یه سوال لب تابت فول اچ دیه؟؟؟ چجوری سیستمت با این کیفیت اینو اجرا میکنه؟؟؟؟ وقتی تکستچر و میزارم high خودشو جرر میده سیستمم و تو رانندگی هم گاهی لگ میزنه.....عجب شانسی داریا.....
یه سوال لب تابت فول اچ دیه؟؟؟ چجوری سیستمت با این کیفیت اینو اجرا میکنه؟؟؟؟ وقتی تکستچر و میزارم high خودشو جرر میده سیستمم و تو رانندگی هم گاهی لگ میزنه.....عجب شانسی داریا.....
سلام
من توی بازی با مشکل افت فریم مواجه هستم حتی با پایین ترین سطح تنظیمات
CPU intel Core i7 2670QM 2.2GH
RAM 6GB
AMD Radeon 6770m
windows 8
ضمن اینکه دوستمون به مشکل بالا رفتن دمای لپ تاپ اشاره داشتن و فن لپ تاپ من هم دچار مشکل هست
میخواستم ببینم با توجه به مشخصات لپ تاپ این افت فریم طبیعی هست یا نه؟
دوست عزیز، یک پایه خنک کننده قوی خودتون بسازید با چند تا فن. این نکته رو هم رعایت کنید که حتما یکی از فن ها مستقیم زیر شیار های محل ورود هوا به کارت گرافیک باشه. این موضوع برای من بعد از این همه تست کرک و برنامه های جانبی و پچ که هیچ کدوم کارساز نبود، جواب داد.
امیر جان،
مشخصات سیستمم رو که می دونی. با این تنظیمات که گفتم و 60 هرتز، واقعا خوب جواب میده. منظورت از فول HD بودن خود لپ تاپ هست یا مانیتور لپ تاپ؟ چون مانیتورش هست.
منظورم مانیتور بود........اخه لب تابم دو تا فن غول توش هست که نمیزاره از یه دمایی بالاتر بره فکر نکنم بخاطر دما باشه.....سیستم کولینگش حرف نداره لب تابم..من تابستون پارسال یکسره 12 ساعت یکسره تو واچ داگز بودم مثلا....حتی برای ناهار و شام خاموشش نمیکردم....
ممنون فقط میخوام مطمئن بشم که با این مشخصاتی که عرض کردم بازی رو میتونم اجرا کنم یا دوباره افت فریم خواهم داشت؟
سلام دوستان
من نسخه corepack رو دارم با آخرین آپدیت و کرک ریلودد و سیستمم هم این هست i5 2500K , 8GB Ram , GTX 560 TI
سیستم خوبی برای اجرای این بازی نیست اما فکر میکنم کیفیت تکسچرها و کلا گرافیک بازی خیییییلی پایین هست !!
تنظیمات رو هم بالا پایین میکنم اما باز هم تفاوت چندانی نمیکنه. میخواستم بدونم کلا بازی همینطوری هست یا از گیم یا سیستمه منن که اینطور اجرا میکنه؟!!
کیفیت بازی خیلی بالاه و سیستم شما هم باید اینو به راحتی روی high اجرا کنه........یه اسکرین شات بزارین برای راهنمایی بهتر...
نه دوست عزیز روی high اجرا نمیکنه. من رو 800*600 وقتی texture quality رو از نرمال به high میبرم هم اخطار مموری میده حالا رزولوشنهای بالاتر که جای خود داره چون این کارت 1 گیگ بیشتر مموری نداره !
رمز پول رو کسی داره بهم بده
سلام. این بازی اصلاً رمز پول نداره. باید فقط مرحله بری و آدم بکشی تا پول بگیری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)