تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 70 اولاول ... 185864656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

اینم یه مصاحبه از آرتتا در رابطه با شایعات علاقه فیورنتینا بهش که طبق معمول عالی حرف زده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخیرا گزارش هایی منتشر شدند که اذعان داشتند باشگاه فیورنتینای ایتالیا علاقمند است تا در این تابستان آرتتا را جذب کند. وکیل آرتتا این گمانه زنی ها را رد کرد و حالا نیز خود آرتتا این صحبت ها را بی اساس می خواند و می گوید از زندگی خود در آرسنال راضی است.
    وی گفت: " من قادر نیستم جلوی انتشار شایعات را بگیرم، ولی از این اطمینان دارم که از بودن در اینجا واقعا خوشحالم. احساس میکنم مهره ی ارزشمندی هستم و مسئولیت زیادی را در اینجا به من واگذار کرده اند و من این را دوست دارم.
    " من از اوضاع راضی هستم مگر اینکه باشگاه نظرش درباره ی من تغییر کند. به تازگی با سرمربی تیم گفتگو کردم. او از دیدگاه من آگاه است و اوضاع بین ما خوب است."
    آرتتا هم چنین جذب الکسیس سانچز توسط باشگاه را تحسین کرد و گفت که آن را نشانه ی اراده ی قوی آرسنال برای فصل پیش رو می داند.
    او اضافه کرد: " الکسیس همان بازیکنی است که ما به دنبالش بودیم. در مقطعی از فصل قبل، به علت مصدومیت هایی که گریبان تیم را گرفت در جلوی زمین سرعت نداشتیم، اما این فصل دیگر اینطور نخواهد بود. ما تهدیدی برای خط دفاع حریفان خواهیم بود و الکسیس انتخاب متفاوتی را به ما ارائه خواهد داد. هم چنین او یک شخصیت خاصی دارد. او یک جنگجوست و بسیار جاه طلب است. فکر میکنم وی از آن دست بازیکنان است که هواداران آرسنال به شدت خواهند پسندید.
    " جذب سانچز یک بیانیه قدرتمند در مورد آینده ی باشگاه بود. فکر میکنم در راه درستی قدم برمیداریم، باشگاه و مدیران آن همگی جاه طلب هستند و ما تصمیم داریم تا برای اهداف بزرگی رقابت کنیم. "

2. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

اینهم یه مصاحبه از فلامینی که با تاخیر گذاشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافبک فرانسوی آرسنال، آرسن ونگر را برای تصمیمش مبنی تمدید قرارداد تحسین می کند و می گوید توپچی ها خیز برداشته اند تا در فصل پیش رو هم بار دیگر برای کسب قهرمانی لیگ برتر رقابت کنند.
    او در مصاحبه اختصاصی با گل گفت: "(تمدید قرارداد ونگر) برای تمامی بازیکنان یک خبر بزرگی بود اما برای من معنای بیشتری داشت، زیرا او کسی بود که برای اولین بار مرا از فرانسه به آرسنال آورد و یکبار دیگر هم مرا به اینجا بازگرداند.
    " ما همگی بسیار خوشحال شدیم چون او از وقتی به باشگاه آمده، نقش بزرگی را در آرسنال برعهده دارد. اکنون که برنده ی یک جام شده ایم به خود اطمینان بیشتری داریم. در حال ورود به فصل دیگری هستیم و من امیدوارم امسال هم دوباره برنده ی یک عنوان شویم."
    فصل گذشته مصدومیت ها ضربه ی بزرگی را به آرسنال زد و آنها از کسب لیگ برتر باز ماندند. فلامینی در مورد شانس آرسنال برای بردن لیگ در فصل بعد ذوق زده است اما می گوید (برای تحقق این امر) ونگر نیاز به کمی شانس دارد تا بازیکنان کلیدی اش به جای تخت بیمارستان در زمین بازی حاضر باشند.
    او اضافه کرد: "برای باشگاه و تیم نکته ی مثبتی است که ابو دیابی به تمرینات بازگشته است. امیدوارم تئو ولکات نیز تا یکماهِ آینده به جمع ما برگردد. همه چیز در تیم بسیار مثبت است چون ما دارای کیفیت زیادی هستیم اما مصدومیت چند بازیکن مهم باعث شد تا رقابت در لیگ برتر دشوار شود.
    " آرزو دارم جک ویلشر و بقیه ی بازیکنان در طول فصل آماده باشند چون با وجود آنها، انتخاب های بیشتری داریم و قویتر هستیم. هنگامی که تمامی بازیکنان در آمادگی کامل باشند، فرصت های خیلی بیشتری برای اجرای تاکتیک های گوناگون داریم و کار سرمربی برای هدایت تیم آسانتر می شود. از همه نظر این یک ویژگی مثبت است."

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

آقا این ماجرای ویلشر واقعیه؟؟ دیگه داره گندش رو در میاره اون از سیگار کشیدن پارسالش اینم از گند جدیدش بعدا میا مصاحبه می کنه که من فرصت کمی برای نشون دادن خودم و پیشرفت کردن دارمو می خوام بازیکن خوبی بشمو اینا

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

اسپورت میگه که خدیرا چلسی رو پیچوند که بیاد آرسنال و میگه توافقای شخصی انجام شده و خدیرا 4 ساله آینده رو تو آرسنال بازی میکنه
    ایول امیدوارم درست باشه

جرمی ویلسن - Jeremy Wilson
    The Telegraph

آرسنال داره پیشنهادی رو برای دروازه بان تیم ملی کلمبیا یعنی داوید اوسپینا آماده می کنه . جذب یه دروازه بان ملی پوش دیگه بدون شک فشار بیشتری رو روی دروازه بان شماره یک آرسنال یعنی شسنی خواهد گذاشت .

همچنین انتظار میره آرسنال در این هفته خبر جذب دو مدافع راست جدید خودش یعنی دبوشی و مانکیو رو اعلام کنه

جان کراس - John Cross
    Mirror

آرسنال امیدواره تا در هفته آینده با 3 میلیون پوند داوید اوسپینا رو به خدمت بگیره .
    Last edited by SoroushStar; 14-07-2014 at 22:31.

6. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بر اساس شنیده ها دروازبان مکزیک(اوچوا) و کاسیاس هم گزینه های بعدی هستند !!

8. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

اچوا هم گزینه خوبیه ولی فعلا داغ ترین مورد خدیراست که روزنامه اسپورت اسپانیا در موردش گفته که امروز فردا رسمی می شهامیدوارم درست باشه امسال تیم تو نقل و انتقالات حیلی خوب و با برنامه کار کرده خداروشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

گری جیکوب ، مت هیوز - Matt Hughes ، Gary Jacob
    The Times

آرسنال پس از شروع مذاکرات با نمایندگان خدیرا بر سر یک قرارداد 4 ساله ، در بهترین شرایط ممکن برای جذب بازیکن قرار گرفته .

خدیرا رسماً درخواست خروج نداده اما پس از شکست مذاکرات با رئال برای تمدید قرارداد ، رئال چاره ای جز فروش این بازیکن که تنها 12 ماه از قراردادش باقی مونده نداره .

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

اینم یه مصاحبه از جنکینسون که این روزا حرفش هست قرضی می خوان بفروشنش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملی پوش اهل شیلی باشگاه بارسلونا در انتقالی سریع به شمال لندن آمد و در انتهای ماه می تواند با هم تیمی های جدید خود تمرین کند.

کارل جنکینسون می گوید اعضای ترکیب بی صبرانه منتظر ملاقات با سانچس هستند تا از نزدیک با وی کار کنند.

"او بازیکن فوق العاده ای است، تمام اعضای باشگاه از این انتقال هیجان زده هستند. درست همان احساسی را دارد که فصل گذشته در زمان نتقال مسوت اوزیل وجود داشت.

او یک بازیکن کلاس جهانی است و شما می خواهید از این دست بازیکنان را در باشگاه ببینید. بازیکنان به اندازه هواداران هیجان زده هستند زیرا اگر به عنوان یک باشگاه پیش بروید و واقعا بخواهید برای عناوین مبارزه کنید، نیاز دارید بهترین بازیکنان را به خدمت بگیرید.

با جذب او یقینا این کار را انجام دادیم، او یک مهره فوق العاده است. همه بسیار هیجان زده هستند که بازیکنی با این عظمت را جذب کرده ایم.

او سریع است و مستقیم کار می کند، می تواند در نوک حمله و یا در گوشه ها بازی کند و بازیکن بسیار پر تحرکی است. او قطعا مناسب سبک بازی آرسنال خواهد بود و از نظر سرعت و نوع بازی بسیار شبیه به تئو والکات است.

اگر بازیکن کلاس جهانی باشید، آنوقت در هر ترکیبی جا می افتید و او یقینا چنین بازیکنی است."

جنکینسون بی صبرانه منتظر شروع فصل جدید است و می گوید قهرمانی در جام حذفی تنها موجب اشتیاق بیشتر تیم شده است.

"وقتی برای اولین بار قهرمان می شوید، می خواهید بار دیگر آن را تجربه کنید. همه از قهرمانی در جام حذفی هیجان زده هستند و دستاورد بزرگی برای همه ما بود.

امیدوارم این فصل بتوانیم در تمام رقابت ها مبارزه کنیم. ترکیب لازم را در اختیار داریم و بازیکنی مانند سانچس را به خدمت گرفتیم بنابراین دلیلی نمی بینم که چرا نتوانیم این کار را انجام دهیم."
    Last edited by SoroushStar; 15-07-2014 at 09:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

" یـانمات " با 5 میلیون پوند از فاینورد به نیوکسل پیوست .

گاردین

خوب پس باید منتظر رسمی شدن قرارداد دبوشی هم باشیم چون نیوکاسل شرط گذاشته بود تازمانی که جانشین پیدا نکردن آرسنال رسمی نکنه قضیه رو حالا هم که یانمات رو خریدن پس تا چند ساعت دیگه شایدم تا فردا دبوشی هم ok می شه و می مونه هافبک دفاعیه و دروازبانامسال تیم تو نقل و انتقالات ترکونده جالب هم هست آخه قبل باز شدن پنجره نقل و انتقالات ونگر گفت تو سال جام جهانی بازار راکد ولی الان هیچی نشده دوتا سوراخ تیم رو پر کردیم
    Last edited by SoroushStar; 15-07-2014 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

اینم یه مصاحبه از ولکات عزیز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهاجم انگلیسی توپچی ها در جریان دیدار جام حذفی در ژانویه گذشته دچار آسیب دیدگی شد و انتظار می رود در ابتدای فصل به ترکیب تیم بازگردد.

تئو والکات از پیشرفت خود در تمرینات راضی است و بی صبرانه به دنبال بازی در کنار خرید جدید توپچی ها، الکسیس سانچس است.

"سانچس یک بازیکن کلاس جهانی است و از تماشای بازی او در بارسلونا و همچنین بازی در جام جهانی برای تیم ملی شیلی لذت بردم.

او همچنین هنوز بسیار جوان است و سرعت و قدرت بسیاری از خود نشان می دهد که سال گذشته تا حدودی کمبود آن را احساس کردیم. با حضور او و من در کناره ها، تیم های زیادی نخواهند بود که برای بازی مقابل آرسنال بی تابی کنند!

در حال حاضر هیجان زیادی اطراف باشگاه وجود دارد. او یک خرید قابل توجه است و این مسیری است که باشگاه در آن حرکت می کند. اول از همه اوزیل و اکنون الکسیس سانچس. چه کسی می داند این روند تا کجا ادامه پیدا می کند؟

عالی است که از چنین بازیکنانی یاد بگیرید و دیگر نمی توانم برای بازی در کنار او منتظر بمانم. بی صبرانه منتظر آن هستم."

والکات برای بازگشت خود به میادین زمانی را مشخص نمی کند اما وی اطمینان دارد که که می تواند فرم قابل توجهی از خود نشان دهد.

"وضعیت زانوی من واقعا خوب است، همراه با فیزیوتوراپ ها و مربی بدنساز خوب کار می کنم و در طول تابستان به خوبی کار کرده ام. اوضاع واقعا خوب به نظر می رسد و برای 5 ماه گذشته واقعا خوب کار کرده ام.

مهمترین چیز این است که توان خود را بدست بیاورم. نزدیک به بهبودی کامل هستم. همه چیز تنها به کسب ثبات و توان از دست رفته باز می گردد. همه چیز خوب پیش می رود و واقعا خوشحال هستم."
    Last edited by SoroushStar; 16-07-2014 at 09:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •