Boots of Teravelنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Buttle Fury
Heart of ...
Mekasen
Mask of Madnes
Crtical
( راستی چرا 6 قوی کن می بندی ؟؟؟)
Boots of Teravelنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Buttle Fury
Heart of ...
Mekasen
Mask of Madnes
Crtical
( راستی چرا 6 قوی کن می بندی ؟؟؟)
نگاه کن عزیز جان Venomanser یک هیروی 1-2 و می تونه در لاین Top بهترین هیرو باشه و در مورد هیرو این رو بدون که اشیا ضدش و بس و وقتی که براش 6 قوی کن ببندی 6 در ثانیه 250 دمج میده و اگه یک شادو استریک رو حریف پیدا کنی و 3 اتک بخوره می افته ( حتی اگه سنتااور وار چیف ) باشه.
چه ترکیب هیروی نا فورمی هیچ با هم مچ نیستن .![]()
کسی اینجا کلن داخل Gg داره تا با کلن من یک دست مسابقه بزنه.؟؟!
سلامنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اشنایی با شما خوشحالم
نه دوست من این خطای دید شماست وقتی به هیرو گروه یک میدی
و سریع کلید یک رو میزنی دیگه پر شدن هلتز دم فونتین از حالت تعداد خارج شده و هلتز به صورت یکی یکی پر میشه وبه همین خاطره که فکر میکنی سریعتر پر میشه
گفتم ترکیب قابل امتحانبه
و به امتحانش میرزه
کسی نیست بیاد با ما یه دست بازی کنه
اصلا تا حالا اسم استار x کسی شنیده
با با ما نا سلامتی تیم اول مسابقات شهرداری هستیما![]()
کاملا موافقم
اگه فکر میکنین ونو ضعیف به ریپلی که برای ونو گذاشتم حتما نگاه کنید![]()
دوسته من اولا 190 فکر کنم یا کمتر دوما سنتاور کم چیزی نیست اخر بازی هلتش به 5000 ممکنه برسه بعدشم ما بازی 5vs5رو می گیم هالا اوومدیم با هم گرفت اول اونو میکشن بعد بقیه رو
کسی هم نمیگه ضعیفه به درده بازی جمعی نمیخوره
اگه دوست داشتی از همین جا ازت دعوت میکنم تشریف بیارین گیم نت ما تا یه دست با هم بازی کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)