آقا محمود مرسی از اینکه به من و بهنام لطف داری
آقا احسان دلگیر نشو خب میری تنها تنها خوش گذرونی محمود هم اینجوری میگه
به هر حال من به این کارا کار ندارم خلاصه که این پست رو که دارم می نویسم تازه رسیدم مشهد
این هفته قرار هر جا و هر وقت باشه پایه هستم
آقا محمود مرسی از اینکه به من و بهنام لطف داری
آقا احسان دلگیر نشو خب میری تنها تنها خوش گذرونی محمود هم اینجوری میگه
به هر حال من به این کارا کار ندارم خلاصه که این پست رو که دارم می نویسم تازه رسیدم مشهد
این هفته قرار هر جا و هر وقت باشه پایه هستم
خوبه پس من با قرار تو بیرجند پایه ام بقیه ی بچه ها هم مشکلی ندارن حالا میای بیا بریم (شوخی بود)
اقا قرار رو قطعی میکنیم ولیاینطور که معلومه قرارمون 4-5 نفر بیشتر نمیشه فردا شب ساعت 8 شب جلوی درب سجاد پارک ملت بعدشم میبینم که اینجامیشهتو امضا عکس گذاشت همه جو گیر شدن تبلیغات کردن ما هم روش فردا شب کامل براتون توضیح میدوم که جریان چی بود که ما رفتیم بااحسان اغا
همون ساعت 8 ردیف شد .
کسانی که دیدن به ندیده ها برسونن !!!
با این وضعیت که دلگیر شدی من خیلی ناراحتم بابا این میلاد میگه حالا ما یه بار رفتیم بیرون چرا اینقدر گیر میدین
نازش ریاده خب نازش هم خریدار داره
نازشو بکشین چون من از طرف همه میگم همه دوستت دارن
خودتو هم لــــــــــــــــــوس نکن باشه
اصلا بچه ها چون دوستت دارن میگن ما هم دلمون میخاشته باشیم
کاری ندارین
بای
salam be bar bach man tazeh az emroz ba goroh shoma ashen ashodam sale sevom mahandesi sakht afzar mikhonam mikhastam bebinam kasi az shoma ha to in reshte nist dar mored arshad meemare kapputer ettelaat mikhastam
مهدی جان این حرفا چیه داداش من ارادتمند همه ی بچه های مشهدی عزیز هستم انشالله فردا شب مفصل صحبت خواهیم کرد
باز هم ممنونم و بای
آقا شما بیا سر قرار بچه ها همه مخ هستن الا من![]()
شما بیا هسن کسانی که کمکت کنن
چه افرادی که به صورت تجربی یاد گرفتن و چه کسانی که اصولی یاد گرفتن و در اصل درسشو خوندن
فقط بیا باشه
سلام به روي ماه همه برو بچز مشهد اقا من حميد هستم از برو بچز مشهد از دوستاي آقاي مهندس پوررجب(اگه پر رو نشه) فعلا ما رو پذيرا باشين تا بعد در قرارها نيز شركت كنم. فداي همه شما حميد
به شدت به دوستان جذیذ خوش آمد میگیم
سلام
من یوسف
آقای پوررجب از سایت centralclubs.com منو دعوت کرد
آقا حالا قرارهاتون کی و کجا هست؟ و در چه مورد صحبت میکنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)