دقیقا مشکل همینه که اصلا توپ به ممد نوری نمیرسه که بخواد بازیسازی کنه
دستور تیم اینه که توپ به کناره ها ببره و سانتر کنه
تا زمانی که تیم به این صورت بازی کنه نتیجه نمیگیره
دقیقا مشکل همینه که اصلا توپ به ممد نوری نمیرسه که بخواد بازیسازی کنه
دستور تیم اینه که توپ به کناره ها ببره و سانتر کنه
تا زمانی که تیم به این صورت بازی کنه نتیجه نمیگیره
با اینکه به تیم و تاکتیک دایی انتقاد زیاد دارم ولی دیگه اونجوری نیست که بگیم خیلی افتضاحیم و بقیه تیم ها یه سر و گردن از ما بهترن!
مثلا همین نفت که بالای ماست واقعا تیمش بهتر بازی میکرد؟ فقط 15 دقیقه اول بهتر بودن بعدش بازی متعادل شد و نیمه دوم هم که بازی دست پرسپولیس بود هرچند که موقعیت زیاد نداشتیم. اون گل هم شاهکار ماهینی بود!
تیم با توجه به نبودن حقیقی و صادقیان بد بازی نکرد
وای چه حالی کردم با تیکه علیفر با هافبک ها که گفت پرسپولیس با این هافبک های متوسطی که داره بد بازی نمیکنه. یعنی گند زد به هافبک هامون که ادعای تیم ملی هم دارن
نوری واقعا هیچکاری نمیکنه. نه بازی سازی میکنه و نه دوندگی و جنگندگی داره. علنا با 10 نفر بازی میکنیم
امیدوارم دایی همونجوری که رضایی و نوروزی رو کمتر بازی داد یه همچین تصمیمی هم درباره نوری بگیره و چند هفته ای فیکس نذارتش تا یکم به خودش بیاد
دو باخت از شش بازی فکر نمیکنم نشون از برتری خط دفاعیمون باشه.هرچند با حداقل گل خورده باشه.این تیم کاملا مشخصه خوب تمرین نمیکنه.تمام خطوط مشکل هماهنگی با یکدیگه دارن،هیچ کدوم از بازیکنان اصل حمایت از بازیکن صاحب توپ رو انجام نمیدن،فاصله نقاط وقتی تیم داره حمله میکنه با آخرین فرد دفاعیمون به اندازه فاصله بین من و شماست.دوتا دفاع راست و چپمون که باید در حداقل اکثر حمله ها شرکت کنن بعد سه تا نفوذ باید با خواهش و التماس برگردن عقب. تمام بازیکنان بغیر از چندتا به نظرم مستعدترین بازیکنای هستن که سردار جذب کرده و چون زودتر از همه تیمها شروع به تمرینات کرده بودن باید تا الان حداقل 60درصد تواناییهاشونو تا الان نشون میدادن این بازیکنان توانایی بازی در هر سیستمی رو دارن. اگه خلعتبری هم بیاد مطمئن باشید مث صادقیان بعد چندتا بازی با این سیستم کاملا به یه بازیکن معمولی تبدیل میشه.این تیم در حال حاضر هیچ مشکلی از نظر بدنی نداره ولی تا دلتون بخاد از نظر تاکتیکی ایراد داره و این مشکل رو باید تو فقط در تمرینات حل کرد.کاش آقای دایی بیشتر از همیشه و همه از مشاوره های باقری استفاده کنه و بیشتر ازش مشاوره بگیره مطمئنم اگه بخاد با همین روش ادامه بده به مشکل برمیخوریم.
بین هر بازی یه تدارکاتی هم بازی میکنن؟؟؟
این هفته با سیاه جامگان مشهد بازی کردن هفته پیشم فکر کنم با یه تیم دیگه بازی کردن...
خب من توی این فصل نشده بود بازیها رو درست حسابی ببینم، این بازی رو هم کامل کامل ندیدم اما خب تقریبا دیدم
به نظرم تیم بد بازی نمیکنه
مشکل اینه که کامل بازی نمیکنه
ینی چی؟ یعنی ما عالی دفاع میکنیم، عالی توپ رو به هافبک میرسونیم،
اما از اونجا یهو انگار زمین خالیه؟!؟!؟!
بعد حالا توپ به هزار ضرب و زور میرسه به خط حمله، موقعیت ایجاد میشه که سانتر بشه،
اگر خدا کمک کنه و سانتر خوبی هم بشه (که نمیشه!!)
یا بازیکنها خوب جا گیری نکردن،
یا از توپی که میاد خوب استفاده نمیکنن...
متاسفانه مهاجمان باهوشی نداریم
توی 15 دقیقه آخر بازی چند موقعیت خیلی خیلی خوب داشتیم که یه مهاجم باهوش خیلی خیلی راحت گلشون میکرد
در کل من از بازی تیم راضی بودم. اگر دقیقه آخر هم اون گل رو روی بدشانسی نمیخوردیم میشد گفت تیم خوب بازی کرده
واسه ما برعکسش همیشه صادقه. توی بهترین موقعیتها با بدشانسی گل نمیزنیم
و توی باد آورده ترین موقعیتها بد شانسی میاریم و گل میخوری
Last edited by kasra_khan2003; 25-08-2013 at 07:39. دليل: کنایه به تیم استقلال - لیگ رو با گل های شانسی نمیشه برد!
هر چه از بازی های لیگ برتری می گذرد، پرسپولیسی ها بیشتر باورشان می شود که نتوانسته اند در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبی داشته باشند و آنها در قسمت های مختلف زمین با مشکلاتي مواجه هستند.
جام ورزشی، سرخ ها بسیار امیدوار هستند که با اضافه شدن محمدرضا خلتعبری بخشی از مشکلات آنها در زمین بازی برطرف شود اما پرسپولیسی ها خوب می دانند که این بازیکن هم به تنهایی نمی تواند باری از دوش این تیم بردارد و آنها حداقل به 2 و 3 بازیکن خوب و خلاق نیاز دارند.
یکی از نفراتی که پرسپولیسی ها نیم نگاهی به جذبش دارند مسعود شجاعی است که این روزها با یک تیم دسته سومی اسپانیا تمرین می کند تا شاید در آینده ای نزدیک بتواند تیمی در این کشور برای خودش دست و پا کند.
سرخ ها منتظرند که ابتدا پیوستن خلتعبری را به تیم خود قطعیت بخشند و سپس پیشنهاد خود را برای شجاعی ارسال کنند، البته اگر تا آن روز مسعود شجاعی پیشنهادی از تیم های اسپانیایی نداشته باشد.
+ قــرمز دلان نظرتون راجع به مسعود چیه؟
خداییش اگه هر بازیکن خوبی هم بیاد دایی نشون داده مربی خوبی نیست. به نظر من دایی تو مدیریت فوتبال بهتره تا مربی گری. ساده ترین چیزهایی که من تشخیص میدم که مثلا فلان جای تیم مشکل داره یا فلان تعویض باعث چه حالتی تو بازی میشه رو ایشون تشخیص نمیده. من نمیگم خیلی میدونم ولی فاصله خطوط انقدر افتضاحه که اصلا شبیه تیم نیست. دفاع زیرش میزنه و اصلا به فکر دادن توپ به هافبک ها نیست چه برسه که بخوان از دفاع بازی رو شروع کنن. بقیشم که ولش کن امسالم هیچی....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
هر هفته متاسفانه تیتر میزنن خبرگزاریها که : تمرین ویژه دایی با مهاجمین !! حالا کی باید ببینیم ثمره این ویژه گریشو خدا میدونه!!
اینکه نفت رو ببریم زیر ذره بین که با بالاتر بودن از ما ولی دوزار بازی خوب نمیکنن : بهتره ریز بشیم توی نفرات ترکیب دو تیم و نیمکت !
خدایی علیفر هم با چمدانی از تجربه گزارشگریش !! حق داره که به سخره بگیره انتخابهای تیم رو توی هافبک ! تیمهای دیگه ستاره زیاد ندارن ولی دارن بهتر از ما بازی میکنن و اکثر بازی میشه فهمید لااقل یه چیزی با اون تیمها کار شده : نمونش فولاد !! بازیای این فصل ما تا به اینجا ( فارق از اینکه این جا ایرانه و لیگ ایران ایرانی بازی میکنه و زیاد نباید به تاکتیک دل ببندیم ) برنامه خاصی از تیم ندیدیم . یعنی معلوم نیست ما توی یه بازی دنبال بردیم یا باختیم یا مساوی !! اصولا توی دوران سرمربیگری دایی توی تیمهایی که داشته نشون داده طراوت تافته جدا بافته از تیمشه . تا نیم فصل بمونیم و ببینیم که نتیجه این بازی کسل و بی برنامه تیم چه میشه .
ما برخلاف سالیان قبل تیم رو زودتر بستیم و دوران خوبی رو توی بدنسازی گذروندیم ( به گفته سرمربی باشگاه ) ولی چیزی که پیداست انگاری توی لیگ ایران فاکتورهای دیگه ای ( جدا از بحث خنده دار و غیر منطقی توپ آل اشپورت ) دخیله چون تیمهایی دارن تیجه میگیرن که از ما دیرتر تیم بستن . بازیکن ستاره آنچنانی نگرفتن ! حتی بدنسازیشون به نصف ماههای ما نمیرسید.
قبل فصل گفتند و کر شدیم از گفته هاشون که تیم برای قهرمانی بسته شده . با شروع فصل سردار گفت من امسال از دایی جام نمیخوام . اگه این تناقشات ادامه پیدا کنه خود این دو نفر میدونن چه فصل سختی رو پیش رو دارن . هوادار آسیا رو باز از دست بده با چنتا لژیونر خط داده شده هم نمیشه دهنشون رو بست ! انشاا... که نگرش دایی و سردار نسبت به تیم تغییر بکنه . تا اینجا نوع بازی کردن بازیکنا و تیم بسته شده دایی نشون داده که باز هم تیم نصفه و نیمه رفته به مسابقات و با همین اوضاع سه اله دیگه که قرارداد دایی تموم میشه نشونی از یه قهرمانی و آسیایی شدن نمیشه پیدا کرد ! زمان داره از دست میره و متاسفانه آقایون موندن و طبق معمول مظلوم نمایی و مصاحبه های جنجالی و ...
بازی دیروز هم بار فنی ای نداشت برای حرف زدن و نمره دادن به بازیکنا !
عملکرد دفاع رو بر اساس باخت نمیسنجن بر اساس آمار گل خورده و تعداد موقعیتهایی که به حریف میده میسنجن
و پرسپولیس هم از نظر آمار هم از نظر شکل دفاع کردن بهترین دفاع لیگ تا حالا بوده
توی تحلیلامون نباید صفر و صدی عمل کنیم درسته که باختیم و در خط میانی و حمله اصلا خوب عمل نکردیم اما نباید بعد از باخت همه چیز رو سیاه دید و حتی نکات مثبت رو هم زیر سوال برد
ما توی دفاع در برابر یکی از حمله های خوب لیگ مثل چند بازی قبل خوب عمل کردیم و این دیگه چیزی نیست که بشه زیر سوالش برد
گل رو هم مشخصا روی یک اشتباه فردی خوردیم کافی بود ماهینی یه تکل بزنه که منجر به خطا یا دفع توپ بشه
به نظر من که شایعه هستش و من از شایعه بودنش بیشتر استقبال میکنم با اضافه شدن خلعتبری و وجود صادقیان عالیشاه رضایی نوروزی علی عسگر اصلا نیازی به مهاجم و بازیکن گوش نداریم
با پولی که میخوان به شجاعی بدن برن یه هافبک خوب و پاسور خارجی بیارن
خرید مسعود شجاعی که خریت محضه. همین که تو تیم ملی تحملش میکنیم کافیه
در ضمن چیزی که تو پرسپولیس زیاده ور رفتن با توپه،دیگه مسعود شجاعی هم بخواد بیاد نور علی نور میشه
تیم یه بازیکنی میخواد که ساده و موثر بازی کنه و هی دور خودش نچرخه
-------------------------------------------
یه چیزی که چند ساله تو فوتبال ایران زیاد شده اینه که یه سری ها هستن که با هیچ مربی موافق نیستن و هرکی بیادو میکوبن
نمونش تو پرسپولیس : استیلی بود میگفتن این تجربه نداره و تا حالا مربی نبوده. دنیزلی میومد میگفتن تیم اصلا دفاع نداره و تو هر بازی 2-3 تا میخوره، ژوزه اومد گفتن این همه پول گرفته تیم رو برده دوازدهم. گل محمدی اومد گفتن فقط چندتا بازی اول خوب بود و بعدش افت کرد و قدرت مدیریت نداره. دایی هم که تیماش دفاعین و اصلا حمله نمیتونن بکنن
میخواید از الآن بریم تو کار تعویض مربی تا بیشتر ضربه نخوردیم از دایی؟؟خوب حالا سوال اینه که کی بیاد خوبه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)