مدل notbook را چند دفه مطرح کرده
اگه میشه اخرین درایور کارت گرافیک 64 مدل ATI Radeon 7000 رو برای دانلود بزارین
حتما لینک مستقیم باشه خواهشن اول تست کنین به بین روی دانلود منیجر ریزوم میزن یا نه
در ضمن ادرسش https نباشه.
من تو سایت ati رفتم ولی لینک درایور منو به من به صورت https میده که متا سفانه تو برنامه های دانلود منیجر نمی افته اگه بتونین همینو جایه دیگه برام اپلود کنین که لینک مستقیم باشه بهتره میشه
لینک صفحه کارت گرافیکم هستش
لینک دانلود درایورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشن اینو یه جا اپلودش کنین (مثلا پارسا اسپیس ) بعد لینکش رو به من بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همه دوستان
یه لپ تاپ سونی مدل Vgn-fe890 دارم که ویستا روش نصبه حالا ویندوزش رو پاک کردم و میخوام یه Xp رو نصب کنم بعدشم یه ویستای التیمیت (ویستای اورجینالش التیمیت نیست)
واما مشکل
طبق همه لپ تاپ های سونی(به گفته نمایندگی فروشش) و بر خلاف لپ تاپ های دیگر مثل دل و توشیبا هیچ سی دی
همراهش نیست نه سی دی ویندوز ونه سی دی درایور هاش حالا سی دی ویندوزش هیچ!(ایرانه دیگه) ولی درایور هاش رو احتیاج دارم که نه سی دی داره نه سایت سونی برای این مدل درایور Xp گزاشته و فقط برای ویستا اونم نسخه که روش نصب بوده(دقیق یادم نیست ولی التیمیت نیست) رو گزاشته از کجا میتونم درایور های Xp رو برای این مدل گیر بیارم(باتوجه به اینکه نه خود سایتش داره ، نه سی دی داره ،خیلی قطعات رو نشناخته از جمله مودم و نمایندگی شون هم گفته ببرم همون جا تا اونا خودشون نصب کنن (و منو سر کیسه کنند!!) ونامردا سی دی درایور ندادن)وبرای ویستا التیمیت(نمی دونم اسمش رو درست مینویسم یا نه؟) ایا میشه از همون درایور های رو سایتش که برای نسخه های قبل از التیمیت هست استفاده کرد؟
ممنون میشم بچه ها کمک کنند بد جوری گیر کردم
ویرایش
اگه بخوام ویستای 64 بیت نصب کنم از کجا درایور های اونو گیر بیارم( هنوز درایورهای XP رو گیر نیوردم دنبال درایور های ویستای 64 بیت میگردم)
با سلام.
من آخرین ورژن درابور دوربین دیجیتالی Pc-cam creative 880 رو می خواستم.
متشکرم
سلام دوستان
من درایور صدای مادربورد رو میخواستم که تو سایتش که رفتم دو نوع وجود داره کدومو بگیرم:
مادربورد من اینتل d945pvs
اولی نوشته:
Audio: Sigmatel* (IDT*) 92XX Driver (15661KB)
Installs the integrated audio driver for Intel® Desktop Boards with Sigmatel* (IDT*) audio. (WHQL certified)
دومی:
Audio: Sigmatel 92XX Audio Drivers (24195KB)
Installs the integrated audio driver for Intel® Desktop Boards with Sigmatel 9220, 9221, 9221D, 9223, 9227 or 9274D.
حالا کدومش رو دانلود کنم
راستی اگه ممکنه یه توضیحی در مورد WHQL certified بدهید که چی هست؟
ببشخید من درایورهای مادربرد ELITEGROUP رو برای ویندوز ویستا می خوام
C51GM-M V1.0
Chipset: C51G/MCP51G
راستی کارت گرافیکش آنبرد 6100
لطفا اگه کسی داره بزاره ممنون می شم
Last edited by mohsen.rajabi; 03-09-2007 at 17:37.
با سلام
من درایور tv card mercury رو میخوام اگه میشه درایوراون رو برا تو سایت بذارین
Last edited by 200system; 09-09-2007 at 10:46.
سلام
دوستان درایور مودم Level1-fbr1161 سازگار با ویستا رو می خوام.
به خدا خیلی مهمه .
سلام دوستان
درایور پرینتر c-45 اپسون رو اگه لینک دانلودش رو لطف کنین ممنون میشم
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)