اینم یه مصاحبه از آرتتا در رابطه با شایعات علاقه فیورنتینا بهش که طبق معمول عالی حرف زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخیرا گزارش هایی منتشر شدند که اذعان داشتند باشگاه فیورنتینای ایتالیا علاقمند است تا در این تابستان آرتتا را جذب کند. وکیل آرتتا این گمانه زنی ها را رد کرد و حالا نیز خود آرتتا این صحبت ها را بی اساس می خواند و می گوید از زندگی خود در آرسنال راضی است.
وی گفت: " من قادر نیستم جلوی انتشار شایعات را بگیرم، ولی از این اطمینان دارم که از بودن در اینجا واقعا خوشحالم. احساس میکنم مهره ی ارزشمندی هستم و مسئولیت زیادی را در اینجا به من واگذار کرده اند و من این را دوست دارم.
" من از اوضاع راضی هستم مگر اینکه باشگاه نظرش درباره ی من تغییر کند. به تازگی با سرمربی تیم گفتگو کردم. او از دیدگاه من آگاه است و اوضاع بین ما خوب است."
آرتتا هم چنین جذب الکسیس سانچز توسط باشگاه را تحسین کرد و گفت که آن را نشانه ی اراده ی قوی آرسنال برای فصل پیش رو می داند.
او اضافه کرد: " الکسیس همان بازیکنی است که ما به دنبالش بودیم. در مقطعی از فصل قبل، به علت مصدومیت هایی که گریبان تیم را گرفت در جلوی زمین سرعت نداشتیم، اما این فصل دیگر اینطور نخواهد بود. ما تهدیدی برای خط دفاع حریفان خواهیم بود و الکسیس انتخاب متفاوتی را به ما ارائه خواهد داد. هم چنین او یک شخصیت خاصی دارد. او یک جنگجوست و بسیار جاه طلب است. فکر میکنم وی از آن دست بازیکنان است که هواداران آرسنال به شدت خواهند پسندید.
" جذب سانچز یک بیانیه قدرتمند در مورد آینده ی باشگاه بود. فکر میکنم در راه درستی قدم برمیداریم، باشگاه و مدیران آن همگی جاه طلب هستند و ما تصمیم داریم تا برای اهداف بزرگی رقابت کنیم. "