تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 121 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که بر روی تلوزیونت زیاد اپلیکیشن نصب نکنی!
    بردی که داخل تلوزیون هوشمند قرار داره معماری ARM هستش و مانند گوشی تلفنت میمونه ! اگر زیاد از پردازش بکشی خیلی زود گرم میشه و با توجه به اینکه سیستم خنک کننده بجز هیت سینک نداره با بالا رفتن دما باعث استهلاک بیشتر بر روی برد میشه.
    یه مورد دیگر که شدیدا به قابلیت مالتی تسکینگ و وضعیت پردازش برنامه های پس زمینه در سیستم عامل بستگی داره.اونم کند تر شدن سیستم و حتی فریز شدن با افزایش تعداد برنامه ها هستش.
    مهم ترین اپلیکشن ها برای تلوزیون هوشمند مرورگر وب و استریم آنلاین ویدیو هستش که از همه قوی تر Ytube و Netflix هستند که همه اینارو داره ! ولی خوب تمام اینها برای ما قابل استفاده نیست! حتی استریم ویدیو های داخل کشور هم بخاطر ضعیف بودن SNR در سرویس های ADSL و پر شدن پهنای باند مرکز برای اکثریت ما در ساعت های پر ترافیک تجربه خوبی از تماشای آنلاین نمیده و برای ما به صرفه تره اول فایل دانلود کنیم تا بتونیم فیلم را کاملا روان ببینم.
    من پیشنهاد میکنم اگر به نصب اپلیکیشن علاقه مندی برد های توسعه مثل رزبری پای تهیه کنی و به تلوزیون متصلش کنی تا از هوشمند بودن بیشتر لذت ببری ! دیگه فکر نمیکنم بالا تر از این لذت داشته باشه که فیلم ها رو با نرم افزار Kodi با امکانات هوشمند بینظرش تماشا کنی یا اینکه ویندوز 10 یا Ubuntu 16 یا Android را روی تلوزیون داشته باشی با مصرف برق در حد پورت USB
    اطلاعات مفید و بسیار خوبی بود. تشکر فراوان

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk

در آغاز فعالیت ahmadsh6811's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    کسی میدونه چطوری باید کد بیس رو برای باز کزدن شبکه ورزش توی ری.س.ی.ور این مدل داد. هرکاری کردم نتونستم برم به اون بخش اش؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Last edited by ahmadsh6811; 08-04-2017 at 07:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من 55uh850v را برای خرید انتخاب کردم
    با توجه به اینکه گارانتی نداره و کاسب ایرانی به محض پرداخت پول دیگه هیچی قبول نمیکنه، در هنگام خرید این مدل چه مواردی را باید چک کنم تا سلامت پنل و تلوزیون و هر مورد دیگری که فکر میکنید باید در هنگام تحویل چک کنم لطفا راهنمایی کنید.
    یه بررسی در داخل این سایت انجام دادم و آموزش تست پنل با 4 رنگ را خواندم و حتی بر روی تلوزیون خودم هم انجام دادم . تلوزیون الانم ال جی گلد ایران هستش و جالبه یکدونه پیکسل سوخته هم داخلش وجود نداره !! کاش مدل های 2016 هم میاورد انقدر دردسر نداشتیم.
    مدل هایی که الان نمایندگی گذاشته یه مدل SUHD هستش که HDR نداره ، مدل HDR دارش هم SUHD نیست و فقط HDR pro هستش و از HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی نمیکنه.
    استرس گرفتم از خریدش واقعا موندم اینو بگیرم یا 55UH65200GI گلد ایران! قیمتشون یکی میشه ولی 55uh850v مشخصاتش خیلی بالاتره! کیفیتش نمیدونم ، شما بگید ؟

از کجا بفهمم تلوزیون واقعا نو هستش و تعمیری مرجوعی دست دوم اینا نیست ؟
    ساعت کارکرد را از کجا باید ببینم ؟ آیا میتوانند ساعت کارکرد از منوی مخفی جایی صفر کنند ؟

خواهشا شما که این تلوزیون دارید منو راهنمایی کنید

ممنون
    سلام دوست عزیز اولین و مهمترین موردش تست پیکسل هستش که با رفتن به منو مخفی و یا انتخاب عکس های تست پیکسل میتونی انجام بدی که در این مورد هم تو همین تایپیک بنده و دیگر دوستان توضیح دادیم در مورد ساعت کارکرد میشه راحت با رفتن به منو مخفی و تنظیم کارخانه همه چی رو مثل روز اول کارخونه کردش شما میتونی کارتن و ظاهر تی وی رو چک کنی که همه چی سالم باشه و با پرداخت ۵۰ تومان اضافه گارانتیش کنی در مورد کیفیت این مدل هم میشه گفت کمی هم سلیقه ای هم هست و هر کس نظری داره و نظر همه محترم به نظر بنده کیفیتش در فیلم های ۴کی عالی در فول اچ دی متوسط و در اس دی افتضاح هستش در مورد زاویه دید در مورد راست و چپ در شب که تست کردم خیلی بد بود و کلا صفحه نمایش سفید دیده میشد البته در بیشترین حد زاویه دید راست و چپ منظورم هست و بالا و پایین رو تست نکردم و مورد دیگه مشکل نشت نور هستش که در شب و اتاق تاریک کاملا مشخصه و در نور روز به چشم نمیاد و اخرین موردش هم که به نظر بنده مهمترینش بود مشکل کثیفی پنل بود که در این تایپیک و جداگونه در موردش دوستان توضبح دادن که به طور خلاصه بیشتر در زمینه فوتبال چمن ورزشگاه یا اسمان یه حاله سفید یا کمی تیره در وسط تصویر ایجاد میشه انگار که پنل کثیف شده باشه و اگه مثل بنده به این موضوع حساس بشین تحملش خیلی براتون سخت میشه در مورد کیفیت صداش بگم با خروجی صدای۴۰ واتش بهترین کیفیت صدا رو بهتون میده و دیگه نیازی به سینمای خانگی و... ندارید سیستم وب او اس ۳ داره که عالیه و سریع و ۹۹ درصد فرمتها رو براتون پخش میکنه در کل از نظر امکانات عالیه فقط کیفیت تصویر و مشکل کثیفی پنل واسه من غیر قابل تحمل بود و واسه همین فروختمش و الان منتظر سری ۲۰۱۷ این مدل 55sj8500 هستم بلکه ابن مدل مشکلات سری قبلش رو نداشته باشه توصیه منم به شما اینه که کمی صبر کنید تا مدلهای ۲۰۱۷ ال جی و سامسونگ و سونی به بازار بیاد و از بین اونا انتخاب کنی موفق باشید.

4. 2 کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام دوست عزیز اولین و مهمترین موردش تست پیکسل هستش که با رفتن به منو مخفی و یا انتخاب عکس های تست پیکسل میتونی انجام بدی که در این مورد هم تو همین تایپیک بنده و دیگر دوستان توضیح دادیم در مورد ساعت کارکرد میشه راحت با رفتن به منو مخفی و تنظیم کارخانه همه چی رو مثل روز اول کارخونه کردش شما میتونی کارتن و ظاهر تی وی رو چک کنی که همه چی سالم باشه و با پرداخت ۵۰ تومان اضافه گارانتیش کنی در مورد کیفیت این مدل هم میشه گفت کمی هم سلیقه ای هم هست و هر کس نظری داره و نظر همه محترم به نظر بنده کیفیتش در فیلم های ۴کی عالی در فول اچ دی متوسط و در اس دی افتضاح هستش در مورد زاویه دید در مورد راست و چپ در شب که تست کردم خیلی بد بود و کلا صفحه نمایش سفید دیده میشد البته در بیشترین حد زاویه دید راست و چپ منظورم هست و بالا و پایین رو تست نکردم و مورد دیگه مشکل نشت نور هستش که در شب و اتاق تاریک کاملا مشخصه و در نور روز به چشم نمیاد و اخرین موردش هم که به نظر بنده مهمترینش بود مشکل کثیفی پنل بود که در این تایپیک و جداگونه در موردش دوستان توضبح دادن که به طور خلاصه بیشتر در زمینه فوتبال چمن ورزشگاه یا اسمان یه حاله سفید یا کمی تیره در وسط تصویر ایجاد میشه انگار که پنل کثیف شده باشه و اگه مثل بنده به این موضوع حساس بشین تحملش خیلی براتون سخت میشه در مورد کیفیت صداش بگم با خروجی صدای۴۰ واتش بهترین کیفیت صدا رو بهتون میده و دیگه نیازی به سینمای خانگی و... ندارید سیستم وب او اس ۳ داره که عالیه و سریع و ۹۹ درصد فرمتها رو براتون پخش میکنه در کل از نظر امکانات عالیه فقط کیفیت تصویر و مشکل کثیفی پنل واسه من غیر قابل تحمل بود و واسه همین فروختمش و الان منتظر سری ۲۰۱۷ این مدل 55sj8500 هستم بلکه ابن مدل مشکلات سری قبلش رو نداشته باشه توصیه منم به شما اینه که کمی صبر کنید تا مدلهای ۲۰۱۷ ال جی و سامسونگ و سونی به بازار بیاد و از بین اونا انتخاب کنی موفق باشید.
    سلام از توضیحات بسار جامعی که فرمودید سپاس گذارم.
    لطفا نحوه رفتن به منو مخفی را هم راهنمایی بفرمایید. اینطور که من متوجه شدم راحت میتونه ساعت کارکرد را صفر کنه و پشت ویترینی را به جای نو بفروشه!
    در مورد سری های 2017 حرف شما کاملا منطقیه احتمالا خیلی از مشکلاتش حل کرده باشه من تقریبا تمام فیلم های سری sj از یوتیوب دیدم خیلی خوبه. ولی تازه 1 ماه وارد بازار جهانی شده به نظر شما کی به ایران میرسه؟یه مورد دیگه الان قیمت 55sj8500 زده 2000$ اگر به پول خودمون حساب کنبم 8 تومان باید پول اینو بدیم خوب با این قیمت دیگه هم به صرفه نمیشه و هم اینکه سری 8 و 9 سامسونگ گزینه بهتری نسبت بهش هستش،uh850 ماه های اول که ایران اومد 55 همون دور 4 تومان بود! به نظرتون این با چه قیمتی میاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

الان با توجه به افت قیمت 55x8500d sony ارزش خرید داره تصویرش بسیار خوبه حتی برای شبکه های داخلی فقط سه بعدی نداره البته صداش هم ضعیفه نسبت به الجی و سیستم عاملش اندرویده که بسیار کاربردیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

الان با توجه به افت قیمت 55x8500d sony ارزش خرید داره تصویرش بسیار خوبه حتی برای شبکه های داخلی فقط سه بعدی نداره البته صداش هم ضعیفه نسبت به الجی و سیستم عاملش اندرویده که بسیار کاربردیه
    تو سایت rtings امتیاز کلی این دو مدل دقیقا یکیه ولی در بخش movie و صدا الجی 850V از امتیاز بالاتری برخورداره ، بنظرم با توجه به اینکه سونی 8500 از همین پنل ips الجی استفاده میکنه بهیچ عنوان نمیشه انتظار کیفیت و برتری قابل توجهی ازش داشت ، ضمن اینکه تو کیفیت صدا اصلا با این مدل الجی قابل مقایسه نیست و از صدای معمولی برخورداره و در کل فکر نمیکنم جایگزین خوب و مطمئنی برای الجی 850V باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

کیفیت تصویر دیجیتال و فول اچ دی تو سونی بهتره پدیده کثیفی فوتبال هم نداره فقط میمونه همون سه بعدی که منقرض شده
    به چشمهاتون بیشتر اععتماد کنین تا امتیاز سایتها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کیفیت تصویر دیجیتال و فول اچ دی تو سونی بهتره پدیده کثیفی فوتبال هم نداره فقط میمونه همون سه بعدی که منقرض شده
    به چشمهاتون بیشتر اععتماد کنین تا امتیاز سایتها
    شما مطمئنید مدل 8500 سونی مشکل کثیفی پنل بخصوص تو زمین فوتبال رو نداره ؟ منم خیلی دوست دارم به چشمام اعتماد کنم و بر اساس دید و سلیقه خودم انتخاب کنم ولی متاسفانه همونطور که بارها گفتم تا یه مدل تیوی دستم نباشه و با سورسها و تصاویر مختلف ( گیرنده دیجیتال داخلی ، تصاویر SD و HD و ...) کالیبره و تنظیم نشه نمیتونم با خیال راحت اقدام به خرید کنم . متاسفانه تصاویری که تو نمایندگیها و فروشگاهها پخش میشه بحدی از کیفیت بالایی برخورداره که تو معمولی ترین تلویزیونها هم خوب بنظر میاد و اصلا نمیتونه معیار و ملاک خوبی باشه .
    Last edited by danial4; 08-04-2017 at 12:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

حرف شما درسته تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه معیار درستی برای انتخاب نیست من هم w800 و هم x850 سونی رو تو خونه با انواع سورسهاو فوتبال تست کردم واقعا کسی نمیتونه از تصویر این دو مدل ایراد بگیره فقط روشنایی تصویر نسبت به tv های دیگه کمی کمتره شاید تنها ایرادی که من دیدم همین بود البته قیمت رو هم در نظر بگیرید وگرنه سری ks سامسونگ و البته اولد الجی که مطمئنا عالی هستند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

به نظر من خرید دستگاه بدون گارانتی اصلی اشتباهه. به این گارانتی هایی که ۵۰ تومن یا ۱۰۰ تومن میگیرن و ضمانت میدن اصلا نباید اعتماد کنید. موقع مشکل نه بلدن درست کنن نه قطعه دارن! من خودم از خرید از بانه پشیمونم. تلویزیون هایی که از اونجا میداد محدودیت هایی دارن که اعصاب خورد کنه. بسیاری از اونها ایران رو هم ساپورت نمیکنن حتی جواب ایمیل ها رو هم نمیدن. من یه شارپ ال سی دی داشتم عالی بود و ۸ سال ازش بدون هیچ دردسری استفاده کردم و کیفیت تصویرش هم چه در hd و چه در sd واقعا بی نظیر بود. حالا uh850 49 خریدم کیفیت sd ش واقعا مزخرفه. صدای ۴۰ واتیش هم موقعی که تو خونه مهمون نشسته آنچنان زیاد و قابل توجه نیست فقط وضوح صدا خوبه که اونم هم به گرد شارپ قدیمی من نمیرسه. در کل گول 4k بودن و صدای ۴۰ واتی و این حرفها رو نخورید قیمتش نسبت به چیزی که هست خیلی بالاست. من ۳ و سیصد خریدم.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk

12. این کاربر از ss_sadegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •