ايرفون به غير از كريتيو 630 تو رنج 20 تا 30 هزار تومان چي پيشنهاد مي كنيد كه در بازار هم باشه ؟
ايرفون به غير از كريتيو 630 تو رنج 20 تا 30 هزار تومان چي پيشنهاد مي كنيد كه در بازار هم باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میشه از سونی که قیمتش باید حدود 28 تومن باشه ... مدل بسیار خوبیه و دوستانی که خریدند هم راضی بوده ان ..
فروشگاه اينترنتي معتبر سراغ نداريد كه اين ايرفون را داشته باشه ؟
من جایی رو نمی شناسم .. یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که کارای سونی رو داره و یکی دوباری بحثش شد که اولاً این مدل خاص رو من در لیست محصولاتش ندیدم و ثانیا یه جورایی گرونفروشه ... خودت سایتشون رو چک کن ببین میشه تماس گرفت و پرسید یا نه ..
ضمناً اگه در جایی غیر از تهران هستی ، بازم شاید نمایندگی های سونی نزدیک محل زندگی ات باشن .. بد نیست چک کنی ..
tdk دارم همینه که عکسشو گذاشتی 5500 تومان
عالی تایید میشه خیلیم از 630 بهتره
دوستان یه چیزی ... یه سوالی برای من در رابطه با این کار پیش اومده بود :
همانطور که میدونید در بعضی از هدفون ها کنترلی برای کنترل موسیقی وجود داره که فقط انحصاری هست و روی پلیرهای دیگه کار نمیکنه میخواستم بدونم به چه صورت این کارو انجام میدن که روی هر پلیری کار نمیکنه ؟ مثلا headphone adapter که برای شافل هست و کنترل داره در خودش فقط روی ایپاد ها کار میکنه و روی واکمن و ... کار نمیکنه ...
یا کنترلی که روی هدفون پی اس پی هست فقط با خود اون کار میکنه میخواستم بدونم چه جوریاست > یعنی یه جور کد نویسی هست که باعث شده حالت انحصاری برای هر محصول باشه این کنترل ها ؟
ممنون ...
سلام
من بالاخره یه sony x خریدم خیلی عالیه فقط میخواستم بدونم این earphone ]ای رو خودش چه مدلیه چون خیلی عالیه و حرف نداره ؟؟
مدل مربوطه :
Noise Canceling EX headphones (MDR-NC20)
نظر دوستان در مورد برند Philips چیه؟
اگه قرار باشه بین سونی و یا هر برند دیگه انتخاب کنم. بهترین انتخاب برای 30 تومن چیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)