این عکس ها رو پاک کن همشهری ای پیت معلومه.
از قسمت share لینک ایمیج رو بفرست تو انجمن کافیه.
با همون اسپید تست یه سرور فرانکفورت بزاری کافیه.
قربانت.
پی نوشت: این ها تست دیده بان نت هست!
این عکس ها رو پاک کن همشهری ای پیت معلومه.
از قسمت share لینک ایمیج رو بفرست تو انجمن کافیه.
با همون اسپید تست یه سرور فرانکفورت بزاری کافیه.
قربانت.
پی نوشت: این ها تست دیده بان نت هست!
درستش کردم. ممنون از راهنمایی. بله تست دیده بان هستن.
خواهش میکنم.
تست شما: سرویس بسته شده روی 4 مگ دیده بان نت- کرمانشاه- مرکز بعثت
![]()
شما از هر isp ای که بهتره سرویس بگیر منم اگه یک روزی دیده بان بد شد میرم یک isp دیگه اینجا هم اطلاع رسانی میکنم تا بقیه هم نگیرن به نظر من تعصب روی isp هیچ معنایی نداره ...
الان وضعیت دیده بان سرویس 16 مگابیت :
![]()
جالبه دیده بان هر دقیقه سرعتش فرق میکنه الان این جوریه :
![]()
من هم دو تا خط دارم يك خطم سالها هست شاتل روش هست كه به خاطر كيفيت و شاتلندش نگه داشتم و يك خطم هم چند ماهه داتك گرفتم به خاطر حجم زيادش
واقعا كيفيت شاتل بهتر هست، حداقل تك كانكشنش بهتر از داتك و ديده بان هست
فكر نميكنم نه من و نه شما، تعصبي روي شركت ها داشته باشيم ، مهم كيفيت هست نه حجم زياد، چون همه كه حجم زياد نياز ندارن پس اين كيفيت هست كه براي ما مهمه ولي اين رو يك سري ها نمي خواهند بفهمن و هي شلوغش ميكنن و تو هر پست شون هم يك متلك به شاتل مي اندازن متاسفانه ونميخوان قبول كنن ديده بان و يا حتي داتك فقط توي عيد كيفيت داشت و الان افت كرده كيفيتشون
جالبيش اينجاست كه اگر ما از شاتل تعريف كنيم ميگن تعصب داري ولي خودشون روزي ٢٠ تا پست در دفاع از ديده بان ميدن
Last edited by CasT!el; 26-04-2018 at 02:04.
سمت ما که قبل وبعد عیدش خوبه!!
بعدم هر تاپیکی که نگاه می کنم هر ای اس پی یه مشکل داره همین شاتل هم مشکلات داره ... پارس هم همینطور .... دیده بانت اتفاقا خیلی بدنیست ولی اینجور نیست شاتل خدا باشه اونم فقط در همین جمله بد نیست خلاصه میشه. به نظرم باید دید ترکیبی داشت یعنی برای مصارف سنگین و مصارف گیم وپینگ و حالا تک کانکشن مثلا از دوتا نت استفاده کرد !!!!!!
در ضمن من نمی دونم چرا شاتلیا وصبانتیا تواین تاپیک می چرخن !!! مگه راضی نیستن خوب همونجا بمونن!!!
من تعصب روی ای اس پی ندارم و دو خط تلفن هم دارم وایرلس هم دارم و زمانی هم رسیده که کم نبوده که پارس داشتم و پینگ 90 هم می داد در گیم یه تایم اوت ثابت داشت و از نتی که پینگش 170 بود بدتر بود و گاهی هم برعکس .....
Last edited by f_s10224; 26-04-2018 at 08:43.
دیدبان و داتک برای حجم خوراست, مثل من
ایرانسل ltd برای online gaming با پینگ کم
شاتل برای دفاتر, بیمارستان و شرکتهایی که online server/data-bank دارن
مخابرات و ispهای کم حجم برا تلگرامیها و اونا که درک اینترت ندارن
Last edited by dadash42; 26-04-2018 at 09:45.
این تاپیک به کار خودش ادامه میده .
1- لطفا در صورت مشاهده تخلف ، پست مربوطه را با استفاده از دکمه مربوطه ( دکمه اخطار در کنار علامت تشکر ) به مدیریت اعلام کنید.
2-هر مبحثی رو در تاپیک خودش دنبال کنید.
3-از خطاب قرار دادن افراد برای هرگونه توهین یا تفهیم خودداری کنید .
4- با هم دوست باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)