نخیر امید نداشتیم ولی خب اینم یه سنگی بود انداختیم تا شاید...
SONY XPERIA Z ULTRA
نخیر امید نداشتیم ولی خب اینم یه سنگی بود انداختیم تا شاید...
SONY XPERIA Z ULTRA
من دیگه حرفی ندارم ...![]()
الان اون بازیکن دوپینگیشون حتمن شیخ سلمان بهش لوح تقدیر هم میده
همیشه حق ایران خوردن
یعنی برش دارن در حد جلبک
جالبه رد کردن عراقی هارو هیچ کاری نکردننوچ نوچ
واقعا که
حروم اسیا که یه فوتبال کثیف داره
ایران بایداز اسیا دربیاد
اخه تاکی فوتبال وقضاوت کثافت عربی
فیفا قوانینش مثل پشگل ارزش نداره
خیلی دوستدارم بدونم دلیل این تصمیم چی بود؟ الآن بازیکن محروم شد یا نشد؟ اگه محروم نشده باشه که خیلی مسخره بازیه
بعد الآن فیفا چی میشه این وسط؟
ازین به بعد بیام حرف فیفا رو گوش بدیم یا AFC !!!
![]()
خوب اينها بايد توضيح بدن چي شده. ضمن اينكه راي هنوز اعلام نشده و اينها همه گمانه زني هستش.
حالا من موندم مدارك محكمي كه كفاشيان ميگفت چي بوده؟ آيا انصافاً هيچ عقلانيتي پشت اين شكايت وجود داشته كه دو روزه ملت علاف اين خبر شدن؟
من ديروز كلي راديو ورزش و وب سايتهاي خبري را دنبال ميكردم و همگي از اين كه ما تمام كارها را انجام داديم نامه هامونو زديم و فلان و بهمان خبر ميدادن. حالا امروز ميان ميگن به دليل اينكه به فدراسيون فوتبال عراق ايميل زده نشده اين قضيه رد ميشه؟ خوب اگر از اول اينطوري بود چرا همون اول وقت راي ندادن و اينقدر كشش دادن؟ آخه يكي توضيح بده چي شده. ما از داخلي ها گله بكنيم يا به عربها گير بديم.
یعنی باز شایعش رد شدن شکایت؟
منم همینو میخوام بدونم یه جریمه کوچولوهم نکردن این دوپینگی رو یعنی هیچی
صدافدراسیون درنیاد صدا فیفا درمیاد
مدارک پر و فیفا وقوانینش مثل باد رفتا هوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبسایت رسمی برنامه نود - برخلاف شایعات منتشر شده رای کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر رد شکایت ایران اعلام نشده است.
به گزارش اختصاصی خبرنگار وبسایت نود از استرالیا ، اخبار و شایعات مبنی بر رد شکایت ایران از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا صحت ندارد. جلسه هنوز تمام نشده و رایی اعلام نشده است.
گفتنی است تلویزیون استرالیا در هتل فورسیون نماینده ای ندارد و چیا فوادی خبرنگار نود تنها نماینده رسانه های ایرانی در هتل محل مذاکرات است.
همش شایعه بود جلسه سوم هنوز تموم نشده ...
ب ژاپن میخوردیم و مثلا 3 هیچ می باختیم سنگین تر و قابل تحمل تر نبود تا به عرب ها ببازیم انگار که تو فینال مارو شکست دادن و جام رو بردن بالای سرشون!! :|
دوستان هنوز رای به صورت رسمی اعلام نشده به هیچ کدوم از طرف ایرانی و عراقی چه برسه به خبرنگاران..تلوزیون استرالیا به دلایلی که گفتم چند خبر دروغ رو برای تخریب ایران پخش کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)