کارت اعتباری دیگه چیه؟ برای چی هست؟
کارت اعتباری دیگه چیه؟ برای چی هست؟
کارت اعتباری آزمون سراسری 93 دیگه - کارت آزاد پیام نور جدا باید بگیریم
فردا میاد تو سایت
یه خاطره بگم حال و هوا عوض شه
موقعی که پیش دانشگاهی میخوندم (قبلا موقع ثبتنام همون موقع دیپلم رو نمیخواستن ثبتنام میکردن ولی باید دیپلم رو دی میبردیم)
اومدم روز اول کارت رو خریدم بعد یکم با خودم فکر کردم دیدم ای دل قافل ما که هنوز نصفِ درسای سوم و دوم رو پاس نکردیم=))))
بعد رفتم تو مدرسه کارت رو 12 فروختم (خیلی سود کردم)
لازم به ذکرِ که بگم من دوره سوم دبیرستان رو با تلاش پیوسته در طول 4 سال گذروندم
آره همچین آدمی بودیم ما![]()
دوستان من یه دادخواست حقوقی نوشتم که تو اون توضیح دادم که سازمان سنجش به طور آشکار حداقل 3 مورد از قانون تخطی کرده. میخام این رو در قالب یه کمپین ارائه کنیم و از داوطلبا بخایم این متن رو در دیوان عدالت دادخواهی کننن. امروز با یکی از شعب دیوان عدالت تماس گرفتم و اونها گفتن در صورت شکایت 100 درصد پیگیری خواهند کرد. طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری حدود 1 ساعت وقت و 10 هزار تومن پول میخاد. با توجه به مصوباتی که همیشه تو دیوان باطل اعلام میکنن ، و باینکه مدارک ما هم کاملا مستدل هست ، احتمال اینکه تاثیر مستقیم لغو بشه زیاده ، فقط ما باید تعدادمون زیاد باشه تا بتونیم این شکایت رو در چند شعبه پیگیری کنیم تا سازمان سنجش راحت تر کوتاه بیاد. حالا کیا حاضرن همکاری کنن؟
علی الحساب که این وضعیت سیستم کارتشون هست!!! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکلیف ما چی هست آخر میتونیم کارت رو ببینیم یا 10 تومن دیگه بدیم کارت بخریم! جالبه که مشخصات کارت پیام نور رو بهم نشون میده! ولی سراسری رو نه!
مشکل چیه الان؟
پولو کم کرده کارت رو نداده؟
اگه اینطوره به احتمال زیاد تا 24 ساعت دیگه پول برمیگرده
پول رو که کم کرده ...
وقتی که کارت رو میخوای بخری باید درگاه بانک مورد نظر رو انتخاب کنی ... بعد که پول پرداخت شد دوباره به صفحه سازمان سنجش ارجاع داده میشی که سریال رو میده (مثل همه خرید های اینترنتی)... که باید
یادداشتش کنی اما اگر یادت بره باید به قسمت مشخصات کارت مراجعه کنی که با وارد کردن مشخصات( اسم ؛ نام خانوادگی و شماره پیگیری ) شماره کارت رو نشون میده الان شماره کارت پیام نور و غیر انتفاعی رو به من نشون میده اما سراسری رو نشون نمیده.
من شماره پیگیری و... دارم ولی نمیتونم سریال ثبت نام سراسری از طریق مشخصات کارت مشاهده کنم. میگه (مشـکلی در سـیستم به وجود آمده اسـت لطفا بعدا مراجعه نمایید)
الان من باید بعدا مراجعه کنم ؟؟ چون تراکنش موفق بود .
بله درسته باید همون موقع یادداشت کنی بعدش که دوباره بخوایی ببینیش ارور میده اما باید شماره رو به موبایلت فرستاده باشن. برای من به بموبایلم اس ام اس دادن
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
برای من نه ایمیل دادن نه به گوشیم اس ام اس فرستادن ...
خب الان من تکلیفم چی هست (امکان داره فردا سربزنم درست شده باشه؟به دلیل سیستم مذخرف شاپرک و ...) اخه من برای پیام نور از درگاه بانک سامان استفاده کردم که الان نشونم میده ولی برای سراسری از درگاه بانک پارسیان!
راستی به همون شماره ای که توی سایت سنجش وارد کردی برات اس ام اس دادن؟؟ یا از طرف بانک به شماره اس ام اس بانک میفرستن ؟
ممنون.
![]()
اگه شماره سريال رو داري كه مشكلي نيست و حتما كارت صادر شده . سيستمشون يخورده قاطي داره و امسال داوطلبان كارشناسي ارشد موقع ثبت نام بيچاره شدن . . .
مسئله اینجا هست که سریال پیام نور رو نشون میده... نه سراسری رو... من بار اولم هست میخوام کنکور نظری اسم بنویسم
توی کنکور فنی حرفه ای دستی توانا دارم
...
به هر صورت ممنون
اگر تا فردا نتونستم مشاهده کنم به نظرم باید یه 10 تومن دیگه ای بدم تا حواسم رو جمع کنم ...آخه من نمیدونستم سیستم اینا اینطوری هست از صادر شدن که مطمئنم صادر شده ولی نمیتونم ببینمش.تا حداقل ازش عکس بگیرم بزارم تو کامپیوتر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)