع زدن این لینکها تو اپرا ازم یوزر نیم پسورد خواست این همون یوزر نیم پسوردی هستش که تو سایت باید موقع ثبت نام ثبت کرده باشیم یا چیز دیگه ایه ؟
شما چون بار اولتون هست هیچی نمیخواد
درضمن irc هم خیلی چیز باحالیه مخصوصا واسه یاد ګیری پشنهاد میکنم در مورد بخونین تا بیشتر اشنا بشین
پیمان جان ممنون از لطفت خیلی آقایی .
کسی راجع به این پست نظری نداره؟
سلام،
امین جان من یه فیلم با این تورنت دان کردم 901 مگ بود ولی نتونستم بازش کنم با هیچ پلیری؟The.Good.Shepherd[2006]DvDrip[Eng]-aXXo
ولی تو برنامه 2.2 % زده و اون پایین هم یه مثلث میاد.
یه عکس گرفتم ببینی کمکم کنی.
ممنون
در ضمن یه برنامه ی دیگه هم هست به نام DC++ که اونم یکم مشکل دارم توش، اگه بتونید یه زمانو بگید آنلاین باشم تا تو یاهو چت کنیم ممنون میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چون شما اونو دارید از تورنت می گیرید حداقل باید 30% دانلود بشه تا باز کنه! که اونم اکثرا فقط با Gom Player باز میشه
این client همون طور که خودش ګفته بر اساس azureus ساخته شده و در واقع ورژن بهینه سازی شده ی azureus هستش
طبق ګفته های سازنده هاش از امکانات این client اینه که میتونه peers هاییی رو که با سرعت کمتری اپلود میکنن رو از peers هایبی که سرعت اپلودشون بیشتر تشخیص بده و هر پییری که سرعت بیشتری رو به شما بده ( سرعت اپلودش بیشتر باشه ) اجازه ی دانلود از client شما با سرعت بیشتری رو داره
بر اساس ګفته های سازنده ها سرعت این خیلی بیشتر از بقیه torrent client ها هستش
دارم دانلودش میکنم ببینم چطوره
موفق باشی
آخه فیلمه کامل دان شده،
میشه یه لینک از این پلیری که گفتی بدی؟
Gom Player
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)