تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 376 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه سایتی رو که در اولین صفحه گذاشته بودید برای دانلود از طریق بیت تورنت دیگه جواب نمده وفقط برای اروپا وامریکا ست ایا کسی میدونه چه کار باید کرد وآیا سایت مشابهی هست که مثل آن رایگان ودارای کیفیت بالا وفیلمهای جدید باشه اگه میشه مثل همان صفحه اول توضیح کامل وجامع دهید
    سایتهایی که تو لیست زیر هست کار میکنه من خودم هم از بعضی هاشون استفاده می کنم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ادرس چنتا از برنامه ها و سایت های معروف تورنت
    demonoid: irc:/irc.p2p-network.net/demonoid

utorrent: irc://irc.p2p-network.net/utorren

suprnova: irc://irc.p2p-network.net/suprnova.org

azureus: irc://irc.freenode.net/azureus

جالب و مفیده یه سر بزنین

سلام خدمت آقا پیمان : راستش میدونم که اینا مال چند ماه پیشه ولی برای اینکه بعضی مسائل برام تکرار بشه نشتم این تاپیک رو از اول خوندم تا اینکه به این پست شما برخوردم خواستم ببینم این لینکها واسه چیه راستش من نتونستم وارد سایت بشم فکر کنم لینکها خراب شدن ولی خوب کنجکاو شدم ببینم این قضیه irc channel دیگه چیه وبه چه دردی میخوره اگه براتون ممکنه یکم توضیح بدین و اگه حالا چیزی دستتون هست از لینکهای سالمش بدین ببینیم دنیا دست کیه .ممنون از زحمتت

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام خدمت آقا پیمان : راستش میدونم که اینا مال چند ماه پیشه ولی برای اینکه بعضی مسائل برام تکرار بشه نشتم این تاپیک رو از اول خوندم تا اینکه به این پست شما برخوردم خواستم ببینم این لینکها واسه چیه راستش من نتونستم وارد سایت بشم فکر کنم لینکها خراب شدن ولی خوب کنجکاو شدم ببینم این قضیه irc channel دیگه چیه وبه چه دردی میخوره اگه براتون ممکنه یکم توضیح بدین و اگه حالا چیزی دستتون هست از لینکهای سالمش بدین ببینیم دنیا دست کیه .ممنون از زحمتت
    اینها آدرس سایت نیستند بلکه آدرس چت رومهای اون سایتها هستند که می تونی با استفاده از Opera وارد بشی و ا در صورت لزوم درخواست دعوتنامه بکنی!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اینها آدرس سایت نیستند بلکه آدرس چت رومهای اون سایتها هستند که می تونی با استفاده از Opera وارد بشی و ا در صورت لزوم درخواست دعوتنامه بکنی!

ممنون دوست عزیز ؛ بابت راهنماییتون من موقع زدن این لینکها تو اپرا ازم یوزر نیم پسورد خواست این همون یوزر نیم پسوردی هستش که تو سایت باید موقع ثبت نام ثبت کرده باشیم یا چیز دیگه ایه ؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ؛ بابت راهنماییتون من موقع زدن این لینکها تو اپرا ازم یوزر نیم پسورد خواست این همون یوزر نیم پسوردی هستش که تو سایت باید موقع ثبت نام ثبت کرده باشیم یا چیز دیگه ایه ؟
    یوزر نیم هرچی باشه فرقی نمیکنه پسورد هم نمیخواد مګه اینکه خودت یوزر نیمت رو تو اون شبکه رجیستر کرده باشی
    شما چون بار اولتون هست هیچی نمیخواد
    درضمن irc هم خیلی چیز باحالیه مخصوصا واسه یاد ګیری پشنهاد میکنم در مورد بخونین تا بیشتر اشنا بشین

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یوزر نیم هرچی باشه فرقی نمیکنه پسورد هم نمیخواد مګه اینکه خودت یوزر نیمت رو تو اون شبکه رجیستر کرده باشی
    شما چون بار اولتون هست هیچی نمیخواد
    درضمن irc هم خیلی چیز باحالیه مخصوصا واسه یاد ګیری پشنهاد میکنم در مورد بخونین تا بیشتر اشنا بشین
    پیمان جان ممنون از لطفت خیلی آقایی .

کسی راجع به این پست نظری نداره؟

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سلام

سلام،
    امین جان من یه فیلم با این تورنت دان کردم 901 مگ بود ولی نتونستم بازش کنم با هیچ پلیری؟ The.Good.Shepherd[2006]DvDrip[Eng]-aXXo
    ولی تو برنامه 2.2 % زده و اون پایین هم یه مثلث میاد.
    یه عکس گرفتم ببینی کمکم کنی.
    ممنون

کد:
    در ضمن یه برنامه ی دیگه هم هست به نام DC++ که اونم یکم مشکل دارم توش، اگه بتونید یه زمانو بگید آنلاین باشم تا تو یاهو چت کنیم ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام،
    امین جان من یه فیلم با این تورنت دان کردم 901 مگ بود ولی نتونستم بازش کنم با هیچ پلیری؟ The.Good.Shepherd[2006]DvDrip[Eng]-aXXo
    ولی تو برنامه 2.2 % زده و اون پایین هم یه مثلث میاد.
    یه عکس گرفتم ببینی کمکم کنی.
    ممنون

کد:
    در ضمن یه برنامه ی دیگه هم هست به نام DC++ که اونم یکم مشکل دارم توش، اگه بتونید یه زمانو بگید آنلاین باشم تا تو یاهو چت کنیم ممنون میشم.
    چون شما اونو دارید از تورنت می گیرید حداقل باید 30% دانلود بشه تا باز کنه! که اونم اکثرا فقط با Gom Player باز میشه

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

راستی آقا پیمان من یه نرم افزار جدید بنام Azureus_2.5.0.0_BitTyrant پیدا کردم که فکر کنم همون Azureus هستش ولی محیطش و نحوه نصبش فرق داره ضمنا" بنظرم سبکتر هم هست اینجا لینکشو میزارم شما و دوستان دیگه هم اگه خواستن امتحانش بکنن و نظرا تشونو بگن :

کد:
    اینهم یه لینک که همه برنامه های مربوط به دانلود تورنت رو تست کردن و یه جدول مقایسه گذاشتن که این برنامه ای که من معرفی کردم تنها برنامه ای هستش که پا به پای Azureus پیش میره :

کد:

منتظر نظرات دوستان هستم
    این client همون طور که خودش ګفته بر اساس azureus ساخته شده و در واقع ورژن بهینه سازی شده ی azureus هستش
    طبق ګفته های سازنده هاش از امکانات این client اینه که میتونه peers هاییی رو که با سرعت کمتری اپلود میکنن رو از peers هایبی که سرعت اپلودشون بیشتر تشخیص بده و هر پییری که سرعت بیشتری رو به شما بده ( سرعت اپلودش بیشتر باشه ) اجازه ی دانلود از client شما با سرعت بیشتری رو داره
    بر اساس ګفته های سازنده ها سرعت این خیلی بیشتر از بقیه torrent client ها هستش
    دارم دانلودش میکنم ببینم چطوره
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون شما اونو دارید از تورنت می گیرید حداقل باید 30% دانلود بشه تا باز کنه! که اونم اکثرا فقط با Gom Player باز میشه
    آخه فیلمه کامل دان شده،
    میشه یه لینک از این پلیری که گفتی بدی؟
    Gom Player

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •