تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 80 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بمن میگفت این اینترنت ثابته و های وب ضمانت میکنه فقط در همون روستا آنتن بده
    بهش گفتم که سیم کارت 4g هست و مخصوص یه روستا نیست و لااقل باید همه روستاها جواب بده اسمش سیم کارت روستایی هست نه سیم کارت ثابت روستایی و من مشترک بخوام برم داخل جاده یا روستا دیگه اگه آنتن نده این سیم کارت به چه درد من میخوره و تا الان که یک کیلوبایت هم نتونستم استفاده کنم
    بنظر من یه سیم کارت دادن تو بازار تا بعد ببینیم چی میشه

اصلا ربطی نداره سیم کارت روستایی هست و اینترنت ثابت

اگر اینترنت ثابت هست چرا رو بستر tdlte نیست
    اگر ثابت هست چرا با کد ملی مشترک به عنوان سرویس همراه ثبت میشه

سیم کارت های WLL روستایی که فقط برای مکالمه استفاده میشد و فقط داخل 1 روستا انتن میداد الان تو کل کشور رو شبکه همراه اول انتن میده و قابل استفاده است به صورت رومینگ

چه سرویس USO باشه و چه MVNO باید قابلیت رومینگ داشته باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

و اینکه دوستانی بودن رومینگ براشون فعال بوده و وقتی زنگ زدن های وب، رومینگ شون غیر فعال شده؟؟

اگه این اتفاق افتاده، پس قطع کردن رومینگ دست خودشونه، پس فعال کردن هم دست خودشونه

اگه برای غیرفعال کردن رومینگ باید به ایرانسل بگند که برای فلان مشترک غیرفعال کنند، پس برای فعال سازی هم خود شرکت باید پیگیری کنه از سمت ایرانسل و. در هر صورت ربطی ب مشترک نداره

البته همانطور که دوست عزیزمون با ما هم نظرن، های وب باید جوابگو باشه

همین رو تلفنی به کارشناس های وب گفتم

گفتم من رومینگ خط های وب من فعال بود 10 دقیقه بعد از ثبت تیکت غیر فعا شد .

این طور که مشخصه اپراتورهایی که تماس میگیرند هیچ اطلاعی از موارد فنی ندارند و فقط مانند ربات یک سری موارد از قبل نوشته شده رو میخونه برای مشترک

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همین رو تلفنی به کارشناس های وب گفتم

گفتم من رومینگ خط های وب من فعال بود 10 دقیقه بعد از ثبت تیکت غیر فعا شد .

این طور که مشخصه اپراتورهایی که تماس میگیرند هیچ اطلاعی از موارد فنی ندارند و فقط مانند ربات یک سری موارد از قبل نوشته شده رو میخونه برای مشترک
    دقیقا همینطوره، یه چیزی میگن و میخوان بزور مشترک مجاب کنن که هیچی جای سلامتی نمیگره و شما هم با سیم کارت های وب حالشو ببر

اینا میدونن شبکه 4g که آوردن مالی نیست و حتی با مودم فضای باز هم کیفیت مطلوب نداره و مشترک میره سمت فعال کردن رومینگ و خرج های وب چند برابر میشه

داخل اینستاگرام های وب که همش میزنه کلی روستا به لیست اضافه شده، اینا چجوری اضافه میکنن؟؟

4. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دقیقا همینطوره، یه چیزی میگن و میخوان بزور مشترک مجاب کنن که هیچی جای سلامتی نمیگره و شما هم با سیم کارت های وب حالشو ببر

اینا میدونن شبکه 4g که آوردن مالی نیست و حتی با مودم فضای باز هم کیفیت مطلوب نداره و مشترک میره سمت فعال کردن رومینگ و خرج های وب چند برابر میشه

داخل اینستاگرام های وب که همش میزنه کلی روستا به لیست اضافه شده، اینا چجوری اضافه میکنن؟؟
    های وب مشترکین uso یا به قول خودش 4g روستایی رو به جای مشترکین اپراتور مجازی اش ثبت نام میکنه . هم امار اینترنت و توسعه دیتا تو روستاها رو برای خودش بالا میبره و هم اینکه مشترکین mvno که چند سالی هست بالا میبره تا تو امارهای وزارت ارتباطات نقشی داشته باشه .

سرویس رو به مشترک میفروشه با محدودیت و با منت

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از 195 پیامک امد که دو روز وقت دارید که درخواست تجدید کنید و منم کل صحبت هام نوشتم و منتظرم ببینم چی میشه

ولی همون جوابی که پشتیبان دیشب بمن داده را ، رفتن داخل سایت 195 نوشتن که باید از سمت ایرانسل پیگیری کنید

من قبلا مشترک های وب بودم برای ADSL اون موقع هم داستان داشتیم ، الان هم داستان داریم.

قبل از شاتل مشترک شون بودم و راضی نبودم

7. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از 195 پیامک امد که دو روز وقت دارید که درخواست تجدید کنید و منم کل صحبت هام نوشتم و منتظرم ببینم چی میشه

ولی همون جوابی که پشتیبان دیشب بمن داده را ، رفتن داخل سایت 195 نوشتن که باید از سمت ایرانسل پیگیری کنید

من قبلا مشترک های وب بودم برای ADSL اون موقع هم داستان داشتیم ، الان هم داستان داریم.

قبل از شاتل مشترک شون بودم و راضی نبودم

این پاسخ رو من ارسال کردم

كارشناس محترم هاي وب نظر شما رو به جوابيه كارشناس ايرانسل جلب مي كنم . با سلام به اطلاع مي رساند: مشترك گرامي، سيم كارت به شماره 09951111111 مربوط به شركت خدمات ارتباطي ايرانسل نمي باشد و پيگيري مشكلات سيم كارت در حيطه اختيارات شركت متبوع نمي باشد.
    اينجانب متاسفانه مشترك شركت هاي وب هستم و مشكلات سيم كارت اينجانب بايد توسط هاي وب رفع گردد .

با تشكر

Last edited by shervin115; 23-06-2021 at 18:07.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ولی تو قرار داد و مصوبه های تنظیم مقررات صحبتی از عدم رومینگ های وب روی اپراتورهای دیگه نشده .
    بله درسته و رومینگ های وب روی اپراتورهای دیگر با ثبت قرارداد مابین اپراتورها با توجه به شرایط منطقه تحت پوشش فقط قابل راه اندازی و قابل بهره برداری هست . مثلا من تحقیق کردم در برخی شهرستان ها یا روستاها خیلی راحت میشه با همین سیم کارتی که الان من دارم و به هیچ وجه رو ایرانسل یا همراه اول رومینگ نمیکنه برم اونجا و راحت رومینگ کنم رو اپراتوری که اونجا با های وب قرارداد بسته و رومینگ رو ازاد گذاشته و وقتی من از اون منطقه خارج بشم و برگردم شهر و منطقه خودم باز روز از نو و روزی از نو کلا رومینگ های وب بسته نیست و بازه به نظر من و فقط باید اپراتور میزان شما رو پذیرایی کنه و اجازه رو بده اونم این قابلیت همه جا فعال نیست مثلا در سیستان و بلوچستان بر روی همراه اول و ایرانسل در بیشتر نقاط این رومینگ فعال هست و حتی در برخی از این مناطق خود های وب باند 1 رو هم داره رو شبکه خودش ارائه میده . الان من با چند تا برنامه اندرویدی چک کردم وقی رو گوشی سیم کارت های وب میندازم و رو باند 20 خودش ریجیستر میشه و اون برنامه ها رو باز میکنم ببینم وضعیت و پارامترهای سیگنال های وب چطور هست خیلی راحت داره باند 1 و 3 و 7 ایرانسل رو هم جزء شبکه و باندهای خودش شناسایی و وضعیت اونها رو همراه باند 20 نشون میده در حالی که باندها و کلا شبکه همراه اول رو جزء شبکه و باندهای خودش شناسایی نمیکنه و این نشون میده بله رومینگ های وب در شهر من روی ایرانسل باید باشه و هست منتها ایرانسل اجازه ریجیستر شدن رو نمیده و ریجکت میکنه و بیای این مسئله رو به اینها بفهمونی و دنبالش باشی و درست بشه خیلی زمان بر و شاید ناشدنی هست .

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله درسته و رومینگ های وب روی اپراتورهای دیگر با ثبت قرارداد مابین اپراتورها با توجه به شرایط منطقه تحت پوشش فقط قابل راه اندازی و قابل بهره برداری هست . مثلا من تحقیق کردم در برخی شهرستان ها یا روستاها خیلی راحت میشه با همین سیم کارتی که الان من دارم و به هیچ وجه رو ایرانسل یا همراه اول رومینگ نمیکنه برم اونجا و راحت رومینگ کنم رو اپراتوری که اونجا با های وب قرارداد بسته و رومینگ رو ازاد گذاشته و وقتی من از اون منطقه خارج بشم و برگردم شهر و منطقه خودم باز روز از نو و روزی از نو کلا رومینگ های وب بسته نیست و بازه به نظر من و فقط باید اپراتور میزان شما رو پذیرایی کنه و اجازه رو بده اونم این قابلیت همه جا فعال نیست مثلا در سیستان و بلوچستان بر روی همراه اول و ایرانسل در بیشتر نقاط این رومینگ فعال هست و حتی در برخی از این مناطق خود های وب باند 1 رو هم داره رو شبکه خودش ارائه میده . الان من با چند تا برنامه اندرویدی چک کردم وقی رو گوشی سیم کارت های وب میندازم و رو باند 20 خودش ریجیستر میشه و اون برنامه ها رو باز میکنم ببینم وضعیت و پارامترهای سیگنال های وب چطور هست خیلی راحت داره باند 1 و 3 و 7 ایرانسل رو هم جزء شبکه و باندهای خودش شناسایی و وضعیت اونها رو همراه باند 20 نشون میده در حالی که باندها و کلا شبکه همراه اول رو جزء شبکه و باندهای خودش شناسایی نمیکنه و این نشون میده بله رومینگ های وب در شهر من روی ایرانسل باید باشه و هست منتها ایرانسل اجازه ریجیستر شدن رو نمیده و ریجکت میکنه و بیای این مسئله رو به اینها بفهمونی و دنبالش باشی و درست بشه خیلی زمان بر و شاید ناشدنی هست .
    صابر جان
    ت. منطقه ای که من هستم فروردین تا اردیبهشت رومینگ من خود بخود فعال شد و وقتی برای مشکلی تیکت زده بودم و اشاره به رومینگ کردم به 10 دقیقه نشد رومینگ من غیر فعال شد

تو همین منطقه رومینگ تعدادی از مشترکین های وب فعال هست و های وب دسترسی فعال یا غیرفعال کردن رومینگ رو داشته و داره .

همون طور که برای یک سری مشترکین عادی خودشون با اطلاع فعال کردند و برای سازمان ها کلا فعال هست .

11. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان قیمت ای دی اس ال های وب از چه چقدر شروع میشه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

بله درسته و رومینگ های وب روی اپراتورهای دیگر با ثبت قرارداد مابین اپراتورها با توجه به شرایط منطقه تحت پوشش فقط قابل راه اندازی و قابل بهره برداری هست . مثلا من تحقیق کردم در برخی شهرستان ها یا روستاها خیلی راحت میشه با همین سیم کارتی که الان من دارم و به هیچ وجه رو ایرانسل یا همراه اول رومینگ نمیکنه برم اونجا و راحت رومین....
    صابر جان
    ت. منطقه ای که من هستم فروردین تا اردیبهشت رومینگ من خود بخود فعال شد و وقتی برای مشکلی تیکت زده بودم و اشاره به رومینگ کردم به 10 دقیقه نشد رومینگ من غیر فعال شد

تو همین منطقه رومینگ تعدادی از مشترکین های وب فعال هست و های وب دسترسی فعال یا غیرفعال کردن رومینگ رو داشته و داره .

همون طور که برای یک سری مشترکین عادی خودشون با اطلاع فعال کردند و برای سازمان ها کلا فعال هست .
    سلام
    طی توافقی که مابین شرکت های های وب و ایرانسل در گذشته انجام شده، های وب 20 مگاهرتز از پهنای باند فرکانسی باند 1 خودش رو در اختیار ایرانسل قرار داده و ایرانسل متعهد شد در کل کشور شبکه دسترسی و انتقالش رو در اختیار مشترکین 4G های وب قرار بده. تمامی سایت های ایرانسل با هر تکنولوژی در حال حاضر میتوانند به مشترکین های وب سرویس دهند. البته با توجه به هسته و ماهیت و پیکربندی شبکه های وب ممکن است شما روی نسل 2 و 3 ایرانسل خدمات رو به صورت مطلوب دریافت نکنید ولی روی نسل 4 همه چیز خوب خواهد بود.
    ایرانسل هیچ دخالتی در هسته و مدیریت مشترکین های وب ندارد و تمامی دسترسی به این اپراتور ختم میشود.

14. 4 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •