من کاملا مخالفم با شما . بازی تو سینگل پلیر جالب نیست ولی انلاینش خیلی عالیه و پولی که بابتش داده میشه رو داره
من کاملا مخالفم با شما . بازی تو سینگل پلیر جالب نیست ولی انلاینش خیلی عالیه و پولی که بابتش داده میشه رو داره
اینجا کسی نسخه روسی رو نخریده؟
تو بازی زبون رو میشه روی انگلیسی گذاشت یا اونجا هم فقط روسی و لهستانی داره؟
فرق قیمتیشون حدود 40 تومنه! اگه تو بازی انگلیسی داشته باشه آدم میره اینو میخره![]()
خب این یک امر منطقی هست که بازی عرضه شده برای نسل بعد بر روی نسل قبلی با افت شدیدی روبرو بشه ! شما خارج از این موضوع انتظار داشتی ؟!
در حال حاضر مهمترین آپدیت این بازی باید کار برروی شتاب دهنده گرافیکی و هماهنگی بازی با سیستم های PC باشه چون اینجور که این بازی نشون داد سیستم پایه برای ساخت کنسول ها بودن نه PC .
دوستانی که گرفتن گفتند در زمان نصب تمامی زبان روسی و لهستانی هست و در زمان ورود به بازی امکان انتخاب زبان EN وجود داره
منظور شما از انلاین کدوم بخشه ؟ انلاینی که فقط درصدی از امکاناتش واسه ما ایرانی ها قابل دسترسیه اصلا ارزش اون پول رو نداره . کاش همه چی درست بود تو ایران تا میشد گفت واقعا این پول ارزشش رو داره .
EA باید یه تشکر جانانه از ما ایرونی ها بکنه که با این وضع اینترنت کشور و درامدهامون مثل مرد میریم به همون قیمت جهانی بازی رو میخریم و فقط friendly میزنیمکنار گوشه اش هم اکه نتمون و وقتمون کشید یه UT یا seasons هم میزنیم
![]()
دوستانی که تا الان بازی کردند این تجربه رو داشتند که Luis Suárez بازیکن های تیم مقابل و یا بازیکن های خودی رو گاز بگیره ؟![]()
فکر کن بیان واسه یه همچین چیز بی ارزشی خودشون رو به زحمت بندازن! اینا همش شایعه س عزیز
اینجا تایپک فیفا 15 هست نمی خوام بحث رو در مورد 14 بسطش بدم ، اما یه سری به تایپک فیفا 14 بزنید و مطالعه اش کنید می بینید که دوستان چقدر از دستش می نالیدن که هر توپی که سانتر کنی ، گله و به همین دلیل تیم هایی مثل psg بر میداشتن و .....
اگه این قابلیت به سوارز اضافه شه به بعضی ها هم باید قابلیت فنون کاراته اضافه شهانواع فنون تو زمین فوتبال اجرا می کنه ، محروم نمیشه هیچ ، بهش جایزه هم میدن هفته ی بعدش
![]()
اینجور که معلومه سوارز گاز میگیره
حتی هم تیمی های خودش رو
![]()
اگر همچین چیزی طراحی کردن و حقیقت داشته باشه متونه برای شرکت ea دردسر ساز باشه و سوارز راحت می تونه ازشون شکایت کنه
با اینکه چند جا دیدم که نوشتن که چنین حرکتی از سوارز تو بازی هست ولی منم فکر میکنم شایعه باشه . خیلی احمقانه است اگه EA چنین حرکتی کرده باشه چون راحت سوارز میتونه ازشون شکایت کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)