یک بازی زیبا ، پر هیجان و هجومی از هر دو تیم !
درسته چلسی بازی رو خیلی خوب شروع نکرد ولی هر چی جلوتر رفتیم بهتر و بهتر شد .. بعد از سه سال دوباره در یک فصل رفت و برگشت من سیتی رو شکست دادیم !
ما بازی رو در اتحاد در حالی بردیم که 11 بازی بود من سیتی در این ورزشگاه فقط برده بود و از تیمی گل نخوردیم که توی همین ورزشگاه به آرسنال 6 گل به من یونایتد 4 گل به تاتنهام 6 گل و حتی به نوریچ 7 گل زده بود .. بازی رو در حالی 1 - 0 بردیم که در زدن توپ به تیرک هم هتریک کردیم !
نیمه اول یایا توره خیلی تیم رو اذیت کرد ولی در نیمه دوم ماتیچ با بازی خیلی خوبش کلا توره رو از بازی محو کرد و غیر از تیرک خیلی قشنگی که زد میانه میدان رو به نفع چلسی برگردوند و این نشون میده ارزشش خیلی بیشتر از 21 میلیون پوندی بود که براش داده شد .. برعکس در کنارش داوید لوییز به نظرم امشب خیلی بی هدف و بی مسئولیت بازی کرد .. پاس های اشتباه فراوانی داشت و بیشتر توپ هایی که دفع می کرد میرسید به بازیکنان حریف و کلا روز خوبی نداشت داوید .
در خط دفاع هم غیر از دو سیو عالی پیتر چک بقیه توپ ها با مقاومت خوب مدافع ها مخصوصا کیهیل که خیلی جنگنده و فوق العاده بود امشب ، همه دفع شدند ..
در فاز هجومی هازارد و ویلیان خط دفاعی من سیتی رو بدجوری آزار دادند و حفظ توپ ها و انتقال بازی اون ها از فاز دفاعی به هجومی بود که این برد ارزشمند رو برای ما رقم زد ...
البته به نظر من تنها ایراد وارد بیش از حد در زمین موندن اتوئو بود امشب .. در حالی که میتونست خیلی زودتر جاشو به اسکار یا حتی شورله بده و دیدیم که با اومدن اسکار حتی یه اخراجی هم میتونست بده من سیتی که خیلی عجیب اخراج نشد ناستاسیچ !!
در آخر باز هم این برد ارزشمند رو به همه هواداری چلسی تبریک میگم ... حالا کسایی که قبل از بازی پیش بینی های تخیلی می کردند و چلسی رو یه تیم دسته یکی فرض میکردند باید از نظر های خودشون شرمنده باشن ! افرادی مثل کسی که عکسشو میزارم :

که از مورینیو خواسته اتوبوس پارک نکنه دم دروازه و فوتبال قرن 21 بازی کنه ..( البته من خودم یادم نمیاد چلسی با مورینیو در دوران اولش هم این چنین بازی کرده باشه و فقط دفاع کرده باشه و همیشه فوتبال هجومی و البته منطقی رو به نمایش گذاشته ! )
+
باید یه تجدید نظر در رفتار هامون داشته باشیم و ببینیم واقعا چه گناهی مرتکب شدیم که چنین بازی زیبایی با گزارشگری جناب علیفر خراب میشه !!
دیگه اوج گزارشش جایی بود که میگفت اتلتیکو مادرید بدون حتی یک بازیکن خارجی الان صدر جدول لا لیگاست !

پس حتما کورتوا و گودین و فیلیپه لوییس و اردا توران و .. همه باهم یهو تابعیت اسپانیا رو قبول کردن !!!!!!
آخر فصل ارزش 6 امتیازی که از من سیتی گرفتیم کاملا مشخص میشه
به امید قهرمانی ...