از دوستان اگه كسى براى iptv استفاده ميكنه در مورد وضعيت دريافت تصاوير اطلاع رسانى كنه لطفا.
از دوستان اگه كسى براى iptv استفاده ميكنه در مورد وضعيت دريافت تصاوير اطلاع رسانى كنه لطفا.
یکم این قطعی ها دیگه داره اذیت میکنه
روزی حداقل ۱ ساعت رو قطع هست بعضی وقتا بیشتر
دکل ایرانسل حدود 150 متر با خونه من فاصله داره که برم رو پشت بومم طبیعتا دید بهتری هم دارم. الان رو پشت بوم مودم بیرونی بذارم باید جواب بده دیگه؟
![]()
Last edited by khooraj; 20-12-2016 at 00:16.
الان وصل نمیشه؟ یا مودم ندارید نظر میپرسید که وصل میشه؟
اگه دکل اونجاست چه نیازی به مودم خارجی هست
من اصلا دکل ایرانسل دید ندارم و نمیدونم کجاست با این حال مودم داخلی جواب میده
سلام دوست عزیز میشه بگید اصلا چطور میشه دکل های ایرانسل رو از بقیه تشخیص داد؟ مخصوصا فرستنده های TDD
نه هنوز نگرفتم.
نمیدونم. ولی در این مورد چون دکل پشت حیاط همسایه مونه از همون اول نصب شد در جریان بودم که مال ایرانسله.
خونه یکی از بستگانمم ایرانسل دکل داره. الان زنگ زدم گفت حدود 5 ماه پیش یچیز دایره ای شکل شبیه تنبک که روکش داره اومدن رو دکل نصب کردن.
دوست گرامی
tdd فقط نرم افزاریه احتمالا یعنی سیم کارت شما به عنوان tdd تو شبکه ایرانسل رجیستر میشه و بهش باند 3500 رو میدن , وگرنه دکل هاش همون دکل های 4 جی هست . دکل های 4 جی هم آنتن هاش پهن تر تخت تر و سفید تره , یا سه تا آنتن پهن و سفیده یا 5 تا کوچیک تر بازم سفید .. اونایی که دوستان تو اون تاپیک زدن شعره همش , هر 4 جی که ایرانسل نیست .. ایرانسل هم که همیشه 4 جی نیست .. تنها راه پیدا کردنشون احتمالا از روی خوده نقشه ایرانسله یعنی وسط اون رنگ سبز پررنگ رو بگیرید همونجا میشه دکل ایرانسل
این سرویس TD اصلا مشخص نیست. هیچ تضمینی وجود نداره که اون منطقه که استفاده میکنین سرعت خوب بده یا نده. خیلی ها رو دیدم مودم خریدن سرویس یک ساله گرفتن ولی سرعتشون 20 مگابیت هم نبوده خودشون هم تو قرارداد یک بند دارن که امضا میکنی که میگه منطقه من پوشش داره و من از پوشش منطقه ام که آنتن میده یا نمیده اطلاع دارم!
در کل به نظرم حتما تست کنید بعد تهیه کنید
من دارم , خوبه اگه سیگنال خوب بده و سرعت هم خوب باشه hd میتونی ببینی راحت , شاید 4k هم بتونی ببینی , من به شخصه همراه اول استفاده میکنم چون اینترنت شبانه ش به صرفه هست . توصیه منم همینه به دوستان یه دونه از اون دستگاه های sxt lte میکروتیک تهیه کنن همراه اول اینترنت بزنن ..
اینم از دکل ایرانسل همسایه گرفتم که رو اینم از اون تنبکا!! هست و گفت 5,4 ماه پیش اومدن نصب کردن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)