تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 278 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا خبرررررررررر ... لپ تاپ فک کنم اومده بازار

یه مغازه ای که از من شماره گرفته بود امروز اس ام اس زد که اومده ... پیگیر باشید

full hd بدون صفحه لمسی 4400
    یا علی چه خبره؟با این قیمت من که عمرا بخرم اون y510p چیش از این کمتره غیر از دیزاین و فول اچ دی نبودن؟تازه یکمی هم سرتره
    بعدم به اون مغازه اس ام اس بده بگو با این کانفیگ آل دیجیتال یه ماهه داره با این قیمت میده دیگه خبر نمیخواست

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

2. 2 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه قرار باشه قیمتش اینجوری باشه اصلا بی خیال، تازه سری جدیدش میگن، صفحش تاچ نیست و گرافیکش 2gb ، من که دیشب تو مرکز کامپیوتر مشهد یک مدل hp خیلی چشم رو گرفت هم از نظر زیبایی هم اینکه از نظر مشخصات خیلی شبیه همینه قیمتش هم 3800 بود، صفحش هم تاچه. بقیش رو دیگه خودتون ببینید.
    HP Envy TouchSmart 15

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از لحاظ طراحی و زیبایی ظاهری از گذشته تابحال بطور کلی hp همیشه جزو برترین ها بوده . سری Envy هم کارایی بالاتری نسبت به سایر سری های hp مثل پاویلیون و پروبوک داره
    اما این مدلی که لینک دادین تنها ایرادش گرافیک GT740M هست که برای کاربرد بازی دارای کارایی پایین تریه نسبت به گرافیک موجود در N550 .
    در عوض برای کسانیکه بقصد گیم نمیخوان لپتاپ بخرن مثلا اهل برنامه نویسی و امور مهندسی و ... هستند گزینه ی بهتریه نسبت به N550 . بویژه که در کنار 1TB HDD 5400rpm دارای یک درایو mSATA SSD با ظرفیت 24GB برای نصب ویندوز هست که کارایی دستگاه رو بطرز فوق العاده ای افزایش میده مخصوصا که بدونیم نبود همین اسلات mSATA SSD در N550 همیشه یک نقطه ضعف و گلوگاه برای رسیدن به حداکثر کارایی اون هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تازه تو جعبش یه ساب وافر و یک dvd rom اکسترنال اورجینال داره!

5. این کاربر از alirezaroshani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه قرار باشه قیمتش اینجوری باشه اصلا بی خیال، تازه سری جدیدش میگن، صفحش تاچ نیست و گرافیکش 2gb ، من که دیشب تو مرکز کامپیوتر مشهد یک مدل hp خیلی چشم رو گرفت هم از نظر زیبایی هم اینکه از نظر مشخصات خیلی شبیه همینه قیمتش هم 3800 بود، صفحش هم تاچه. بقیش رو دیگه خودتون ببینید.
    HP Envy TouchSmart 15

فقط مطمئنید کانفیگش با لینکی که دادید یکیه؟ آخه کانفیگ لینک صفحه نمایشش fhd ئه اما من تو سایتای ایران با صفحه نمایش hd دیدم ، به نظرتون جدای از صفحه لمسی و زیبایی ge60 از نظر کارایی به صرفه تر نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

HP Envy TouchSmart 15

پیشنهاد می کنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید. ریتینگ این لپ تاپ حدود 70 هست در حالی که n550 حدود 84 ! برای مقایسه بین لپ تاپ ها نباید صرفا به قطعات نگاه کرد.
    موفق باشید
    با تشکر

8. این کاربر از saeed.zn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط مطمئنید کانفیگش با لینکی که دادید یکیه؟ آخه کانفیگ لینک صفحه نمایشش fhd ئه اما من تو سایتای ایران با صفحه نمایش hd دیدم ، به نظرتون جدای از صفحه لمسی و زیبایی ge60 از نظر کارایی به صرفه تر نیست؟
    بله، دقیقا همون چیزیه که شما اونجا تو همون لینک دیدید، من خودم حتی از نزدیک دیدم و تو دستم گرفتم، تو مجتمع کامپویتر تک 1 مشهد، بسیار باریک و سبک.
    البته سی دی رام نداره ولی در عوضش یک سی دی رام اکسترنال اورجینال خود hp هستش + ساب وافر
    لپتابی هم که معرفی کردید هم خیلی خوبه گرافیکش واقعا قویه. در کل هیچ چیزی واسه یه گیمر کم نداره.
    حدود قیمت رو دارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیشنهاد می کنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید. ریتینگ این لپ تاپ حدود 70 هست در حالی که n550 حدود 84 ! برای مقایسه بین لپ تاپ ها نباید صرفا به قطعات نگاه کرد.
    موفق باشید
    با تشکر
    بله کاملا قبول دارم، و هنوز هم منتظر n550 هستم چون جایی بیعانه دادم و قول داده که بیاره، ولی انتخاب بعدی من بعد از n550 حتما همین لپ تاب HP هستش، البته با مد نظر داشتن قیمت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

HP Envy TouchSmart 15

البته تو همون لینکی که معرفی کردم ، یک مقایسه ای با N550 هم شده ببینید بدنیست.
    توجه این لپتاب از نظر گرافیک واقعا به پای N550 نمیرسه .

The Touchsmart 15 scored 2,021 on the 3DMark11 benchmark, well ahead of the category average of 1,395 but not as strong as the AMD Radeon-powered ATIV Book 6 (2,199) or GeForce GT 750M-powered N550J (2,684).

With the resolution set to its native 1080p and effects on Ultra, "World of Warcraft" averaged 33 frames per second on the Touchsmart 15. That's playable and the same as the ATIV Book 6, but lower than the 39 fps category average. The N550J was more impressive under these settings, with a frame rate of 52 fps.
    Things got choppier when playing the more demanding "Bioshock Infinite," as the Touchsmart 15 ran the game at 26 fps on low settings and a mere 9 fps on high settings, both at 1080p. Both scores are below the category averages of 46 and 17 fps.By comparison, the N550J ran the game at 40 fps on low and 14 fps on high, while the ATIV Book 6 played the title at 34 fps on low and 13 fps on high.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله، دقیقا همون چیزیه که شما اونجا تو همون لینک دیدید، من خودم حتی از نزدیک دیدم و تو دستم گرفتم، تو مجتمع کامپویتر تک 1 مشهد، بسیار باریک و سبک.
    البته سی دی رام نداره ولی در عوضش یک سی دی رام اکسترنال اورجینال خود hp هستش + ساب وافر
    لپتابی هم که معرفی کردید هم خیلی خوبه گرافیکش واقعا قویه. در کل هیچ چیزی واسه یه گیمر کم نداره.
    حدود قیمت رو دارید؟
    ممنون از پاسخ تون. البته من بیشتر از ظاهر مدل منظورم اطمینان شما از fhd بودن مدلی بود که دیدید.
    در مورد مدل ge60هم تا جایی که من دیدم قیمتش 3590 بوده (البته این کانفیگی که من ازش صحبت می کنم کارت گرافیک GT750 داره و احتمالا با اون کانفیگی که شما مدنظرتون هست متفاوته اما کماکان با 2 گیگ ظرفیت DDR5 به نظرم گزینه معقولیه) و تنها نقطه ضعفی که من به شخصه باهاش مشکل دارم نداشتن بک لایت کیبورد و ظاهر نه چندان زیباست، اما صرف نظر از این موارد به نظرم با توجه به گارانتی معتبر و کیفیت خوب ساخت یکی از بهترین انتخاب های ممکن تو این رنجه.
    Last edited by lena13; 29-11-2013 at 19:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از پاسخ تون. البته من بیشتر از ظاهر مدل منظورم اطمینان شما از fhd بودن مدلی بود که دیدید.
    در مورد مدل ge60هم تا جایی که من دیدم قیمتش 3590 بوده (البته این کانفیگی که من ازش صحبت می کنم کارت گرافیک GT750 داره و احتمالا با اون کانفیگی که شما مدنظرتون هست متفاوته اما کماکان با 2 گیگ ظرفیت DDR5 به نظرم گزینه معقولیه) و تنها نقطه ضعفی که من به شخصه باهاش مشکل دارم نداشتن بک لایت کیبورد و ظاهر نه چندان زیباست، اما صرف نظر از این موارد به نظرم با توجه به گارانتی معتبر و کیفیت خوب ساخت یکی از بهترین انتخاب های ممکن تو این رنجه.
    بله، اون چیزی که من تو مغازه دیدم فول اچ دی بود.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •