تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 168 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای 14 هم همچین حرفایی میزدن ولی بازم کرک شد و دیدیم که همچین تحفه ای هم نبود و پر از مشکل بود و ارزش صرف هزینه برای cd key نداشت

من کاملا مخالفم با شما . بازی تو سینگل پلیر جالب نیست ولی انلاینش خیلی عالیه و پولی که بابتش داده میشه رو داره

2. 2 کاربر از farsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

اینجا کسی نسخه روسی رو نخریده؟

تو بازی زبون رو میشه روی انگلیسی گذاشت یا اونجا هم فقط روسی و لهستانی داره؟

فرق قیمتیشون حدود 40 تومنه! اگه تو بازی انگلیسی داشته باشه آدم میره اینو میخره

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

انقدر راجب نحوه نصب و اینا صحبت کردین کلافه شدیم بابا
    اینم نظر من از فیفا 15 :
    من سالها قبل یک فن PES بودم که از سال 2009 که فیفا رو ایکس باکس 360 تجربه کردم فقط فیفا بازی میکنم و به نظرم PES یه آشغال به تمام معناست ...
    یادمه وقتی فیفا 13 یا 14 اومدن تو همین سایت کلی بحث بود که وای گیم پلی چرا اینطوری شده وای چرا مشکل داره وای چرا نمیشه دفاع کرد !
    همیشه اول بازی چون کامل مسلط نیستن دوستان از بازی ایراد میگیرن ....
    اما حقیقتش این بار داستان واقعا فرق میکنه !! شما اینطور فکر نمیکنید ؟!؟!؟ من دو سالی هست که فقط لایو بازی میکنم و آمار و ارقامم تو فیفا 14 هم موجوده که نشون میده یه آماتور نیستم ... اینو گفتم برای اینکه بگم الان رو هوا راجب فیفا 15 نظر نمیدم !!
    به نظر من بازی تو نسخه 360 کاملا افت کرده !! شنیدم رو Xbox one و PS4 خیلی فرق داره
    اما خب رو 360 به نظر من واقعا ضعیف شده ... عملا کافیه یک بازیکن با سرعت بالای 83 داشته باشی تا راحت با چند تا دریبل تک به تک بشی !!!!!!
    باور کنید من چندین بار لایو زدم این چند روز ... بردهای 9 . 1 و غیره هم داشتم اما اصلا از بردهام لذت نبردم چون دوست دارم بازی من رو به چالش بکشه نه اینکه فرت و فرت بشه گل زد :((
    شوت های از پشت محوطه هم که چند بار اول فقط میزدم بیرون چون جهت گیریش با 14 فرق داشت ! اما کم کم دستم اومد .... در ضمن شوت با دکمه RB هم که با یه بازیکن خوب اگر زده بشه 99 % تیر یا گله !!
    اما فکر میکنم به زودی یه آپدیت درست حسابی بیاد و فیفا 15 بی نقص و فوق العاده بشه ...
    راستی نمیدونم چرا امسال حس میکنم PES 2015 بعد از سالها ناکامی یهو ممکنه چیز خوبی رو کنه !! هر چند کونامی سالهای اخیر همیشه وعده وعید داده اما آخرشم همون بازی مضحک رو میده بیرون ...
    امسال هم که مخصوصا هم EA و هم KONAMI فقط رو نسل جدید تمرکز کردن متاسفانه :(
    ببخشید زیاد شد حرفهام ... فعلا
    خب این یک امر منطقی هست که بازی عرضه شده برای نسل بعد بر روی نسل قبلی با افت شدیدی روبرو بشه ! شما خارج از این موضوع انتظار داشتی ؟!

در حال حاضر مهمترین آپدیت این بازی باید کار برروی شتاب دهنده گرافیکی و هماهنگی بازی با سیستم های PC باشه چون اینجور که این بازی نشون داد سیستم پایه برای ساخت کنسول ها بودن نه PC .

اینجا کسی نسخه روسی رو نخریده؟

تو بازی زبون رو میشه روی انگلیسی گذاشت یا اونجا هم فقط روسی و لهستانی داره؟

فرق قیمتیشون حدود 40 تومنه! اگه تو بازی انگلیسی داشته باشه آدم میره اینو میخره
    دوستانی که گرفتن گفتند در زمان نصب تمامی زبان روسی و لهستانی هست و در زمان ورود به بازی امکان انتخاب زبان EN وجود داره

5. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من کاملا مخالفم با شما . بازی تو سینگل پلیر جالب نیست ولی انلاینش خیلی عالیه و پولی که بابتش داده میشه رو داره
    منظور شما از انلاین کدوم بخشه ؟ انلاینی که فقط درصدی از امکاناتش واسه ما ایرانی ها قابل دسترسیه اصلا ارزش اون پول رو نداره . کاش همه چی درست بود تو ایران تا میشد گفت واقعا این پول ارزشش رو داره .

EA باید یه تشکر جانانه از ما ایرونی ها بکنه که با این وضع اینترنت کشور و درامدهامون مثل مرد میریم به همون قیمت جهانی بازی رو میخریم و فقط friendly میزنیم کنار گوشه اش هم اکه نتمون و وقتمون کشید یه UT یا seasons هم میزنیم

7. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستانی که تا الان بازی کردند این تجربه رو داشتند که Luis Suárez بازیکن های تیم مقابل و یا بازیکن های خودی رو گاز بگیره ؟

9. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستانی که تا الان بازی کردند این تجربه رو داشتند که Luis Suárez بازیکن های تیم مقابل و یا بازیکن های خودی رو گاز بگیره ؟
    فکر کن بیان واسه یه همچین چیز بی ارزشی خودشون رو به زحمت بندازن! اینا همش شایعه س عزیز

11. 2 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

چرا مشكل داشت؟تو ٣٦٠ كه خوب بود
    چه مشکلی آقا !؟

یکی از بهترین تجربه های آنلاین من بود نسخه 14 !

فیفا 14 میتونست بهتر بشه اما اشکالاتی که داشت و نبود آپدیت های کارآمد باعث شد اونطور که باید و شاید خودش رو نشون نده

همین وضعیت هم برای نسخه 15 هست ! اگر با آپدیت نخواد مشکلات فعلی حل بشه بازی در کل خوبه ولی خب به بهترین شکل خودش نمیتونه در بیاد

در حال حاضر مشکلاتی که وجود داره خیلی راحت قابل حل و فصل هست .

اینجا تایپک فیفا 15 هست نمی خوام بحث رو در مورد 14 بسطش بدم ، اما یه سری به تایپک فیفا 14 بزنید و مطالعه اش کنید می بینید که دوستان چقدر از دستش می نالیدن که هر توپی که سانتر کنی ، گله و به همین دلیل تیم هایی مثل psg بر میداشتن و .....

اگه این قابلیت به سوارز اضافه شه به بعضی ها هم باید قابلیت فنون کاراته اضافه شه انواع فنون تو زمین فوتبال اجرا می کنه ، محروم نمیشه هیچ ، بهش جایزه هم میدن هفته ی بعدش

13. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینجور که معلومه سوارز گاز میگیره

حتی هم تیمی های خودش رو

15. 3 کاربر از MINOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

اینجور که معلومه سوارز گاز میگیره

حتی هم تیمی های خودش رو

اگر همچین چیزی طراحی کردن و حقیقت داشته باشه متونه برای شرکت ea دردسر ساز باشه و سوارز راحت می تونه ازشون شکایت کنه

17. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با اینکه چند جا دیدم که نوشتن که چنین حرکتی از سوارز تو بازی هست ولی منم فکر میکنم شایعه باشه . خیلی احمقانه است اگه EA چنین حرکتی کرده باشه چون راحت سوارز میتونه ازشون شکایت کنه .

19. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •