به غیر از رزولوشن به تناسب تصویر بازی با مانیتورت هم دقت کن
مثلا مانیتور من T1900P سامسونگه : رزولوشنش 1050*1680 هست و نسبت تصویرش 8:5 میشه...
شما ببین رزولوشنت چنده ، به تناسب تصویر جلوشم دقت کن که بالا و پایینش سیاه نشه...
به غیر از رزولوشن به تناسب تصویر بازی با مانیتورت هم دقت کن
مثلا مانیتور من T1900P سامسونگه : رزولوشنش 1050*1680 هست و نسبت تصویرش 8:5 میشه...
شما ببین رزولوشنت چنده ، به تناسب تصویر جلوشم دقت کن که بالا و پایینش سیاه نشه...
1440در 900 مانیتورم سامسونگم هست از تو ستینگ رو هر رزولیشنی میزارم جواب نمیده و سیاهه !!!
این مشکل مربوط به فایل DLL این هست :
sdkencryptedappticket.dll
این فایل DLL تو محل نصب بازی باید باشه .
حتما آنتی ویروستون پاکش کرده .
+
اینم عکسش :
محتوای مخفی: عکس
Last edited by | SoRoush 8K |; 22-09-2015 at 12:12. دليل: اضافه کردن عکس
برای منی که 2-3 ساله از اجبار رفته بودم رو فیفا و امسال بعد از مدت ها بازیش کردم یه ضد حال اساسی بود...چقد ناراحت شدم که سر بهترین بازی فوتبال چه اومده![]()
منم همین مشکلو دارم
بازی واسه من هر چند دیقه هنگ میکنه بعد صفحه یک ثانیه سیاه میشه بعدش باز درست میشه! کسی چنین مشکلی نداره؟
Last edited by saeedsh7j; 22-09-2015 at 14:32.
بنظرم بازی خیلی روون و خوب شده فقط مشکل اساسیش که اصلا قابل چشم پوشی نیست دروازه بانانی و شوت های اخره !!! یه بقل پای شیک از کنج محوطه ی جریمه خیلی راحت میره تو گل !!! راهی نیست دروازه بانی بهتر بشه ؟؟؟
در کل خیلی روون شده و دم کونامی گرم که هوای ماهایی که سیستممون چندان قوی نیست رو داره
یکی از بهرترین پی اس های چن سال اخیر بود ( با فاجعه پی اس 14)
فقط یه سوال :
آقا صفحه من فول اسکرین نمیشه ! یعنی فول اسکرین میشه ولی فیت نیست با مانیتور بالا پایین صفحه سیاهه .
همه رزولوشن ها رو هم امتحان کردم نشد !
چیکار کنم با صقحه فیکس شه ؟
من همه بازیارو وقتی رو رزولوشن 1024×1280 میذاشتم کاملا متناسب با صفحه بود ولی این از بالا پایین سیاهه .
+
در ضمن دوستانی که میخوان بخرن بازیو من بهشون بازی شرکت مدرن رو پیشنهاد میکنم .
من همینو گرفتم و بدون کرک کاملا سالمه و هیچ مشکلی که دوستان میگن رو نداره .
در کل بازی خووووبی بود
+
یه سوال دیگه : چیجوری میشه مث فیفا یه بازیکن رو تو لیست فروش قرار داد ؟
تو قسمت آنلاین بخش کاپش / بر چه اساس 16 تیم صعود می کنند؟
سه تا بازی معمولا میشه انجام داد تو اون تایم تعیین شده.
کسی اطلاعی داره؟
دقیقاً به موضوع مهمّی اشاره کردی! تقریباً 99% گل هایی که میزنم و می خورم، همین جوریه! دروازه بان رو خیلی ضعیف ساختن! تنها دروازه بانی که خیلی آس دروازه بانی می کنه، الآن Neuer هستش! 90% شوت هایی که زدم رو جمع کرد! عین Neuer واقعی ساختنش! تمام حرکاتش تو بازی هست! حتّی Buffon و De Gea رو از Neuer خیلی ضعیف تر ساختن...
سوال آخر از دو راه میشه:
اول team management --> contract renewal و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.
دوم my team info --> squad list و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.
16 نفری که در سه بازی آخر بهترین نتایج رو گرفته باشند.گاهی به 4 بازی هم میرسه بستگی داره که بتونید به بقیه راحت وصل بشید و اینکه طرف مقابل هنگام باخت دیسی نکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)