سلام. دوتا سوال دارم :
1- دوستا با چه گیم پدی تونستن بازی کنن؟ بجز دسته ps
2- کسی امتحان کرده ببینه گیم پد usb رو این tv جواب میده یا نه؟
سلام. دوتا سوال دارم :
1- دوستا با چه گیم پدی تونستن بازی کنن؟ بجز دسته ps
2- کسی امتحان کرده ببینه گیم پد usb رو این tv جواب میده یا نه؟
سلام
میشه یکی بگه اگه وسط آپدیت برق قطع شه ، چیکار میشه کرد؟؟
راه حلی داره ،آخه تلوزیزیون من از بانه هست گارانتی قبول نمیکنه
مدل تلویزیون من 43w805c هست
ممنون میشم کمک کنین.
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردید
کسی نبود ؟؟؟
نه هنوز آپدیت نکرم
چون گارانتی نداره میترسم دیگه تلویزیون قابل استفاده نباشه اگه وسط آپدیت مشکلی پیش بیاد
من تست نکردم، ولی چون اندرویدش 5 هست، احتمالا جواب میده.
من هر جوی استیک usb رو روی گوشی های اندروید مختلف تست کردم و جواب دادن...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
سلام دوستان چند وقتي بود تو تاپيكها براي خريد lcd در حال جستجو بودم بين w800c , uh850 , js7980 و بيشتر نظرات دوستان را خوندم از اول سوني بخاطر بروز نبودن توي واچ ليستم نبود ولي با صحبتهاي دوستان اونم آوردم توي ليست.تا اينكه ديشب رفتم حضوري تصاوير را ببينم
w800c اصلا انتظاراتم را براورده نكرد حيف پول كه براش بدين طرف تو مغازه يك فيلم hd گذاشته بود مدام تصوير مات ميشد و دوباره اصلاح ميشد فقط اون فيلم تبليغي خودشونو خوب نشون ميداد.2 تا مغازه ديگه هم رفتم جالبي نبود تازه w805c را 100 تومان ارزونتر ميداد ميگفت چون چينيه.؟!
uh850 هم بد نبود ولي نه به نسبت تعريفهايي كه ازش شنيده بودم يك مدلuf7700 داشت كه3d نبود ولي هم كيفيت تصويرش خيلي بهتر بود هم سرعتش خودشم براي ديدن فوتبال و فيلم اين مدل را پيشنهاد داد از lg.
Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن مثل همون lg7700.
كلا فاصله سوني يك سال قبل با اين 2تا برند كره اي خيلي بود.حتي تو 4k هاش مثل .55x8500
مواردی که شما دیدید قطعا پنل های تقلبی داشتن. خود فروشنده هم که بهتون گفته چینیه!!! در حالی که باید ساخت مالزی باشه! این مدل اصلا ساخت چین نداره! مگه اینکه تقلبی باشه...
از طرفی من توی مغازه این مدل هارو کنار هم به صورت روشن دیدم، سونی یک سر و گردن تصویرش بهتر بود. اینکه تصویر مات بشه و دوباره خوب بشه اصلا با عقل جور در نمیاد!!!!
از طرفی سیستم عامل اندروید این تلویزیون واقعا یک مزیت معرکه و فوق العاده هست که شخصا با هیچ چیزی عوضش نمی کنم... مثلا به سادگی با نرم افزار ADM فیلم های مورد علاقه ام رو در ساعات دانلود شبانه اینترنتم(بین ساعت 2 تا 8 صبح) دانلود میکنم(حتی وقتی تلویزیون خاموشه بازم دانلود انجام میشه!)
و کلی مزیت دیگه.
از کیفیت تصویرش هم خیلی راضی هستم و نظراتی که شما دادید رو اصلا تایید نمی کنم.
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
اوني كه اون داشت اصلي w800cبود خودش ميگفت من w805c را پيشنهاد نميكنم ولي اگه بخواي ميارم. بخاطر گيرندش و چيني بودنش. حالا اين مشاهدات من بود به خود فروشنده هم گفتم گفت همه ميان اينجا تست رنگ مشكي ميگيرن ميگن چه خوبه و ميخرن.ولي همون فيلمه توي صحنه هاي تاريكش چيزي قابل مشاهده نبود.
سلام
تکرار مات شدن تصویر میتونه به خاطر کنتراست خودکار باشه که قابل تنظیمه و یا به علت خرابی .من خودم 50w800c رو دارم تا حالا یک بارم اینطوری نشده.
منظور از سرعت بالا چیه؟سونی سرعت چیش کمتر بود.Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)