این مودم رو گرفتم و فعلا سیم کارت td lte فعال نشده ولی با سیم کارت معمولی فورجیسرعتِ خوبِ ۲۲.۷ مگابیت رو بهم داد یعنی سرعت ۲/۸۴ مگابایت در ثانیه دانلود با وای فای
این مودم رو گرفتم و فعلا سیم کارت td lte فعال نشده ولی با سیم کارت معمولی فورجیسرعتِ خوبِ ۲۲.۷ مگابیت رو بهم داد یعنی سرعت ۲/۸۴ مگابایت در ثانیه دانلود با وای فای
اینم از فریمور مودم. ولی موقع آپدیت ارور میده.
update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p9/s92/G247/g0/v100034/f1/full/B612_UPDATE_11.192.05.00.1472.BIN
اگر راه حلی پیدا کردین به منم خبر بدین.
مودمهای ایرانسل به صورت اختصاصی دستکاری شده وفقط خودایرانسل میتونه اپدیت بده .اگرفرمور مودم اصلی هواوی داری روش میزنی به این سادگی قبول نمیکنه
اگرم قبول کنه یه چیزیش درست کارنمیکنه مثلا وایفاش .صبرکن خوده ایرانسل اپدیت بده
من مودم قبلیم b5142 بود افتضاح بودامابعداپدیت خودایرانسل بهترشد.الانم i60دارم صبرمیکنم اپدیت بده
برای دوستانی قرار دادم که میخواستن روی آنلاک کردنش کار بکنن.
اگر کسی تونسن لطفا اطلاع بده
سلام دوست عزیز این لینک یو تیوب رو یه نگاهی بنداز ماله b310 هست گفتم شما اینکاره تری شاید کمکی بکنه
youtube.com/watch?v=kEAq4ClywcY
چون لینکام حذف میشه اینجوری گذاشتم
سلام دوست عزیز این لینک یو تیوب رو یه نگاهی بنداز ماله b310 هست گفتم شما اینکاره تری شاید کمکی بکنه
youtube.com/watch?v=kEAq4ClywcY
چون لینکام حذف میشه اینجوری گذاشتم l
یه برنامه ی گوشی هست بنام huawei hilink که تو تنظیمات این مودم معرفیش کرده که می شه باهاش تنظیمات مودمو انجام داد و ... کسی نصبش کرده؟. برای من سریع بعد از لوگین کردن خود به خود لوگات میشه
والا من روشی که یکی از دوستان میگفت با باز کردم مودم رو انجام دادم. مودم رو باز کردم و یه سوکت usb زدم به پین های usb که جاش خالی بود. بعد که میبرمش به مود usb debug درایورش رو ویندوز 10 نصب میکنه که یه کام پورت روی usb باز میکنه ولی همزمان با اومدن کام پورت مربوط به مودم huawei تو device manager ارور usb device not recognized هم میده و نرم افزارها پورت رو باز نمیتونن باز بکنن.
اگر کسی برای این ارور راه حلی داشته باشه تقریبا کار آنلاک تمومه و تمام فایلهاشو جمع کردم.
سلام
بعضی مودم ها باید بدون سیم کارت پروگرام بشن
درضمن بعضی دیگر باید یه دور ریست نرم افزاری بشن و موقع روشن شدن ترکیبی از کلید های wps و power on و یا ریست و یا یکی از اون ها را موقع روشن شدن نگه داری تا مودم در حالت یو اس بی بوت بشه
در ضمن میشه یه عکس از طریقه نصب پورت یو اس بی هم بزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)