والا اگه نظر منو بخواید این لپتاپ اصلا مناسب گیم نیست به سه دلیل اول اینکه باتریش جدا نمیشه که البته این خودش کم مسئله ای نیست,میدونید وقتی دارید با لپتاپی بازی میکنید دمای داخلی لپتاپ به چند درجه میرسه؟من خودم تعمیرکارم چند مورد رو به شخصه دیدم که حتی قسمتی از سخت افزار لپتاپ(کارت گرافیک و...)ذوب شده!?! دوم اینکه ضخامتش خیلی کمه(خود به خود گرم میشه) سوم اینکه منطقی باشیم این لپتاپ قیمتی حدود 4 میلیون داره آیا شما میتونید بعد از هزینه کردن 4 میلیون و خرید این لپتاپ رو کیفیت Medium بازی کنید؟

که البته تو بعضی بازی ها مثل Assassins creed و metro 2033 هم تو medium هم لگ خواهد زد اینم در نظر بگیرید که اون ارقامی که توی notebookcheck درج شده میانگین هست یعنی اون فریم مینیموم ماکسیموم داره! این در حالیه که اگه شما این 4 میلیون رو کامپیوتر خودت خرج کنی خیلی راحت میتونی تو 95% بازی ها تو رزولیشن FullHD با کیفیت ultra 125-130 FPS بگیری.
Vram هم چیزی نیست که ما بتونیم پیش بینیش کنیم یا حدس بزنیم بیشتر بستگی به موتور بازی داره
اما در مورد اون دوستی که میگویند 1 GB Vram کافیه باید بگم که اینجا قضیه فرق میکنه.صفحه نمایش این لپتاپ FullHD هست!اتفاقا حداقل Vram که واسه دقت FullHD توصیه میشه 2GB هست!!! میدونید تو این رزولیشن اگه یک درجه Anti ALise روبالا ببرید چقدر به Vram بالایی احتیاج پیدا خواهید کرد؟یا مثلا Shadow ها
GTA IV توی رزولیشن مانیتور من که 1024P بود توی بالاترین گرافیک 1.3 یا 1.4 GB VRam نیاز داشت

حالا خودتون میتونید مقدار Vram اش رو تو رزولیشن FullHD حدس بزنید چون همونطور که میدونید دقت صفحه نمایش هم که قراره بازی باهاش اجرا بشه هم توی مقدار Vram بسیار موثر هست.یا مثلا بازی battlefield 3 توی رزولیشن فول اچدی و کیفیت ultra بالای 1400mb Vram میخواد سند حرفام هم فروم های همسایه هست میتونید یه سرچی کنید اگه بخوایید لینک هم میذارم.