پس همونیه که به منم گفتن
راه انداختن اما تستش عمومی نیست و قرار 1 شهریور عمومی بشه
خدا کنه سرعتش بالاتر از ایرانسل باشه. خداوکیلی این ADSL و Wimax داغون با تعرفه های فضاییشون پدرمو دراوردن .
وایمکس هر گیگ اضافه 10 تومن . :|
پس همونیه که به منم گفتن
راه انداختن اما تستش عمومی نیست و قرار 1 شهریور عمومی بشه
خدا کنه سرعتش بالاتر از ایرانسل باشه. خداوکیلی این ADSL و Wimax داغون با تعرفه های فضاییشون پدرمو دراوردن .
وایمکس هر گیگ اضافه 10 تومن . :|
دوست عزیز
اینترنت همراه نسل سوم گرونترین تعرفه رو برای هر گیگ حجم ارائه شده در برابر سایر انواع اینترنت پرسرعت خواهد داشت!!
بعد از نسل سوم اینترنت وایمکس گرونتر و در نهایت ADSL قرار داره....
یعنی بهترین تعرفه در برابر حجم مصرفی در اختیار ADSL هست....
این رو هم اضافه کنم که مزیت بزرگ این نوع اینترنت برای دارندگان گوشی های هوشمند و استفاده از نرم افازرهای متنوع مانند وایبر و امثالهم هست....
یادتون باشه وایبر برای هر ساعت مکالمه فقط 30 مگ (15+15) حجم مصرف میکنه .... در حالی که تعرفه مکالمه در یک ساعت بالای 6000 تومن میشه عادیش
بنابر این عجله و اشتیاق خیلی ها نه برای دسترسی به اینترنت! بلکه برای امکاناتی که اینترنت همراه نسل سوم برامون خواهد داشت هست
Last edited by misam5526; 12-08-2014 at 20:27.
در همه جای اصفهان تست کردم هیچ اثری از 3G نیست
هیچ دکلی هم ندیدم تجهیزاتی روش نصب شده باشه
این یعنی تا چند ماه آینده هم خبری برای ما از سرویس نیست
به نظرم تا 1 شهریور باید صبر کرد
هیچ نظر خاصی درباره ی پوشش و تعرفه و سرعت نمیشه داد
دوستان این 3g ایرانسل دانلود رایگان هم داره یا فقط سرعته؟
اگه ۳g ایرانسل همینجوری بمونه شاتل خونه رو جمع میکنم و رو میارم به سیم کارت!سرعت دانلودم روی ۵۰۰کیلو بر ثانیه هست و پینگ زیره ۱۰۰.شاتل سرعتش روی ۲۵۰و پینگ نزدیک ۳۰۰.زیاد اهل دانلود نیستم!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
الان تعرفه اش چطوره؟رایگانه یا از شارژ کم میکنه؟
والا من طرح فعال کردم.۱ماه-۲گیگ-۱۰تومن
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
با بسته 2 گیگ ماهیانه 10 تومن فعلا کار می کنه . تا ببینیم تعرفه هاش چطور تعیین میشه
تو وايمكس كه الان از همه جلوترهاصفهان تنها شهريه كه ايرانسل سرويس وايمكسشو تو بيشتر شهرستانهاش حتي فعال كرده
درضمن من شنيدم دكلهاي اصفهان و مجهز به فيبرنوري ميكنن كه مقدمه و لازمه ارائه خدمات نسل چهار است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)