تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 138 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نیمه اول چلسی عالی بود. اگه این اتوئوی احمق الدنگ، عرضه داشت و اون دروازه خالی رو گل میکرد الان برد قطعی بود. یعنی این فسیل با اون سنش نمی فهمه که جلوی دروازه خالی باید یه استپ کنه و درست شوت کنه؟ واقعا مایه ننگ چلسی امسال، این اتوئو بوده. ویلیان هم که کرنر ها و ضربه آزاد هارو همچنان افتضاح میزنه، یه موقعیت خیلی خوب رو هم به همراه رامیرس از دست داد. امیدوارم نیمه دوم افسوس این موقعیت های از دست رفته رو نخوریم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امید وارم اخر بازی حسرت موقغیتهارو نخوریم.خط دفاع سیتی داغونه خط حمله ما داغونتر واقعا حیف

3. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این برد شیزینو به همه دوستان تبریک میگم.امروز شاهد یکی از بهترین بازیای چلسی بودیم. امشب ماتیچ فوق العاده بود و نوید یک جانشین مناسب برای اسین رو میده .ازار هم که مثل همیشه عالی بود

5. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

برد خیلی خیلی خوبی بود. آفرین به مورینیو. فقط حیف که قدر موقعیت ها رو ندونستن وگرنه آخر بازی اینقدر استرس نداشتیم. کاش تو ژانویه، حداقل یکی مثل کلوزه یا برباتوف رو میگرفتن که مجبور نشیم این اتوئو رو ببینیم، تورس هم امیدوارم زودتر خوب بشه مصدومیتش، هر چی باشه از این اتوئو بهتره. کیهیل زیر نظر مورینیو خیلی پیشرفت کرده و یه مدافع مستحکم شده، خوشحال هم هستم که مورینیو بالاخره متوجه شد که بهترین جا برای داوید لوییز، هافبک دفاعیه که از وقتی اونجا بازی میکنه، خیلی خوب بازی کرده. ایوانویچ فوق العاده بود، گلش هم خیلی قشنگ بود. ماتیچ هم خوب بود، کلا همه به جز اتوئو خوب بودن. امیدوارم دیگه امتیازهای بیخودی مثل بازی با وستهم یا وست بروم اوایل فصل از دست نده چلسی.

7. 6 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تبریک میگم دوستان
    دوستان و آشنایان بنده اعتقاد داشتن برد قبلی ما شانسی بوده و پامون برسه تحاد قتل عامیم! نشون دادیم که این حرفا نیست و مورینیو هنوز مورینیوست

9. 10 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تبریک به دوستداران چلسی !

بازی چلسی - سیتی امشب یه چیزی رو نشون داد
    اگه یه مربی مثل مورینیو تو تیم حریف باشه سیتی هیچ کاری نمیتونه بکنه
    امشب مورینیو راحت سیتی رو خوابوند !!!

واقعا سیتی بجز 20 دقیقه اول بازی دیگه حرفی واسه گفتن نداشت !!!!!!!!

این سیتی که قوی ترین خط حمله اروپا رو داشت واقعا امشب کاری نکرد !!

11. 10 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک به همه دوستان و عزیزان با سوپر گل ایوا سیتی پر ادعا را شکست دادیم و عالی بازی کردیم

چلسی تنها تیمیه که سیتی را در دو بازی این فصل شکست داده همه امروز خوب بودند و بسیار تاکتیکی تیم بازی کرد و نشون میداد افکار مورینیو کاملا در حال پیاده شدنه

دفاع عالی تری و کیهیل و ایوا و آزپیلی و اون وسط ماتیچ و لوییز که واقعا اجازه هیچ کاریه به یحیی توره ندادند و سیتی را فلج کردند

راحت میتونستیم این بازی را با 3 گل یا بیشتر به پایان برسونیم اما بی دقتی و تیرک های یکه زدیم جلو شکست سنگین سیتی را گرفت

چک هم امروز چندتا سیو عالی داشت و خیلی خوب تونست یک کلین شیت دیگه را به رکوردش اضافه کنه

13. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

به قول این انگلیسیا ..what a game!!
    خیلی زیبا ، هجومی ، تاکتیکی ...فوتبال ناب و اصولی
    تنها نکته زشت بازی فقط و فقط علیفر بود که واقعا نابودمون کرد! کلا همین گزارش رو میشه واسه 10 تا بازی دیگه هم سینک کرد چون اصلا ربطی به جریان بازی نداشت

کیهیل بهترین بازیکن چلسی بود که واقعا کم اشتباه و بسیار درگیرانه و دنبال کننده بازی کرد و ذره ای تعلل نکرد. هازارد هم که فرم خوبش رو حفظ کرده ، ولی انتظار بازی بهتری رو از رامیرس داشتم.
    از اونطرف هم یووتیچ عالی بود و حضورش در زمین فشار رو دو چندان کرد ، خیلی خوب توچ رو حمل میکرد و به بازیکنای دیگه میسپرد و بعد خودش به داخل فرار میکرد. توره و سیلوا هم خوب بودن اما خب هر کدوم چند سوتی گوچیک داشتن.
    و چه سیوی کرد پیتر چک! دیگه سیلوا باید چجوری اون ضربه آزاد رو میزد که گل بشه!
    تاثیر گذارترین نکته بازی هم به نظرم نبود خوان اگوئرو بود که مطمئنا با این فشار وحشتناکی که موقع حمله من سیتی میاورد فکر نکنم بیش از این چلسی میتونست تحمل کنه اگر که شکارچی مثه اگوئرو اونجا بودش. واقعا هجوم هماهنگ و حرکات تهاجمی بازیکنای سیتی واقعا ترسناک بود، همزمان با هم یورش میاوردن ولی واقعا چلسی خوب و اصولی دفاع کرد.

15. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

یک بازی زیبا ، پر هیجان و هجومی از هر دو تیم !
    درسته چلسی بازی رو خیلی خوب شروع نکرد ولی هر چی جلوتر رفتیم بهتر و بهتر شد .. بعد از سه سال دوباره در یک فصل رفت و برگشت من سیتی رو شکست دادیم !
    ما بازی رو در اتحاد در حالی بردیم که 11 بازی بود من سیتی در این ورزشگاه فقط برده بود و از تیمی گل نخوردیم که توی همین ورزشگاه به آرسنال 6 گل به من یونایتد 4 گل به تاتنهام 6 گل و حتی به نوریچ 7 گل زده بود .. بازی رو در حالی 1 - 0 بردیم که در زدن توپ به تیرک هم هتریک کردیم !
    نیمه اول یایا توره خیلی تیم رو اذیت کرد ولی در نیمه دوم ماتیچ با بازی خیلی خوبش کلا توره رو از بازی محو کرد و غیر از تیرک خیلی قشنگی که زد میانه میدان رو به نفع چلسی برگردوند و این نشون میده ارزشش خیلی بیشتر از 21 میلیون پوندی بود که براش داده شد .. برعکس در کنارش داوید لوییز به نظرم امشب خیلی بی هدف و بی مسئولیت بازی کرد .. پاس های اشتباه فراوانی داشت و بیشتر توپ هایی که دفع می کرد میرسید به بازیکنان حریف و کلا روز خوبی نداشت داوید .
    در خط دفاع هم غیر از دو سیو عالی پیتر چک بقیه توپ ها با مقاومت خوب مدافع ها مخصوصا کیهیل که خیلی جنگنده و فوق العاده بود امشب ، همه دفع شدند ..
    در فاز هجومی هازارد و ویلیان خط دفاعی من سیتی رو بدجوری آزار دادند و حفظ توپ ها و انتقال بازی اون ها از فاز دفاعی به هجومی بود که این برد ارزشمند رو برای ما رقم زد ...
    البته به نظر من تنها ایراد وارد بیش از حد در زمین موندن اتوئو بود امشب .. در حالی که میتونست خیلی زودتر جاشو به اسکار یا حتی شورله بده و دیدیم که با اومدن اسکار حتی یه اخراجی هم میتونست بده من سیتی که خیلی عجیب اخراج نشد ناستاسیچ !!
    در آخر باز هم این برد ارزشمند رو به همه هواداری چلسی تبریک میگم ... حالا کسایی که قبل از بازی پیش بینی های تخیلی می کردند و چلسی رو یه تیم دسته یکی فرض میکردند باید از نظر های خودشون شرمنده باشن ! افرادی مثل کسی که عکسشو میزارم :

که از مورینیو خواسته اتوبوس پارک نکنه دم دروازه و فوتبال قرن 21 بازی کنه ..( البته من خودم یادم نمیاد چلسی با مورینیو در دوران اولش هم این چنین بازی کرده باشه و فقط دفاع کرده باشه و همیشه فوتبال هجومی و البته منطقی رو به نمایش گذاشته ! )

+
    باید یه تجدید نظر در رفتار هامون داشته باشیم و ببینیم واقعا چه گناهی مرتکب شدیم که چنین بازی زیبایی با گزارشگری جناب علیفر خراب میشه !!
    دیگه اوج گزارشش جایی بود که میگفت اتلتیکو مادرید بدون حتی یک بازیکن خارجی الان صدر جدول لا لیگاست !
    پس حتما کورتوا و گودین و فیلیپه لوییس و اردا توران و .. همه باهم یهو تابعیت اسپانیا رو قبول کردن !!!!!!

آخر فصل ارزش 6 امتیازی که از من سیتی گرفتیم کاملا مشخص میشه
    به امید قهرمانی ...

17. 12 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تبریک به همه دوستان .. مثل اینکه ما دیر رسیدیم ... همه دوستان گفتنی ها رو گفتن مورینیو هست دیگه .. چی کارش میشه کرد... غول کشه قیافه پیگرینی دیدن داشتااا ... من خراب بازی ویلیان شدم ... جدی پوند پوند حقوقش حلالش ... 90 دیقه دویید ... هازارد هم که عالی .. کسی حریفش نبود .. کیهیل هم که دیگه گل کاشت ... ولی بازی یحیی توره خیلی کرکره خندس .. بولدوزره لامصب ویلیان بد جور به پاش میپیچید ... فیل و فنجون شده بود در کل همه تیم عالی بدون ....

---------------

بله از گزارش آقای علیفر هم بسی مستفیض شدیم این دفه هیجان بازی گرفته بودش یادش رفت بگه دفاع خطی بلای جان تیم ... کاش الشراوی توو بازی بود یه خورده نصیحتمونم میکرد

19. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •