مموری کارهای psx1.13 رو خودت هم میتونی بسازی.الان هم که نسخه فارسیش تو سایت ها هست.ولی اگر سیو بازی خاصی را میخوای بگو شاید داشته باشم.![]()
مموری کارهای psx1.13 رو خودت هم میتونی بسازی.الان هم که نسخه فارسیش تو سایت ها هست.ولی اگر سیو بازی خاصی را میخوای بگو شاید داشته باشم.![]()
با سلام
ميتونيد نحوه ي اين كار رو توضيح بديد؟
اگه ميشه لطفآ بگيد
سيو نميخوام.بالاخره ما يه بازي خوريم و رفتن بازي هاي پلي استيشن 1 و2 برامون مثل آب خوردنه
تو پوشه مموریکارد شبیهشاز یه فایل با پسوند mcr بساز.همین!
شما برو با برنامه EPSX 1.7 کاری کنی راحتری نیازی هم به گشتن دنبال مموری کارد نداری PSX 1.3 هنوز با بعضی از بازیها سازگاری نداره![]()
با سلامنوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازش راضي ام
حداقل بازيهايي كه من ميخوام رو با كيفيت عالي اجرا ميكنه
راستي من از نرم افزار pcsx2 0.9.4 استفاده ميكنم واسه اجراي بازيهاي پلي استيشن دو
هيچ مشكلي ندارم و به راحتي اجرا ميكنه
فقط دوستان كسي لينك دانلود pcsx2 0.9.5 رو بزاره ممنون ميشم
تو همون سایتش برو تو بخش دانلود بعد قسمت Public Beta. اونجا آخرین نسخه آزمایشی رو میتونی بگیری.
در ضمن ePSXe از همه لحاظ بهتر از pSXه، فقط گرافیک نوشتههاش پایینتره.
كسي لينك دانلود patch برا silent hill:origins نداره؟
من ليست تمام پلاگينها و بايوسها و پتچهاي جديد برنامهpcsx9.5 390pp 92 رو ميخوام.قديميها كارمو راه نميندازن.لطفا راهنمايي كنيد
بیا در لینک پایینم گزاشتم 4shared.com من در سایت بازی سنتر تمامی فایلهای جدیدرو به رو میزاریم
من در لینک پایین 4shared.com اموزش و بایوس گزاشتم برای جدیدترین پلاگینها به ---------- بیا در لینک پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)