شما فقط در نظر داشته باشید الان داره گیگی 700 تومن میفروشه و تازه سود هم میکنه.دیگه ببینید adsl که 3500 میفروشه چه خبره. البته این نکته هم هست که مبین نت برای خودش دیتا سنتر داره و این خیلی از هزینه هاش کم میکنه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
شما فقط در نظر داشته باشید الان داره گیگی 700 تومن میفروشه و تازه سود هم میکنه.دیگه ببینید adsl که 3500 میفروشه چه خبره. البته این نکته هم هست که مبین نت برای خودش دیتا سنتر داره و این خیلی از هزینه هاش کم میکنه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
طرح سه ماهه ۳۰۰ گیگش ارزونتر در میاد. میشه ماهی ۵۸ تومن.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
فایده نداره 10 مورد تست کردم کلا با سرور خارجی به درد نمی خوره
اول شما تشریف ببر درباره اینترنت آسیاتک که حامی شماره یک اینترنت ملی هست تحقیق بکن بعد بیا اینجا نظر بده
ملاک سرعت اینترنت اون شرکت دانلود از سایت میهن دانلوده و سرعت از سایتهای خارجی معادل 56k
منم دیگه حوصله بحث با امثال شماها رو ندارم گند زدید به این مملکت رفت پی کارش
Last edited by WhiteHat; 13-05-2017 at 23:48.
اتفاقا شما با اون جناحی که خیلی شاکی هستی ازش و فکر و ذهنتو مشغول خودش کرده فرق چندانی نداری. واکنش هم شما و هم اون جناح در مقابل حرف منطقی برچسب زدنه.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
دانلود همین الان مبین نت سرور انگلیس
![]()
سلام دوست عزیز راهکار شما تو سرور های خارجیه چی بوده با این سرعت؟؟
دوستان نحوه تست و راه اندازی مبین نت چجوریه که میگن حتما باید بیان حضوری؟ قراره بیان تو خونه چیزی نصب کنن یا از بیرون فقط سیگنال رو چک می کنن؟
به من اپراتور مبین نت گفت با مودم رو ۹۰ ت برمیدارن و باید ۱۳۸ت بدم
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
Last edited by ffarsiany; 14-05-2017 at 10:42.
هیچی میاد در محل اول با مودم تست خودشون سیگنال و سرعت یه چک میکنه اگه هم خودشون هم شما رضایت داشتید کارت میکشید یه مودم براتون باز میکنه سیم کارت میندازه و اینترنت شما فعال میشه.
آخه به خاطر کار من صبح ها خونه نیستم و اونم گفت عصرها نمیتونه بیاد و اگه تست رو بیرون خونه انجام میدن من میتونم از نگهبان ساختمون بخوام برام بگیردش و گرنه نمیتونم تحویل بگیرم
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)