سلام.دوستان کسی لینک دانلود باتل فیلد 3 رو نداره؟؟ یا یه بازی شبیه همین باتل فیلد به جز کال اف .. اگه بازی سراغ دارید اسم یا لینکشو بگین. ممنون.
سلام.دوستان کسی لینک دانلود باتل فیلد 3 رو نداره؟؟ یا یه بازی شبیه همین باتل فیلد به جز کال اف .. اگه بازی سراغ دارید اسم یا لینکشو بگین. ممنون.
.
سلام
من این مرحله گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه فیلم از این قسمتش بگیرید که چه جوری رد می شه ؟
یا برام لینک فیلم رو ایمیل کنید یا همینجا بزارینش
ماموریت 6 - Tashgar
اون مرحلش که باید بپری یک پله رو بگیری ازش بری بالا چطوریه؟ من هر چی میپرم میوفته و میمیره![]()
بازی رو تموم کردم چه کوتاه بود هنوز شروع نشده تموم شد![]()
دوستان کسی کرک مالتی پلیر بتل 4 رو هنوز گیر نیاورده؟
نه عزیزم مولتی پلیر این بازی به این راحتی ها کرک نمیشه..
الان بعد از چند سال تازه bf3 کرک شده توسط یه تیم روسی.. مولتی پلیر این بازی هم وقتی تا زمان انتشار BF5 کرک نمیشه...
راستی قسمت مولتی پلیر بازی کجاس؟ من قسمت مولتی پلیری ندیدم تو بازی هر چند که دیگه هم بازی و هم فایل ستاپشو از سیستم پاک کردمو قصدی هم برای دانلود دوبارش ندارم چون ارزشش رو نداره اگه میدونستم انقدر چرت و کوتاهه اصلا دان نمیکردم تا اونموقع هم بازی جی تی اومده کی میره سراغ اینها دیگه به قول انگلیسی زبانها battle field 4 sucks باورتون نمیشه این جمله رو سرچ کنید
Last edited by FOURTH RETURN; 05-05-2014 at 10:40.
دوست عزیز قسمت مولتی پلیر این بازی آنلاینه و با CD Key اصلی قابل بازیه و به شدت هم عالی ساخته شده. می تونید یه سری به گیم نت هایی که دارند بزنید و خودتون تجربه کنید. کسایی که این حرفو زدن خودشونبله برادر
![]()
رفیق لینکی چیزی ازش داری به ما معرفی کنیم ببینیم چیکارش میشه کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)