تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 302 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتی: بیل مقابل ویارئال بازی می کند

این ستاره ولزی به تازگی با انتقالی 100 میلیون یورویی از تاتنهام به رئال پیوست و آماده است تا این هفته اولین بازی اش را برای این تیم انجام بدهد.
    سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، تایید کرد که گرت بیل، ستاره جدید این باشگاه، در دیدار فردا مقابل ویارئال اولین بازی اش را برای کهکشانی ها انجام خواهد داد.
    این ستاره ولزی به تازگی با انتقالی 100 میلیون یورویی از تاتنهام به رئال پیوست و آماده است تا این هفته اولین بازی اش را برای این تیم انجام بدهد.
    کارلتو تایید کرد که بیل در این دیدار برای دقایقی به میدان خواهد رفت اما در مورد اینکه از او در ترکیب اصلی استفاده می کند یا در نیمه دوم او را به کار خواهد گرفت، اظهارنظری نکرد.
    او به خبرنگاران گفت:" بیل با تیم به ویارئال خواهد آمد و بازی خواهد کرد. هرچند نمی دانم که او از ابتدا بازی می کنم یا به عنوان بازیکن تعویضی به میدان می رود.
    بیل و رونالدو دو بازیکن فوق العاده هستند و من تردیدی ندارم که آنها به کمک هم تیم را به پیش خواهند برد.
    کدام ویژگی بیل را بیش از همه دوست دارم؟ انگیزه و اشتیاق او برای تاثیرگذاری در رئال. او پسر بسیار فروتنی است که از بودن در اینجا خیلی خوشحال است."
    آنچلوتی همچنین در مورد شرایط ایکر کاسیاس صحبت کرد و اعلام کرد که او اولین دیدار رئال در چمپیونزلیگ مقابل گالاتاسرای در ترکیب اصلی خواهد بود.
    " سه شنبه شب، ایکر از ابتدا بازی می کند. به همین خاطر همه آسوده خاطر باشند. شاید ما از این فرمول استفاده کنیم؛ دیه گو لوپس در لالیگا و کاسیاس در کوپا دل ری."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ _____

بیل: امیدوارم که خیلی سریع به سطح کل تیم برسم؛منتظرم تا کنار رونالدو بازی کنم

آنچلوتی با من حرف زده ولی باید تا بازی بعدی تیممان مقابل ویارئال صبر کنم و ببینم که آیا نامم در فهرست بازیکنان آماده تیم قرار خواهد گرفت یا نه.

سایت گل- درمراسم رونمایی از لباس سوم این فصل رئال مادرید، گرث بیل در کنار کریم بنزما و مارسلو دراین لباس می درخشیدند.
    ده روز بعد از انجام معارفه بیل به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید او از انگیزه های فراوانی که برای شروع با تیم مادریدی دارد صحبت کرده:« من در حال پیشرفت هستم. از نظر فیزیکی کمی از هم تیمی هایم عقب هستم و امیدوارم که بتوانم رسید رشد کرده و خیلی سریع به سطح بقیه برسم. »
    بیل در ادامه صحبت هایش گفت:« آنچلوتی با من حرف زده ولی باید تا بازی بعدی تیممان مقابل ویارئال صبر کنم و ببینم که آیا نامم در فهرست بازیکنان آماده تیم قرار خواهد گرفت یا نه. در هر پستی که مرا قرار دهند، در همان پست بازی خواهم کرد. صددرصد توانم را به کار خواهم گرفت.»
    او در ادامه در مورد کریستیانو رونالدو هم صحبت کرد:« کریستیانو انسان فوق العاده ای است.او خیلی مهربان است و کمکم کرد تا ترسم بریزد. حالا حس می کنم که در تیم جا افتاده ام. آرزو می کنم تا هرچه سریعتر وارد زمین شده تا بتوانم در کنار او و سایر هم تیمی هایم بازی کنم.»
    بیل در طول کارنامه ورزشی اش در 9 بازی لیگ قهرمانان اروپا حضور یافته و دراین تورنمنت به 4 گل رسیده است. او حالا می داند که باید با پیراهن رئال برای فتح دهمین قهرمانی اروپایی (لادسیما) بجنگد:« می دانم که لا دسیما چه اهمیتی دارد و می دانم که چطور این کلمه تلفظ می شود. ما اینجا هستیم تا در تک تک بازی ها به پیروزی رسیده و تک تک جامها را فتح کنیم و تمام توانمان را برای رسیدن به این خواسته ها به کار خواهیم گرفت و فقط برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا تلاش نخواهیم کرد. اینجا سطح فشارها بالاست.در رئال مادرید باید در تمام بازیها به پیروزی رسید و ما برای محقق کردن این خواسته ها با تمام توان تمرین خواهیم کرد.»

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

لوئیز فیگو تاکید کرد کریستیانو رونالدو که آنقدر موفقیت کسب نکرده که بتواند با اوزه بیو مقایسه شود
    اصلا اوزه کی هست که بخوایم با رونالدو مقایسش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فوری فوری : درگیر شدن بیل و رونالدو در دومین روز تمرینات مشترک

تصاویر بالا خوراک مطبوعات زرد واسه تیترشون هست (نمونه ای از تیتر هم خودم نوشتم)

تصاویری از تمرینات امروز :
    پی نوشت : خیلی حال میکنم زیدان بالاسر تیمه

4. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

کارلو در کنفرانس مطبوعاتی امروز اعلام کرد که ایارامندی برای بازی فردا برای اولین بار از ابتدا در ترکیب خواهد بود، همچنین به خاطر مصدومیت هم زمان مارسلو و کوئنترائو در دفاع چپ ناچو به میدان میره، طبق صحبت های کارلو بیل در سمت راست زمین بازی خواهد کرد، البته هنوز مشخص نیست از ابتدا یا در نیمه دوم.

لیست نفرات اعلام شده برای بازی با ویارئال:

Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús
    Defenders: Pepe, Ramos, Carvajal, Nacho and Llorente
    Midfielders: Khedira, Bale, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarra and José Rodríguez
    Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata and Jesé

6. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زیدان: اوزیل توان رقابت نداشت

زین الدین زیدان می گوید مسوت اوزیل واکنش درستی به تقویت ترکیب رئال مادرید در تابستان نشان نداد.

پایگاه خبری GunnersTrust: رئال مادرید در پنجره نقل و انتقالات تابستانی حدود 200 میلیون یورو هزینه کرد و این در حالی است که چند تن از ستارگان خود مانند کاکا، اوزیل و هیگوئن را نیز به تیم های دیگر فروخت.

زین الدین زیدان می گوید آنها به درستی ترکیب خود را تقویت کرده اند و برخی بازیکنان از جمله اوزیل واکنش درستی به این موضوع نشان ندادند.

"اوزیل تصمیم گرفت اینجا را ترک کند. او بازیکن خوبی است که کارهای زیادی برایمان انجام داد بنابراین بهترین آرزوها را برایش داریم.

بازیکنانی هستند که به تقویت تیم واکنش نشان داده و برای کسب یک جایگاه مبارزه می کنند اما همه واکنش مشابهی ندارند.

آنخل دی ماریا واکنش خوبی نشان داد و می خواست مبارزه کند."

Ozil lacked strength to fight for a place, claims Zidane

پی نوشت: ترجمه حرف ها کلمه به کلمه درسته

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

صحبت دقیق زیدان به این شکل بود: "بعضی از بازیکنان (در قبال ورودی های جدید نقل و انتقالات) خیلی با قدرت پاسخ دادند و با یک روحیه قوی با این مسئله مبارزه کردند، مثل دی ماریا، که همیشه تمام توان خود را به کار می گیرد، اما همه به یک شکل واکنش نشان ندادند. " "اوزیل که یک بازیکن فوق العاده و کسی است که خدمت زیادی به رئال کرده است، تصمیم به جدایی گرفت. برای او آرزوی بهترین ها را در آرسنال دارم."

همون طور که می بینیم لحن صحبت های زیدان با تیتر اصلی که بیشتر شبیه به "اوزیل ناتوان است یا اوزیل جا زد" فاصله داره یا در قسمتی که زیدان از اوزیل تمجید می کنه از واژه sensational استفاده می کنه و از دوران حضورش در رئال تشکر می کنه که سایت های ‘بی طرف!’ اون رو به "اوزیل بازیکن خوبی است!" تعدیل کردند!، اما در هرصورت صحبت های زیدان و کارلو کم و بیش به این شکل هست که خواست و تصمیم بازیکن به جدایی دلیل اصلی این انتقال بوده و دلیل این خواست، قطعی نبودن احتمال حضور فیکس اوزیل به صورت ثابت در اکثر بازی ها بوده، احتمالا کادر فنی از دادن هر قولی در این زمینه سرباز زده و در طرف مقابل بازی های جام جهانی در پایان فصل و قول و قرارهای وسوسه کننده ونگر راجع به جایگاه ویژه اوزیل در آرسنال و و پیشنهاد مالی مناسب آرسنال تونسته هر دو طرف ماجرا یعنی اوزیل و باشگاه رو راضی کنه.

+

زمزمه هایی در توئیتر شنیده میشه (اما هنوز خبر رسمی و معتبری در این زمینه ندیدم) که رافائل واران به عنوان پسر طلایی سال اروپا شناخته شده، عنوانی که هر سال به بهترین بازیکن زیر 21 سال اروپا طبق نظر تعدادی از روزنامه های شناخته شده اروپا تعلق می گیره و سال قبل نصیب ایسکو شده بود.

لیست نهایی 5 نفره کاندیدهای کسب این جایزه شامل پوگبا(یووه)، دراکسلر(شالکه)، زاها(یونایتد)، کوتینیو(لیورپول) و واران بود.

محتوای مخفی: واران 

و ...

10. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ورارن واقعا عالی بود خیلی خب تکل میزنه
    و یه دفاع کامله
    سرعت عالی ، قدرت زدن ضربه ی سر خوب ، قد مناسب ، تکل های عالی و ...
    در کل عالیه و امیدوارم وقتی که خوب شه خیلی زود به اوج برگرده

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

ارنان کرسپو: آنچلوتی مثل دل بوسکه است؛او سرمربی ایده آلی برای هر تیمی است

اسطوره فوتبال آرژآنتین شناخت زیادی از سرمربی کنونی رئال مادرید دارد سایت گل- بعد ازاعلام نام کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید و جانشین ژوزه مورینیو گمانه زنی ها در مورد دستیاران او آغاز شد و از ارنان کرسپو متولد سال 1975 به عنوان یکی از گزینه های احتمالی نام برده می شد. او که نور چشمی آنچلوتی در پارما و میلان بود، حالا در گفتگو با روزنامه مارکا به تمجید از سرمربی جدید کهکشانی ها پرداخته.
    *فکر می کنید که درسالهای اخیر رئال به برافروختن چنین آتش هایی نیاز داشت؟ آیا فلورنتینو پرس درانتخاب کارلتو کار درستی کرد؟
    آنچلوتی سرمربی ایده آلی برای هر تیمی است. او همیشه این را نشان داده . به علاوه او می داند که چطور باید تمام چهره های برجسته را هدایت و رهبری کند
    *او در تیمی مثل رئال که سطح توقعات در آن بالاست، چه چیزهایی می تواند اضافه کند؟
    از همان لحظه اول، جامهای قهرمانی را می آورد. فتح دهمین قهرمانی اروپایی رئال توقعی است که از او می رود. مورینیو درطول مدت حضورش در رئال عملکرد خوبی داشت ولی نتوانست مثل تجربیات قبلی اش دراینتر، پورتو و چلسی دررئال هم به موفقیت برسد.
    *آنچلوتی در پارما بهترین بازیهای ممکن را از شما می گرفت
    و در میلان هم همین طور..او به من کمک کرد تا درتیم جا بیفتم و فوتبال ایتالیا را که تفاوت های زیادی با سایر لیگ های دنیا دارد را درک کنم
    *او در زندگی روزمره چطور است؟
    آرام، خونسرد و ساکت.. او همیشه سعی می کند تا از هر جنجال و مشکلی دور باشد و همه مسائل را پشت درهای بسته حل می کند. او یک برنده است؛ دقیقا مثل مورینیو ولی شیوه اش برای هدایت یک گروه کاملا متفاوت است
    *زیر نظر مورینیو هم کار کرده اید.او را چطور می بینید؟
    مورینیو یک ستاره است؛ یکی از بهترین های دنیاست. شاید موافق متدهای او باشی و شاید هم نه ولی دست از تمجید از او برنمی داری. من او را به خاطر متدولوژی کاری اش تحسین می کنم. این متدولوژی حالا درایتالیا به عنوان یک استاندارد دنبال می شود. سخت است که بخواهیم او را فقط به خاطر اینکه نتوانست دررئال به موفقیت برسد قضاوت کنیم.
    *نظرتان درمورد شرایط کنونی ایکر کاسیاس چیست؟
    این سرمربی تیم است که همیشه احترام را در تیم برقرار می کند. سرمربی اولین کسی است که از او الگو برداری می شود. ما درمورد یک موضوع حساس صحبت می کنیم ولی کارلو در سبک هدایت و رهبری مشکلات، مثل بیسنته دل بوسکه رفتار می کند.
    *آنچلوتی درتیم های اسبقش نشان داده که همیشه روی بازیکنان اصلی وبزرگ تیم تکیه می کند. اینجا در رئال موراتا، خسه، ناچو و کارواخال امیدوارند تا بتوانند خود رانشان دهند. آیا آنها موفق خواهند بود؟
    درایتالیا استفاده از بازیکنان تیم پایه ای سخت تر بود؛ چرا که ایتالیایی ها بیشتر به فکر خرید بازیکن بودند. کاملا طبیعی است که سرمربی تیم را با هسته آهنین بازیکنان باتجربه بسازد؛هرچند که این هسته آهنین هم فتح جامهای قهرمانی را تضمین نمی کنند.
    *دوست دارید که با کارلتو همکاری کنید؟
    قطعا. فوق العاده خواهدشد و درس بزرگی برای من خواهد بود. اگر خدا بخواهد روزی این فرصت ایجاد شده و از آن بهره خواهم برد.

12. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امیدوارم جو دوستانه بمونه
    اتفاقا بعدش کلی هم خندیدن، ضمن اینکه Bale هم یه لایی به رونالدو زد تا بی حساب بشن

+

ویرایش:

نفس ها در سینه زندانی، برای بازگشتش! سه شنبه...

14. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Cristiano Ronaldo7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از Cristiano Ronaldo7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بابا دوستان چرا بودار میکنین قضیه رو....
    تمرین بود ،وسطی بازی میکردن گرم بشن بعد رونالدو افتاده بود وسط هر کاری میکرد توپو نمیتونست بگیره ،یه تکل که رفت روپای بیل من گفتم شکست دیگه پاش! بعد بلند شد با هم کلی خندیدن یه لایی ام بیل به رونالدو انداخت که البته بازی رو استپ بودا ...قبول نبود لاییش!

18. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نفس ها در سینه زندانی، برای بازگشتش! سه شنبه...

عالی بود
    مرسی

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________________

ویارئال - رئال مادرید : رونمایی از بمب نقل و انتقالات تابستانی

این احتمال وجود دارد تا در این بازی گرت بیل که رکورددار گرانترین خرید تاریخ فوتبال نام گرفته از ابتدا در ترکیب سفیدپوشان مادرید به میدان برود.

سایت گل-رئال مادرید از هفته چهارم رقابت های لالیگا در ورزشگاه ال مادریگال به میهمانی ویارئال می رود در حالی که امیدوارند تا بتوانند با کسب هر سه امتیاز این بازی همچنان به آمار صد در صد پیروزی های خود در این فصل ادامه دهند هر چند که ویارئال حریف چندان ساده ای برای کهکشانی ها نخواهد بود.

از مهمترین حاشیه های این دیدار قطعا می توان به حضور احتمالی گرت بیل و نخستین بازی رسمی اش با پیراهن رئال مادرید اشاره کرد ،جایی که تمام علاقه مندان فوتبال می خواهند عملکرد گرت بیل گرانقیمترین خرید تاریخ فوتبال را مشاهده کنند.

بنابراین انتظار می رود گرت بیل این ملی پوش ولزی که تاتنهام را در انتقالی جنجالی به مقصد مادرید ترک کرده برای بازی شنبه شب بخشی از ترکیب اصلی کارلو آنچلوتی باشد پس از اینکه در بازی سه شنبه شب برای تیم ملی کشورش برابر صربستان به میدان رفت.

بیل پس از پایان آن بازی گفته بود که شاید در آمادگی کامل نباشد اما خوشحال می شود برای بازی شنبه شب رئال مادرید در هر پستی که سرمربی تیمش بخواهد بازی کند.

هر دو تیم در شرایطی به جدال هم خواهند رفت که هر سه دیدار شروع این فصل شان را با پیروزی پشت سر گذاشته اند اما این بار حریف آنها کهکشانی های مادرید خواهد بود،تیمی که با تمام توان تلاش می کند تا به شروع خوب این فصلش ادامه دهد.

رئال از 26 دیدارش برابر ویارئال موفق به کسب 17 پیروزی شده و در شش مصاف اخیرش هرگز برابر این تیم تن به شکست نداده.

ویارئال فصل گذشته در رقابت های لالیگا حضور نداشت چرا که آنها به دسته پایین تر رقابت های اسپانیا سقوط کرده بودند اما این دوری تنها یک سال طول کشید و در حال حاضر آنها در رقابت های این فصل لالیگا عملکرد بسیار خوبی داشته اند.

ورزشگاه ال مادریگال یا همان ورزشگاه خانگی ویارئال طی 12 ماه گذشته برای حریفان بسیار جایی سخت و دشوار بوده چرا که تنها سه تیم توانسته اند با هر سه امتیاز کامل از این ورزشگاه خارج شوند.همانطور که بروتو سوریانو کاپیتان ویارئال اطیمنان دارد تیمش می تواند با شوکه کردن رئال به این روند ادامه دهد.

برای رئال مادرید ژابی آلونسو از ناحیه پا و رافائل واران از ناحیه زانو با مصدومیت روبرو شده اند و قطعا به این بازی نخواهند رسید در حالی که انتظار می رود کریستیانو رونالدو و ایسکو با پشت سر گذاشتن مصدومیت شان بتوانند در این بازی تیم شان را همراهی کنند با توجه به این موضوع که این دو بازیکن مصدوم اخیرا به تمرینات تیمی بازگشته اند.

بویان یوکیچ و فرانچسکو فاریونس از جمله بازیکنان مصدوم ویارئال هستند که حضورشان برای بازی حساس شنبه شب هنوز مشخص نیست.بازیکنانی که هر سه بازی ابتدایی فصل را نیز از دست داده بودند.

20. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •