تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 68 از 218 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه خداداد عزیزی: کی‌روش اگر در فوتبال خدا هم باشد من طرف قلعه‌نویی هستم

سایت گل ـ صحبت‌های کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران برعلیه دو تن از مربیان موفق لیگ شاید به جرات بحث روز فوتبال ما باشد. در همین رابطه با خداداد عزیزی یکی از اسطوره‌های فوتبالمان و کسی که شاید یک جام جهانی را مدیون او هستیم، صحبت کردیم. خداداد که از حرف‌های کی‌روش متعجب شده بود مثل همیشه رک و بی‌پرده حرف‌هایش را می‌زند. مصاحبه جنجالی و بحث‌برانگیز خداداد عزیزی بازیکن سابق تیم ملی و اف‌ث کلن آلمان با خبرنگار سایت گل قطعا می‌تواند اتفاقات تازه‌ای را رقم بزند.

عزیزی در این رابطه می‌گوید:« کی‌روش صحبت از قانون می‌کند ما که نه خوانده‌ایم و نه شنیده‌ایم، مگر ایشان چه قانونی دارد که گفته است قانون را من نوشته‌ام، شاید قانون یک ... قانون دو ... قانون کی‌روش من با صدای بلند می‌گویم اگر کی‌روش در فوتبال دنیا خدا هم باشد من طرف قلعه‌نویی هستم. برای حرف‌هایم دلیل دارم، امثال قلعه‌نویی و دایی برای فوتبال ایران زحمت کشیده‌اند. امثال کی‌روش می‌آیند و می‌روند، امیر قلعه‌نویی در درجه اول ایرانی است و در درجه دوم پیشکسوت فوتبال ایران است. امیر یکی از موفق‌ترین مربیان تاریخ فوتبال ایران بوده است و حتی دشمنان او هم این را می‌دانند. من متاسفم برای کسانی که قلعه‌نویی را ول کرده‌اند و چسبیده‌اند به کی‌روش.»

خداداد عزیزی صحبت‌های جنجالی‌اش را ادامه می‌دهد و می‌گوید:« کی‌روش در حدود 7 تا 10 میلیارد تومان پول گرفته است تا تیم را به جام جهانی ببرد اگر نمی‌برد جای تعجب داشت، اگر قرار بود تیم را به جام جهانی نبرد به من 100هزارتومان می‌دادند و من هم تیم را اوت می‌کردم. اینقدر افسار را به دست کی‌روش سپرده‌اند که خودش را همه کاره فوتبال می‌داند. البته مقصر فدراسیونی‌ها هستند که بعضا فوتبالی نیستند. کی‌روش در حقوق کارمندان فدراسیون هم دخالت می‌کند و آشپز و آبدارچی فدراسیون را هم او تعیین می‌کند. در ضمن آقای کی‌روش یادت باشد تو تیم ملی کشور من که همه می‌دانند سرم را هم برای ایران عزیز می‌دهم پس از آنکه در تاکتیک‌ات تغییر روش دادی و لیگی فوتبال بازی کردی با بازیکن‌های استقلال و افکار استقلالی به جام جهانی رفتید، دست‌تان هم درد نکند. اما اینکه خودت را همه کاره فوتبال بدانی درست نیست، آقای کی‌روش مردم ایران فهیم و باهوش هستند و همه چیز را تشخیص می‌دهند تو کارت را انجام داده‌ای پس دیگر با این افکار منفی و ستیزه‌جویی خرابش نکن.»

خداداد عزیزی همچنین در پایان افزود:« هیچ انسانی در زندگی‌اش کامل نیست و من هم ضعف‌هایی دارم اما اسم من خداداد است و یاد گرفته‌ام همیشه با خدا پیش بروم. من همیشه حقیقت را می‌گویم و با صداقت زندگی کردم اگر چه می‌دانم به مذاق خیلی‌ها خوش نمی‌آید.»
    Last edited by XENON24; 03-02-2014 at 15:42.

2. 10 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعنوان مثال گفتم ليگشونو تعطيل كردن. ليگ قهرمانان آسيا بدون لژيونر خيلي كمتر از تعطيلي ليگه. يعني اونها حتي ليگ شونو تعطيل كردن.
    تعطيلي ليگ و شركت كردن توي آسيا دو مقوله جدا از هم هست. كمتره و بيشتره نداره. شركت توي آسيا بدون ملي پوشان، ظلم به چند باشگاه خاص هست در حالي كه تعطيلي ليگ(كه يك عمل غير حرفه ايي محسوب ميشه) شرايط يكساني براي همه باشگاهها بوجود مياره.(فراموش نشه اينجا بحث سر منافع باشگاهها هست)
    در ضمن ژاپن و كره ليگشون رو تعطيل نكردن بلكه اونا بازيهاشون از حالا شروع ميشه و تا اوايل خرداد هم ادامه داره. اون مثال ليگ كره توي 2001 هم كه ميگين، ما بايد استنادمون به اين باشه كه اكثريت چه چيزي رو مبنا قرار ميدن نه اينكه مبناي استدلالمون تعطيلي ليگ يك كشور 15 سال قبل باشه.

زياده خواهي كي روش يعني چي؟ مگه براي شخص خودش ميخواد؟ تيم مليه بابا جان!
    بله اتفاقا برا شخص خودش ميخواد، اون دلش برا ما نسوخته، يادتون نيست اون روزي كه ول كرد رفت و گفت تا پولم رو نگيرم نگيرم يك لحظه هم نميام. (در شرايطي كه به دليل تحريم امكان واريز پول به حساب شخصي اون توي خارج فراهم نبود) اما حالا شده جنگيدن برا خوشحالي دل 80 ميلون!

فرافكني چيه؟ نه خير بحث اينجا فقط همراهي ملي پوشها با باشگاهشون در جام باشگاهها نيست. لازم هم نيست كسي مستقيماً به موردي اشاره كنه و درموردش بحث بشه. طوري صحبت شد كه انگار كي روش كاري نكرده و تيم به جام جهاني رفته. من هم قلعه نويي را بعنوان بهترين مربي حال حاضر ايران با كي روش مقايسه كردم.
    بحث اصلي سر شركت تيمها بدون ملي پوشان توي آسياست. اما عده بحث هاي حاشيه ايي رو وسط ميكشن مثل مقايسه قلعه نوعيي و كيروش و . . . اين اسمش فرافكنيه

متأسفانه اكثر نظرات دوستان همچنان بر پايه تعصب به باشگاهشون هستش. اگر نميدونين بدونين كه حاصل كار باشگاهها در تيم ملي نمود پيدا ميكنه و اگر تيم ملي قوي نداشته باشيم هيچ افتخاري از باشگاهها نميتونه جاي موفقيت تيم ملي رو بگيره
    تيم ملي قوي از دل باشگاههاي قوي بيرون مياد . اگه باشگاههاي قوي و ليگ درست و حسابي نداشته باشيم تيم ملي قوي هم نخواهيم داشت. اين اهميت باشگاهها رو ميرسونه، نه برتري تيم ملي بر باشگاهها و اولويت و اين حرفا......

4. 6 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

تعطيلي ليگ و شركت كردن توي آسيا دو مقوله جدا از هم هست. كمتره و بيشتره نداره. شركت توي آسيا بدون ملي پوشان، ظلم به چند باشگاه خاص هست در حالي كه تعطيلي ليگ(كه يك عمل غير حرفه ايي محسوب ميشه) شرايط يكساني براي همه باشگاهها بوجود مياره.(فراموش نشه اينجا بحث سر منافع باشگاهها هست)
    در ضمن ژاپن و كره ليگشون رو تعطيل نكردن بلكه اونا بازيهاشون از حالا شروع ميشه و تا اوايل خرداد هم ادامه داره. اون مثال ليگ كره توي 2001 هم كه ميگين، ما بايد استنادمون به اين باشه كه اكثريت چه چيزي رو مبنا قرار ميدن نه اينكه مبناي استدلالمون تعطيلي ليگ يك كشور 15 سال قبل باشه.

بله اتفاقا برا شخص خودش ميخواد، اون دلش برا ما نسوخته، يادتون نيست اون روزي كه ول كرد رفت و گفت تا پولم رو نگيرم نگيرم يك لحظه هم نميام. (در شرايطي كه به دليل تحريم امكان واريز پول به حساب شخصي اون توي خارج فراهم نبود) اما حالا شده جنگيدن برا خوشحالي دل 80 ميلون!

بحث اصلي سر شركت تيمها بدون ملي پوشان توي آسياست. اما عده بحث هاي حاشيه ايي رو وسط ميكشن مثل مقايسه قلعه نوعيي و كيروش و . . . اين اسمش فرافكنيه

تيم ملي قوي از دل باشگاههاي قوي بيرون مياد . اگه باشگاههاي قوي و ليگ درست و حسابي نداشته باشيم تيم ملي قوي هم نخواهيم داشت. اين اهميت باشگاهها رو ميرسونه، نه برتري تيم ملي بر باشگاهها و اولويت و اين حرفا......
    حرفي ندارم!

6. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کی‌روش در حدود 7 تا 10 میلیارد تومان پول گرفته است تا تیم را به جام جهانی ببرد اگر نمی‌برد جای تعجب داشت، اگر قرار بود تیم را به جام جهانی نبرد به من 100هزارتومان می‌دادند و من هم تیم را اوت می‌کردم.
    10 ميليارد در سه سال ميشه 3 ميليون دلار و اين هم براي مربي با سطح كي روش رقم معموليه. اين حرفو از عابديني هم شنيدم.
    دليلي نداره وضعيت اسفبار اقتصادي و كاهش شديد ارزش پول ملي را چماق كنيم بزنيم تو سر كي روش.

8. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اقابزارید بریم جام جهانی بعداین حرف هاروبزنید والادیگه نمیدونم پشت سردلبوسکه که اون همه بازیکن ستاره داره اصلادرباره پولش صحبت نمی کنن دیگه 10میلیارد وقشنگ هفته هفته میگیره اونوقت یه سرمربی خوب اورده اید 10میلیارد دلارپولیه این همه سرمربی های قبلی تیم ملی بیشتراازاین هم گرفتن خوردن بوردن نتونستن به جام جهانی برن اونوقت همروتوسرکیروش خراب میکنید میگیداله بله اعصاب برامون نذاشتن صعودمیکنیم میگید کیروش خوبه حالا هم که دیگه اقابده شده ازسرتیم ملی هم زیاده هرچی پول خرج کنی بازم همونه دلبوسکه روهم بیارن تیم ملی با3تاشکست ازجام جهانی برمیگرده مورینیوروهم بدن تیم ملی همونه فردا بخاطر جام باشگاه اسیا بهش اردنگی میزنن بره کشورش

10. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

مصاحبه خداداد عزیزی: کی‌روش اگر در فوتبال خدا هم باشد من طرف قلعه‌نویی هستم

عزيزي در اين رابطه مي‌گويد:« کي‌روش صحبت از قانون مي‌کند ما که نه خوانده‌ايم و نه شنيده‌ايم، مگر ايشان چه قانوني دارد که گفته است قانون را من نوشته‌ام، شايد قانون يک ... قانون دو ... قانون کي‌روش من با صداي بلند مي‌گويم اگر کي‌روش در فوتبال دنيا خدا هم باشد من طرف قلعه‌نويي هستم. براي حرف‌هايم دليل دارم، امثال قلعه‌نويي و دايي براي فوتبال ايران زحمت کشيده‌اند. امثال کي‌روش مي‌آيند و مي‌روند، امير قلعه‌نويي در درجه اول ايراني است و در درجه دوم پيشکسوت فوتبال ايران است. امير يکي از موفق‌ترين مربيان تاريخ فوتبال ايران بوده است و حتي دشمنان او هم اين را مي‌دانند. من متاسفم براي کساني که قلعه‌نويي را ول کرده‌اند و چسبيده‌اند به کي‌روش.»

خداداد عزيزي صحبت‌هاي جنجالي‌اش را ادامه مي‌دهد و مي‌گويد:« کي‌روش در حدود 7 تا 10 ميليارد تومان پول گرفته است تا تيم را به جام جهاني ببرد اگر نمي‌برد جاي تعجب داشت، اگر قرار بود تيم را به جام جهاني نبرد به من 100هزارتومان مي‌دادند و من هم تيم را اوت مي‌کردم. اينقدر افسار را به دست کي‌روش سپرده‌اند که خودش را همه کاره فوتبال مي‌داند. البته مقصر فدراسيوني‌ها هستند که بعضا فوتبالي نيستند. کي‌روش در حقوق کارمندان فدراسيون هم دخالت مي‌کند و آشپز و آبدارچي فدراسيون را هم او تعيين مي‌کند. در ضمن آقاي کي‌روش يادت باشد تو تيم ملي کشور من که همه مي‌دانند سرم را هم براي ايران عزيز مي‌دهم پس از آنکه در تاکتيک‌ات تغيير روش دادي و ليگي فوتبال بازي کردي با بازيکن‌هاي استقلال و افکار استقلالي به جام جهاني رفتيد، دست‌تان هم درد نکند. اما اينکه خودت را همه کاره فوتبال بداني درست نيست، آقاي کي‌روش مردم ايران فهيم و باهوش هستند و همه چيز را تشخيص مي‌دهند تو کارت را انجام داده‌اي پس ديگر با اين افکار منفي و ستيزه‌جويي خرابش نکن.»

خداداد عزیز کیه ؟ این چرت و پرتا چیه خداداد میگه ؟ اصلا کل فساد و تبانی فوتبال ایران سر خداداده اون یه سالیم که با گلش رفتیم جام جهانی و اون همه زحمت ملیش بخوره تو سرش چرا پشت سر کیروش داره اینجوری میگه ؟فقط کیروشششش نذار داداش اینجور مصاحبه ها رو نذار کفره !

دم خداداد گرم که یه سری حرفا رو زد که اگه ما بزنیم میشه نظر تعصبی و ... البته الانم نظر خداداد تعصبی هست و هیچی حالیش نیست از نظر بعضیابا بازیکن های استقلال و افکار استقلالی به جام جهانی رفتیایول خداداد

12. 7 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ای که بگم خدا AFC و فدراسیون رو چه کار کنه که ملت رو به جون هم انداخته

هم تیم ملی هم باشگاه ها دارن چوب برنامه ریزی های غلط این دو سازمان رو میخورن . اگه کمی تاریخ لیگ خودمون درست حسابی تر بود یا جام باشگاه ها زودتر برگذار میشد این اتفاقات نمیفتاد .
    از اونطرف اگه تا حالا بازی تدارکاتی برگذار میکردیم دیگه اینقدر کی روش نگران اماده سازی تیم ملی نبود و میتونست تیم رو بعد از همون جام باشگاه ها اماده کنه .

الان AFC و فدراسیون مثل اینه که تفنگ مدیریتشون رو برداشتن و طرف فوتبال ایران نشونه رفتن حالا هی تیم ملی باشگاه ها رو هل میده هی باشگاه ها تیم ملی رو هل میدن که تیر به اون یکی بخوره .
    حالا این وسط باید یکی کشته بشه . این تیر باید به کی بخوره ؟ طرفدارها که میگن تیر باید به تیم ملی بخوره نه باشگاهشون . کاملا منطقیه

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کي‌روش: با 14روز تمرين، توريست خواهيم بود

کاسه صبر سرمربی تیم ملی لبریز شد
    آنهایی که فکر می کنند اردوی 14 روزه کافی است یا دیوانه اند یا در دیزنی لند زندگی می کنند

رسانه‌هاي پرتغالي امروز به اختلاف ميان کارلوس کي‌روش و کفاشيان بر سر اردوها و بازي‌هاي تدارکاتي مناسب براي تيم ملي به منظور حضور در جام‌جهاني پرداختند و بار ديگر بر احتمال بازگشت وي به آفريقاي جنوبي تأکيد کردند.

در گزارش اين رسانه‌ها آمده است: کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و يکي از سه مربي پرتغالي که در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل حاضر خواهد شد، با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي براي هدايت تيم ملي فوتبال اين کشور پس از جام‌جهاني به توافق رسيده است.

کي‌روش اعلام کرده که اين صحبت‌ها شايعه هستند اما يک منبع آگاه در فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي تأييد کرده است که توافق با اين سرمربي صورت گرفته و کي‌روش بار ديگر سرمربي آفريقاي جنوبي مي‌شود اما قرارداد هنوز به امضا نرسيده است و از آنجايي که کي‌روش از تمايلش به پايان همکاري با ايران صحبت کرده، اين قرارداد در جولاي عملي خواهد شد.

سرمربي پرتغالي که ايران را به جمع کشورهاي حاضر در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل رساند، از سال 2000 تا 2002 هدايت آفريقاي جنوبي را بر عهده داشت.

کي‌روش در حال حاضر با رئيس فدراسيون فوتبال ايران اختلافاتي بر سر تدارکات و آماده‌سازي براي رقابت‌هاي برزيل دارد.

نارضايتي از صحبت‌هاي کي‌روش در گفت‌و‌گو با خبرگزاري DPA مشهود است. وي در اين باره گفت: نمي‌توانيد تصور کنيد که ايران با 14 روز آماده‌سازي به جام‌جهاني برسد. دو دليل براي آنهايي که اينگونه فکر مي‌کنند، وجود دارد: يا ديوانه هستند يا در ديسني‌لند زندگي مي‌کنند. قوانين فيفا که 14 روز آماده‌سازي را براي حضور در جام‌جهاني لازم مي‌داند براي تيم‌هايي مثل اسپانيا، انگليس، برزيل يا آرژانتين است.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران همچنين ادامه داد: اگر امکان اين را داشته باشيم که برنامه خاصي براي آماده‌سازي تيم ملي بريزيم، با واقعيت ايران هماهنگ شويم، مي‌توانيم روياي صعود به دور دوم را داشته باشيم.

کي‌روش خاطرنشان کرد: اين بر عهده رئيس فدراسيون است که اگر ما زير اين قوانين فيفا خوابمان ببرد، سفر به جام‌جهاني تنها يک سفر توريستي خواهد بود.

ايران در گروه F رقابت‌هاي جام‌جهاني با تيم‌هاي آرژانتين، بوسني و نيجريه هم‌گروه است.

فدراسيون آفريقاي‌جنوبي:‌با کي‌روش مذاکره نکرديم

رئيس فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي مذاکره با سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران را رد کرد.
    دني جوردان روز گذشته اعلام کرد که فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي صحبتي با کارلوس کي‌روش در خصوص سرمربيگري تيم ملي آفريقاي جنوبي نداشته است.

جوردان بر اين باور است که گزارش‌هايي که اعلام کرده‌اند کي‌روش جانشين ايگسوند به عنوان سرمربي تيم ملي آفريقاي جنوبي مي‌شود، خام هستند.

وي اعلام کرد که فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي در نظر دارد با ايگسوند جلسه‌اي داشته باشد تا در خصوص حذف زودهنگام آفريقاي جنوبي از جام ملت‌هاي آفريقا صحبت کند. بر اساس صحبت‌هاي جوردان، ايگسوند، سرمربي تيم باقي مي‌ماند.

وي اظهار داشت: کارلوس کي‌روش براي حمايت از موزامبيک به تماشاي اين مسابقات آمده بود، زيرا او متولد موزامبيک است. با هيچ پيشنهاد کاري به کي‌روش نداده‌ايم و او بر روي تيم خودش تمرکز کرده است.

جوردان اعلام کرد که در روزهاي آينده با ايگسوند جلسه خواهد داشت و گفت: صريحا اعلام کرديم که هنوز هيچ گزارشي در اين خصوص دريافت نکرده‌ايم. مي‌خواهيم با ايگسوند ملاقات کنيم. او به اينجا مي‌آيد و با ما ادامه مي‌دهد. اين اتفاق هنوز رخ نداده است.

+

معلومه این شایعات از کجا نشعت میگیره
    Last edited by Gregar; 04-02-2014 at 11:51.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت :

نبي: کي‎روش تا 2015 سرمربي ايران است
    شماره خبر : 89710
    دبير كل فدراسيون فوتبال با رد شايعات توافق "کارلوس کي‎روش" با تيم ملي آفريقاي جنوبي، گفت اين مربي تا سال 2015 هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت.
    رسانه‎هاي خبري طي چند روز گذشته از توافق سرمربي تيم ملي ايران براي هدايت آفريقاي جنوبي پس از رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل خبر داده اند.

مهدي محمد نبي در پاسخ به اين سوال که ممكن است با کي‌روش در جام جهاني نباشيم گفت: كي‌روش تا پايان رقابتهاي آسيايي 2015حتما با تيم ايران خواهند ماند.

دبيرکل فدراسيون فوتبال با بيان اين مطلب به شبکه جام جم گفت: در آخرين جلسه با كفاشيان و كي‎روش تصميم گرفتيم كه هر سه اردو برگزار شود. اردوي آفريقاي جنوبي هم برگزار خواهد شد و تمام تلاشمان را خواهيم كرد تا جواد نكونام، مجتبي جباري و پژمان منتظري را هم در اين اردو داشته باشيم.
    دبير كل فدراسيون فوتبال ايران در مورد حامي مالي تيم ملي هم گفت: قراداد با اسپانسر قبلي در حال لغو شدن هست. كميته بازاريابي هم موارد مختلفي را در دست بررسي دارد و در حال جمع بندي هستيم.

============================================

چه خبره؟ فكر كنم به نفع كي روش كودتا شده

17. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

توافق اولیه کروش و فدراسیون فوتبال برای تمدید قرارداد

ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کروش و فدراسیون فوتبال ایران برای تمدید قرارداد همکاری به توافق اولیه دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حالی که اخباری در مورد توافق کارلوس کروش با تیم ملی آفریقای جنوبی منتشر شده بود، صبح امروز کروش با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران جلسه‌ای برای ادامه همکاری برگزار کرد. سایت فدراسیون فوتبال در مورد این جلسه نوشته: «صبح امروز در نشست مشترک بین رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی ، توافق اولیه برای ادامه همکاری حاصل شد. در نشست مشترک صبح امروز بین علی کفاشیان و کارلوس کروش، دو طرف نقطه نظراتشان را در زمینه های مختلف مطرح و برای ادامه همکاری‌ها اعلام آمادگی کردند.» سایت فدراسیون وعده داده که جزئیات بیشتر در این مورد را منتشر خواهد کرد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •