آقا نشد.این راهم جواب نداد.آرزوی دیدن یه فیلم جدید همراه با یه زیر نویسی که عینآدم کار کنه به دل ما مونده.یا فونتش مزخرفه یا از فیلم جلوتر یا عقبتره![]()
آقا نشد.این راهم جواب نداد.آرزوی دیدن یه فیلم جدید همراه با یه زیر نویسی که عینآدم کار کنه به دل ما مونده.یا فونتش مزخرفه یا از فیلم جلوتر یا عقبتره![]()
سلام
شما فیلم را احتمال بالا با VLC Player اجرا میکنید درسته؟
شما یا با مدیا پلیر بازش کنید یا با KM Player که به نظر من بهترین پلیری هست که تا حالا نوشته شده
موفق باشید
![]()
سلام حامد جان بله با VLC Player باز میکنم
باشه تست میکنم ببنم چی میشه ممنون
بهترین نرم افزار برای دیدن فیلم DIVX و اجرای همزمان زیرنویس بدون هیچ مشکلی من خودم این نرم افزار رو به همه نرم افزار ها ترجیح میدم
divx subtitle displayer
لینک دانلود با حجم بسیار کم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با هر پلیری که اجرا میکنم نمیشه!
ممنون که جوابمو دادین![]()
مسیر زیر را دنبال کن
Control Panle>Reginal and langage option
بعد از منوی language تیک قسمت اول رو بزن تا نصب بشه بعد از قسمت Advanced در کادر اول فارسی رو انتخاب کن بعد ار منوی پایینی ANSI 1256 Arabic و UTF-8 رو تیک بزن.مشکل حل میشه![]()
دوست عزیز
هم از شما و هم از امین آقا تشکر میکنم.درست شد.ولی با این حساب حروف معروفی رو که عرب های بی شعور ندارند رو برای ما نشون نمیده.
سلام
یک سوال
چطوری میشه یک زیر نویس فارسی رو بر روی فیلم (Divx ) دائمی کرد ؟ یعنی هرموقع فیلم رو play کنیم خودش زیرش زیر نویس داشته باشه
یه سوال دیگه اینکه بعضی از زیرنویسهای جواهری در قصر اینطوری هست
.åãå ÏÑ ÔåÑ ÔÇåÏí ÈÑ ÊæÇäÇíí ÏÑãÇä Çæ åÓÊ
باید چکار کرد؟
Last edited by ™Enter_The_Love; 12-08-2007 at 16:40.
دورسته نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)