دوست عزیز
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.
دوست عزیز
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.
با تشکر از پاسختون بنظر شما ارزش داره این tv رو 2600 بخرم؟ البته از بانه و اینجور جاها سفارش نمیدم ولی از لحظ کیفیت و مشکلات احتمالی چطورن؟ مونتاژ مصر هست اینی که میخوام بگیرم واسه تستش چه کارا کنم و به چه چیزایی توجه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by khold; 11-04-2015 at 09:37.
دوست عزیز
خرید از مبانی غیر گارانتی مشگلات مخصوص به خودش را دارد و شرگتها معمولا از دادن خدمات و قطعات به غیر خودداری می کنند.
و برای تست تصویر و نداشتن پیکسل سوخته شما باید سه عد عکس تمام صفحه یکی سفید - سبز - آبی را روی فلش ریخته و به تلویزیون مربوط وصل و عکس ها راببینید تا اگر پیکسلی سوخته باشد بصورت نقطه سیاه خواهید دید و در پاره ای بجز پنل آن کیفیت قطعات همه یکسان است و زیاد مهم نیست که مونتاژ کجا باشد.
سلام
دکمه OK وسط اون علامت مثبت روی کنترل TV من خیلی سفته و اغلب بسختی عمل میکنه میخاستم بدونم چطور میشه این کنترولو باز کرد و ی تمیزکاری کرد
![]()
Last edited by hamidreza_4u; 13-04-2015 at 18:42.
دوست عزیز
برای این منظور از قسمت بالا لبه بین قسمت پشت و جلو را با ناخن به داخل شکاف لبه فرو کرده و دو قسمت را باز کنید تا خارهای آن از هم جدا شود و همینطور این عمل را دور تا دور لبه کنترول اعمال کنید تا دو قسمت جدا شود.
میشه واسه مدل 40D6960 کنترل سری جدید تهیه کرد یا خیر؟
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ باهم سازگارند می توانیداز کنترولهای دیگرهم استفاده کنید در بازار موجوداست.
بايد ربان تلويزيون را به فارسي تغيير بدين
منظورم کنترل های لمسی یا موسی هست؟
در ضمن روی TV عمویخودم ققط رفتم داخل منوی مخفی و برگشتم
قبلا صدای تلویزیون روی 13 یا 14 بود و ولوم کافی بود اما الان باید رو 24 و 25 قرار بدم تا کافی باشه هیچ چیزو دستکاری نکردم
دوست عزیز
مدلهای قدیمی کنترول لمسی را پشتیبانی نمی کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)