خلاصه خیلی چیز بی خودیه معلومم نیست چی می شه آخرش به من گفت نهایت تا 1 هفته دیگه وصل می شه تا الان هیچ خبری نیست
خلاصه خیلی چیز بی خودیه معلومم نیست چی می شه آخرش به من گفت نهایت تا 1 هفته دیگه وصل می شه تا الان هیچ خبری نیست
سلام
دوستان تو تهران این سرویس الان وضعیتش چطوریاس
کسانی که تهیه کردن پیشنهاد میکنن ؟
stable هست ؟
می گم پول رو چه جوری می گیرن؟ کارت به کارت میشه کرد همونجا یا نه؟ بعد یه سرویسی شما داشتی از شاتل خیلی خوب بود چه هست؟
من پول سرویس و مودم و کابلو کارت به کارت کردم برای یکی از این شرکت های 2020 می گفت برای اداره تون فیبر بکشم گفتم اول یکی برای من بکش ببینم خوبه راضی بودم می گم بهت قبلا رادیو داشتیم ازشون واقعا بی خود بود همش قطعی داشت این گفت من تظمینی 50 مگ آپلود و 50 مگ دانلود روی فیبر دی دی کیت بهت می دم بدون قطعی
سرویس من شاتل ART 6 هست
ماهی ۹۳٫۰۰۰
تومان نا محدود البته سقف داره
۵۵ گیگ
پارس انلاین
امروز رفتم مرکز مخابراتی سلمان فارسی گفتم FTTH میخوام ثبت نام کنم اولش که خانومه نفهمید چی گفتم
بعد که براش توضیح دادم گفت ما فقط VDSL میدیم. مزخرفترین مرکز مخابراتی تهران سلمان فارسی سعادت آباد هست
حالا جالبه فاصله ی مستقیم خونه ی ما با مرکز مخابراتی 150 متره.
اون مخابرات که کلا تعطیله میرید داخل 3 ساعت الاف میشه آدم..
اما سرویس VDSL تا 50مگابیت آپ میشه... اما قبلش خط رو از نظر کیفیت بگید بررسی کنن که نویز دارید ندارید و غیره...
در ضمن چرا تا مخابرات میرید؟ تلفنی و یا از طریق سایت tci.ir بررسی کنید...
vdsl که بهتره بگو میخام!
البته از نظر هزینه ای میگم ...
انقد تعرفه های مختلف دیدم نمیدونم چی به چیه ولی حتی سرویس up to 100 مگابیت هم برای vdsl دیدم ...
با این فاصله کمی که با مخابرات دارید باید بهترین جواب و بگیرید گرچه به گفته دوستان میان تست میکنن خوب بود تحویل میدن .
داش علکیه این اپ شدن تا ۱۰۰ مگ من دارم فاصلم تا م کافو دویست متر نمیشه سیم کشی هم جدیدا انجام شده برای تلفن ثابت سیم هم از باکس مخابرات تا خونه کاملا نو هست بدون سولفاته ای چیزی اما حد اکثر سرعتم ۲۷ هست من گول خوردم vdsl خریدم برای همین ftth میگن صد مگ اپ میشه ولی حد اکثر ۴۳ مگ بوده مخابرات سرو تهش مشخص نیست چجوریه
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
داداش یه سوال اینه که میگن سرویس vdsl و مخابرات اول تست میکنه اگه سرعت خوب بود تحویل میده ، با این وجود که راضی هم نیستین چرا سرویس گرفتین ؟
نکنه اصلا اینجوری نیست ؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)