تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 175 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من به شخص اصلا گیمر حرفه ای نیستم اما گاهی pes و evil و crisis بازی میکنم!برای همین گرافیک و رمش زیاد برام مهم نیست! همونطور که میدونید این لپ تاپ سری مالتی مدیاست پس قبول ندارم که این لپ تاپ مناسب گیم نباشه اما همونطور که دوستان گفتند نباید بیش از حد باهاش بازی کرد!!در کل قبول دارم که مناسب یک گیمر حرفه ای نیست!

2. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مطمئنید نمیشه همزمان ssd , hdd داشت؟
    Last edited by lena13; 23-08-2013 at 16:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هنوز کسی باز نکرده که ببینه فارسی هست و بک لایت داره یا نه!
    نه نمیشه!
    اگر نمیشه پس دیجی استار چه جوری زده یک ترابایت به علاوه 64 ssd!؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lena13; 23-08-2013 at 16:23.

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

والا اگه نظر منو بخواید این لپتاپ اصلا مناسب گیم نیست به سه دلیل اول اینکه باتریش جدا نمیشه که البته این خودش کم مسئله ای نیست,میدونید وقتی دارید با لپتاپی بازی میکنید دمای داخلی لپتاپ به چند درجه میرسه؟من خودم تعمیرکارم چند مورد رو به شخصه دیدم که حتی قسمتی از سخت افزار لپتاپ(کارت گرافیک و...)ذوب شده!?! دوم اینکه ضخامتش خیلی کمه(خود به خود گرم میشه) سوم اینکه منطقی باشیم این لپتاپ قیمتی حدود 4 میلیون داره آیا شما میتونید بعد از هزینه کردن 4 میلیون و خرید این لپتاپ رو کیفیت Medium بازی کنید؟ که البته تو بعضی بازی ها مثل Assassins creed و metro 2033 هم تو medium هم لگ خواهد زد اینم در نظر بگیرید که اون ارقامی که توی notebookcheck درج شده میانگین هست یعنی اون فریم مینیموم ماکسیموم داره! این در حالیه که اگه شما این 4 میلیون رو کامپیوتر خودت خرج کنی خیلی راحت میتونی تو 95% بازی ها تو رزولیشن FullHD با کیفیت ultra 125-130 FPS بگیری.

Vram هم چیزی نیست که ما بتونیم پیش بینیش کنیم یا حدس بزنیم بیشتر بستگی به موتور بازی داره
    اما در مورد اون دوستی که میگویند 1 GB Vram کافیه باید بگم که اینجا قضیه فرق میکنه.صفحه نمایش این لپتاپ FullHD هست!اتفاقا حداقل Vram که واسه دقت FullHD توصیه میشه 2GB هست!!! میدونید تو این رزولیشن اگه یک درجه Anti ALise روبالا ببرید چقدر به Vram بالایی احتیاج پیدا خواهید کرد؟یا مثلا Shadow ها
    GTA IV توی رزولیشن مانیتور من که 1024P بود توی بالاترین گرافیک 1.3 یا 1.4 GB VRam نیاز داشت حالا خودتون میتونید مقدار Vram اش رو تو رزولیشن FullHD حدس بزنید چون همونطور که میدونید دقت صفحه نمایش هم که قراره بازی باهاش اجرا بشه هم توی مقدار Vram بسیار موثر هست.یا مثلا بازی battlefield 3 توی رزولیشن فول اچدی و کیفیت ultra بالای 1400mb Vram میخواد سند حرفام هم فروم های همسایه هست میتونید یه سرچی کنید اگه بخوایید لینک هم میذارم.
    منم با نظراتتون کاملا موافقم
    Last edited by lord Asghar; 23-08-2013 at 16:26.

6. این کاربر از lord Asghar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حرفهای شما تا حدی درسته
    در مورد باطری که میگین در نمیاد بله بهتره که در بیاد اما خوب بالاخره درب پشتشم باز کنیم باطریش رو میشه عوض کرد و یه چیز لا ممکن نیست،حالا شاید بدیم گارانتی،اما در مورد اینکه وقتی باطریش در نیاد مشکل بوجود بیاره اصلا اینجوری نیست،اولا که باطری لپ تاپ رو نباید در آورد مگر مواقع خاص و درضمن وقتی لپ تاپ به برق باشه و باطری کامل شارژ بشه از مدار خارج میشه و لپ تاپ برق رو به صورت مستقیم از آداپتور میگیره،حتی تو بعضی لپ تاپ ها مثل z500 برنامه ای هست که خودتون میتونین مشخص کنین که تا چند درصد شارژ کنه و بعدش مستقیم از برق شهری بگیره این یه مساله.
    مساله دوم اینه که این که بنده گفتم رم گرافیک مهم نیست منظورم به این نبود که بی تاثیره،اما تاثیرش خیلی کم به چشم نمیاد(مخصوصا تو بازی ها)البته اینم بگم برنامه های 3D گرافیک نمیخوان پردازش (CPU) میخوان،و چون این کارت گرافیک ها باسشون 128 بیت بیشتر نیست حالا هر چقدرم که میخواد رمش بالا باشه بازم انتقال اطلاعات با سرعت بالایی انجام نمیشه،حالا شاید رزلوشن رو ببریم بالا گرافیک با رم بالاتر بهتر نشون بده،ولی به صورت کلی هر دوشون تو یه سطح قرار میگیرن.درضمن واسه بازی من یه بارم گفتم کلا بهتره با رزلوشن native مانیتور که مثلا اینجا 1920 هستش اجرا کنین و این خودش مستلزم اینه که تنظیمات رو پایین ببرین،چون رزلوشن مهمترین المان تو کیفیت یه بازی هست و بقیه گزینه ها در رده های بعد قرار میگیره.
    اما در مورد اینکه با لپ تاپ زیاد بازی کنیم،فرسوده میشه و از بین میره کاملا موافقم و برای بازی نباید سراغ لپ تاپ رفت.
    نه دیگه نمیشه که هروز بشینی قبل بازی کردن نیم ساعت باتریشو د بیاریهر روزم که نمیشه بردش گارانتی میشه؟ در ضمن همه هم نمیتونند لپتاپ رو باز و بسته کنند لپتاپ کیف مدرسه نیست که زیپشو باز کنی یه چیزی بذاری یا دوباره ورداری حتی کیفم بعد از باز و بسته شدن زیاد زیپش خراب میشه!و این حرفتونه که از مدار خارج میشه به محض فول شارژ کاملا قبول دارم.و من منکر تاثیرات باس کارت گرافیک ها نیستم ولی خوب باید یادمون باشه که کارت گرافیک باید اول اطلاعات رو تو Ramاش ذخیره کنه بعدا اونا رو پردازش کنه.
    Last edited by very pro Gamer; 23-08-2013 at 19:00.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مبارک خریداران صبور باشه . قدم نورسیده از نسل جدید مبارکه. منتظر ورود مدلهای دیگه و مارکهای دیگه هستیم. مخصوصا خودم که بدجور دنبال ge40 هستم.

قیمت خوب و منصفانه ست . حداقل برای شروع خوبه. مخصوصا که این مدل با صفحه تاچ حدود 1050 دلاره.
    البته علتش هم مشخصه! قبلا در پست اول توضیح داده بودم که معمولا نمایندگی ها در ایران ویندوز اورجینال رو حذف میکنند و مابه التفاوت اونو هم جزو سودشون حساب میکنند! یعنی 200 دلار معادل حداقل 600 هزارتومان (با قیمت فعلی دلار). بازم اشکال نداره . میگیم نوبره . اما با این قیمت دلار میتونه راحت تا 3.400 هم پائین بیاد.

چندتا سوالو جواب میدم.
    این لبتاپ فقط یه پورت برای هارد دیسک داره (مهمترین نقطه ضعفش) لذا یا باید هارد مکانیکی کند اما با ظرفیت بالا را انتخاب کنید و یا هارد جامد ssd سرعت بالا اما ظرفیت پائین رو انتخاب کنید. لذا موقع خرید باید دقت کنید که اگه هارد ssd مد نظرتونه ، از همون اول درست تصمیم بگیرید . یعنی مثلا اگر الان ssd دار موجود نیست مفهومش اینه که بعدا اگه هارد ssd رو بهش اضافه کنید هارد مکانیکی رو دستتتون باد میکنه. یعنی حدود حداقل 200 تومن ضرر!
    دوتا کانفیگ یکی با هارد یک ترا اما با سرعت 5200 دور ، و دیگری هارد 750 گیگ با سرعت 7200 دور با قیمت یکسان وجود دارند . اگه حق انتخاب داشتین حتما دومی رو انتخاب کنید.

کارت گرافیک 750 خیلی سریعه اما اینیکی با رم ddr3 هستش نه gddr5 لذا کمی کندتره.
    درکل و درحال حاضر یکی از بهترین انتخابها در بازاره. لذت تصویر فول اچدی با پنل IPS اونم به صورت تاچ اسکرین و بدنه آلومینیومی تراش خورده در تمام قسمتهای بدنه ، با کیفیت صدای تاثیر گذار نوش جون خریدارانش.
    دیجی کالا هم با گارانتی سازگار داره میفروشه.

تحریمهای ناجوانمردانه اضافی احتمالی در آینده ، تاثیری بر ورود و قیمت لبتاپ نخواهد داشت چون لبتاپ و موبایل و کالاهای مشابه طبق قانون اخیر آمریکا از تحریم خارج شده اند. تنها چیزی که میتونه تاثیر بزاره فقط قیمت خود دلاره. به نظر من نباید خیلی هم خوش خیال افت قیمت دلار باشیم. دلار تا یک سال آینده دیگه زیر 2900 نمیتونه بره. هرچقدر هم که مملکت گل و بلبل بشه و مذاکرات هسته ای درحد ماچ و بوسه و قربون صدقه رفتن.

مطلبی رو هم خدمتتون سربسته عرض کنم.
    مطمئن باشین تمام این شرکتهای داخلی سایتها و انجمنهای معتبری مثل P30WORLD رو رصد میکنند و نظر امثال شماهارو برای قیمت گذاری و وارد کردن مدلهای خاص بررسی میکنند. پس خودتونو دست کم نگیرید چون علاقه شما به این مدل ایسوس نتیجه اش همینه که اول از همه همین مدل وارد شد! با قیمتی معقول و امیدوارکننده برای آینده نزدیکتر.
    خوشحالیم که این تاپیک به کمک دوستان باعث شد بعضی ها انتخاب بهتری داشته باشند و یا در خریدشون تامل کرده و صبر کنند.

موفق باشین.

در سایت ایسوس سه نوع کانفیگ هارد بیشتر وجود نداره وssd هم جز اونها نیست
    1TB HDD 5400 RPM
    750GB HDD 7200 RPM
    750GB HDD 5400 RPM

به اطلاعاتی که این سایتها میدن اعتباری نیست و اشتباه زیاد دارند

9. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

در سایت ایسوس سه نوع کانفیگ هارد بیشتر وجود نداره وssd هم جز اونها نیست
    1TB HDD 5400 RPM
    750GB HDD 7200 RPM
    750GB HDD 5400 RPM

به اطلاعاتی که این سایتها میدن اعتباری نیست و اشتباه زیاد دارند
    حرف شما کاملا درسته و نمیشه به اطلاعات این سایتهای داخلی اطمینان کرد و پر از اشکاله. اکثرا میبینی اپراتوری که داره اطلاعاتو وارد میکنه نمیدونه ssd چی هست! احتمال زیاد دیجی استار منظورش این بوده که با دو کانفیگ هارد 64 گیگ ssd و یا هارد معمولی ارائه میکنه. علامت + صد درصد اونجا اشتباهه و باید علامت یا قرار میدادند.
    درسته که خود ایسوس فقط با هاردهای مکانیکی عرضه میکنه اما نمایندگی ها و دیلر ها بر اساس تقاضای مشتری با کانفیگ ssd هم ارائه میکنند. مثلا یک جا دیدم که کانفیگ بدون هارد رو هم ارائه میکنند و 50 دلار ارزونتره و یا کانفیگ با هارد ssd128 گیگ هم با 190 دلار بیشتر ارائه میکنند یعنی با کسر قیمت هارد مکانیکی 140 دلار بیشتر میشه. تا الان تمام مدلهای مختلف این لبتاپ دارای پورت اضافی msata نبوده اند. پس نمیشه همزمان هم ssd و هم هارد مکانیکی معمولی رو درکنار هم داشت. حتی تحقیق کردم ببینم میشه مثلا dvd رو حذف و بجاش هارد ssd اضافه کرد اما دیدم پورتشون فرق داره و نمیشه.

بله کاملا مطمئن هستیم.

درضمن موس هم داخل کارتن لبتاپ موجوده و نه سازگر و نه دیجی کالا چیزی از خودشون مایه نزاشتن و جزو لوازم اشانتیون لبتاپه که خود ایسوس داخل کارتن قرار داده.
    Last edited by parsicola; 23-08-2013 at 18:56.

11. 3 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به لطف ورود N550 مدل S550 بیشتر از 400 تومن قیمتش افت کرد
    قیمت قبل حدود 3600 قیمت جدید حدود 3160

حرف شما کاملا درسته و نمیشه به اطلاعات این سایتهای داخلی اطمینان کرد و پر از اشکاله. اکثرا میبینی اپراتوری که داره اطلاعاتو وارد میکنه نمیدونه ssd چی هست! احتمال زیاد دیجی استار منظورش این بوده که با دو کانفیگ هارد 64 گیگ ssd و یا هارد معمولی ارائه میکنه. علامت + صد درصد اونجا اشتباهه و باید علامت یا قرار میدادند.
    درسته که خود ایسوس فقط با هاردهای مکانیکی عرضه میکنه اما نمایندگی ها و دیلر ها بر اساس تقاضای مشتری با کانفیگ ssd هم ارائه میکنند. مثلا یک جا دیدم که کانفیگ بدون هارد رو هم ارائه میکنند و 50 دلار ارزونتره و یا کانفیگ با هارد ssd128 گیگ هم با 190 دلار بیشتر ارائه میکنند یعنی با کسر قیمت هارد مکانیکی 140 دلار بیشتر میشه. تا الان تمام مدلهای مختلف این لبتاپ دارای پورت اضافی msata نبوده اند. پس نمیشه همزمان هم ssd و هم هارد مکانیکی معمولی رو درکنار هم داشت. حتی تحقیق کردم ببینم میشه مثلا dvd رو حذف و بجاش هارد ssd اضافه کرد اما دیدم پورتشون فرق داره و نمیشه.
    بله کاملا مطمئن هستیم.
    درضمن موس هم داخل کارتن لبتاپ موجوده و نه سازگر و نه دیجی کالا چیزی از خودشون مایه نزاشتن و جزو لوازم اشانتیون لبتاپه که خود ایسوس داخل کارتن قرار داده.
    درسته با نبود پورت msata داشتن ssd منتفی هست
    احتمالا گذاشتن در مدلهای دیگه از این سری ارائه کنند(سیاست فروش)

13. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

بچه هائی که این لبتاپ به دستشون میرسه یادشون نره بیان و تجربه خودشونو در اختیار همه بزارن و نکات ضعف و قوتشو از نظر خودشون بگند تا دیگران هم با دید بازتری خرید کنند. من به اینکار ذکات انجمن میگم. خدا ذکات شمارو مقبول و با استیو جابز محشور بکنه. آمین

15. 4 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیروز کل مجتمع تک رو گشتم پیدا نکردمش !!! کدوم نمایندگی ؟
    پس شما کل مجتمع را نگشتی داداش اتفاقا من کلا از دوتا مغازه پرسیدم...اولین مغازه ای که پرسیدم ، داشت...اما دومیه نداشت.دیگه بقیه جاهارو نپرسیدم.
    وارد مجتمع که میشی ، اولین مغازه دست راست... نمایندگی ایسوسه و تقریبا تمام لپ تاپ های ایسوسی که تو بازار موجود باشند را داره.

17. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •