تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 262 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا فکر کنم من دست به کار بشم بهتره واسه گروه زدن تو وایبر یا تلگرام یا واتس آپ

آقا من مقدمه ای بگم واسه این کار:
    1- برنامه تلگرام : واسه دستکاپ هم هست . و مدیریت هم می شه کرد. و اون کسانی که به شماره موبایلشون هم حساسن ، شماره تو برنامه تلگرام " هیدن" است . لزومی هم نداره کسی گوشی اندرویدی یا آی او اس یا .... داشته باشه . فقط یه خط موبایل که کد واسه فعالسازی میاد و یه نرم افزار که لینکش رو خواهم فرستاد.

2- برنامه وایبر: واسه ویندوزش هم هست . شماره موبایل نمایش داده می شه ( قابل توجه اونایی که حساسن ) - مدیریت نداره ( یعنی هر هرکی رو خواست می تونه ادد بکنه ) - ظرفیت گروه هم تا 100 نفره . معلوم هم نمی شه کی چه کسی رو ادد کرده . مزیت این برنامه عمومی و فراگیر بودنش و در دسترس همگانه و به قول معروف راه دست

3- برنامه واتساپ: تقریبا شبیه برنامه تلگرامه . در اصل برنامه تلگرام کپی برداری کرده از واتساپ . فقط شماره موبایل نمایش داده می شه . برنامه دستکاپ هم نداره . اونایی که می خوان تو ویندوز داشته باشن باید BlueStacks رو نصب کنند.

---------------
    حالا تصمیم بگیرین که کدوم برنامه گروه بزنیم. تبادل اطلاعات داشته باشیم . اصلا گروه بزنیم؟!!!D:

2. 2 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بی خودی دلتونو صابون نزنید و نقدهای pes برای کنسول ps4 اینجا نزارید چون کاملا متفاوت هستش نسخه pc با نسخه ps4 بازی رنگ بوی 2009 به خودش گرفته برای pc و اون چمن گرد گرد وسط زمین که برای ورزشگاهای کویت عربستان بود
    درضمن من خودم pes بازم خیلی منتظرش بودم اما حالمو بد گرفت

لینک تصویری برای pc

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فاجعه به تمام معنا!!!

4. 2 کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سیستم ضربات ایستگاهی و کاشته مثل سیستم 2014 هست مجتبی جان در مورد شوت های فاینس پشت محوطه والا من قبول ندارم 90 درصد بخواد گل بشه توی 2013 که اینطور نبود الانم من این مدلی گل زیاد نزدم و حتی این شکل گل نخوردم گلهایی که زده میشه بیش از پیش به گل های جهان واقعی فوتبال شبیه شده اصلا شما گلهایی رو می بینین که قبلا توی PES ندیدین و این خیلی جالبه تنوع گل هایی که توی PES های قبل 2014 خیلی کم بود بیشتر گل ها مشابه هم بودن ولی اینجا داستان فرق می کنه نمایش متفاوتی رو توی صحنه های حساس و خطرناک شاهدیم

مورد دیگه هم که گفتی دروازبان نمی تونه پوشش بده والا من به این مورد دقت نکردم نه توی 2013 و نه الان! ولی اگه در این رابطه چیزی دیدم باشه میام می گم...

در مورد تفاوت فاحش حجم نسخه های نسل هفتم و هشتم هم واضحه که چرا این تفاوت وجود داره اجزای بصری بازی توی نسخه نسل جدید بسیار حجیم تر از نسل نسل قبل هستن طبیعیه که یه همچین حجمی داشته باشه نسخه نکست جنریشن بازی

6. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

آقا فکر کنم من دست به کار بشم بهتره واسه گروه زدن تو وایبر یا تلگرام یا واتس آپ

آقا من مقدمه ای بگم واسه این کار:
    1- برنامه تلگرام : واسه دستکاپ هم هست . و مدیریت هم می شه کرد. و اون کسانی که به شماره موبایلشون هم حساسن ، شماره تو برنامه تلگرام " هیدن" است . لزومی هم نداره کسی گوشی اندرویدی یا آی او اس یا .... داشته باشه . فقط یه خط موبایل که کد واسه فعالسازی میاد و یه نرم افزار که لینکش رو خواهم فرستاد.

2- برنامه وایبر: واسه ویندوزش هم هست . شماره موبایل نمایش داده می شه ( قابل توجه اونایی که حساسن ) - مدیریت نداره ( یعنی هر هرکی رو خواست می تونه ادد بکنه ) - ظرفیت گروه هم تا 100 نفره . معلوم هم نمی شه کی چه کسی رو ادد کرده . مزیت این برنامه عمومی و فراگیر بودنش و در دسترس همگانه و به قول معروف راه دست

3- برنامه واتساپ: تقریبا شبیه برنامه تلگرامه . در اصل برنامه تلگرام کپی برداری کرده از واتساپ . فقط شماره موبایل نمایش داده می شه . برنامه دستکاپ هم نداره . اونایی که می خوان تو ویندوز داشته باشن باید BlueStacks رو نصب کنند.

---------------
    حالا تصمیم بگیرین که کدوم برنامه گروه بزنیم. تبادل اطلاعات داشته باشیم . اصلا گروه بزنیم؟!!!D:
    دادا وایبر بزن .. هم نسخه موبایلش هست هم دسکتاپ. راحت تره
    دختر که نیستیم رو شماره حساس باشیم ..
    فوقش نصف شب میخوایم میس بندازیم

8. 4 کاربر از محرمانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان قبول کنید که هیچ بازی در هر سبکی کامل نیست مخصوصا در سبک شبه ساز فوتبال ! که اگه کامل کامل شبه سازی بشه دیگه لذتی نداره اسمشم روشه بازی نه واقعیت ! بعدش چون PES رقیب سر سختی و حرفه ای به اسم FIFA داره همه ازش انتقاد میکنن و یه جورایی مقایسش میکنن درصورتی که به هیچ وجه مقایسه این دوتا با عقل جور در نمیاد ! درسته که کونامی هر سال یه سری گند ها زده ولی نباید ازش انتظار زیادی داشت به قول یکی از دوستان که توی چند صفحه قبل گفت" هر چند سال یکبار کونامی یه بازی خوب میده " این حرف رو منم قبول دارم چون هر چند سال یکبار کونامی روند ساخت بازیش رو تغییر میده و چند سال طول میکشه که اونو کامل کنه الانم سر 15 همین قضیه ست نباید ازش انتظار زیادی داشت در حد کونامی باید گفت بازی قابل قبولی احتمالا خواهد بود
    از همه این حرفا گذشته مطمئن باشید 15 از 14 خیلی بهتر خواهد بود سند تایید این حرفم هم بردن جایزه از دو نمایشگاه مطرح هست اما بازم صد در صد 15 کامل نیست و مشکلاتی خواهد داشت بعد نکته ای که هست اینکه هر کسی یه نظری داره و یه سبک از بازی ر و دوست داره مثلا اگه بازی رو خیلی سخت کنن خیلی ها میگن نمیشه بازی کرد مضخرفه اگه همونو سطحشو پایین بزارن بازم میگن مخضرفه راحت میشه تیم ها رو برد مثلا سر 14 روی دروازبان ها همین قضیه پیش اومد

10. 5 کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببین عزیز این که میبینی حجمش زیاده ربطی به گیم پلی نداره
    بزار برات مثالی بزنم
    تو نسخه 2013 شما اگر میخواستی پچ با کیفیت و hd نصب کنی برای چند تا ورزشگاه چیزی حدود 8 گیگ باید دانلود میکردی
    رو عکس نشونتون میدم کیفیت چمن و تماشاچیان

PES 2015 - PS3 Vs PS4 Comparison - Gameplay

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز حرفتون درست قبول من که از خدامه ولی این ویدیو چی می گه شما دیدی دقیق همون چیزهایی گفته شده که تو pc نیست مثل چمنها

شما یک نگاه بکن ولی فقط گیم پلی بازی مثل ps4 هستش و لی خبری از گزینه های دیگه نیست

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

در نسخه نهایی چهره بعضی بازیکنان مانند Neymar و Bale دوباره ویرایش شدن .

Last edited by ™...; 10-11-2014 at 17:58.

13. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه هنوز گراپ نساختین شماره هاتونو پ.خ کنین تا بسازم اگه هم که ساختین بگین من شماره بدم اددم کنین

15. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه هنوز گراپ نساختین شماره هاتونو پ.خ کنین تا بسازم اگه هم که ساختین بگین من شماره بدم اددم کنین
    شما مسئول باش . من حوصله ندارم1!!!

17. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

توصیه میکنم گروه تو ازین برنامه های ارتباطی درست نکنین، تایپیک میخوابه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •